2. Ele bakış açınız nedir samimi olarak

Maydonoz için pazarlık yapmamanıza çok mutlu oldum Konuyu okumadim açıkçası. Ben ceyceyin de vurguladığı fırsatçılık ve ucuzculuk düşüncesine hak verdim. Hangimiz ucuza ihtiyacımız duyduğumuz bir şeyi görsek alırız. Ben enerjiye inanan birisi değilim. O sebeple bana gayet normal geldi. Aranızda bir gerginlik varsa buzları eritelim bence H Heytttt be de gelsin

İnternetten alışveriş yapıyorum. Fakat ayakkabıya pantolona cesaret edemiyorum. Rahat mı ayağımda veya üstümde duruşu nasıl kendim deneyimlemek istiyorum. Onun dışında basic tişörtler taytlar elbise aldığım oluyor ben rünün materyaline bakıyorum. Polyesterse uzak duruyorum. Beden uymazsa iade ediyorum. Çocuğum için yaptığım alışverişlerde hep bildiğim markaları tercih ediyorum. Onda çok sorun yaşamıyorum.

Ne alaka anlayamadım altı üstü bir taş neden öyle şeyler taşısın Peki bus adece pırlantaya mı özel, yoksam 2. el sertifikalı saatler oluyor onlara da oluyor mu gittiğim lüks AVMde bir bölüm var bu saatlerin olduğu öyleyse önünden geçmeyeyim

ilk avm den aldı eşim bilmiyordum ki 2. el de satıldığını.sonra baktım şaştım en marka takılar yarı fiyatında hatta bazen 3 de bir fiyat da sertifikaları da var.normalde gücüm yetmeyecek beğendiklerimi aldım böylece.satanlar da memnundu çünkü kuyumcu çok daha ucuza alıyordu.o zaman bir evde yaşlı ölüyor ya da kanser hastası ölüyor .o evler satılmıyor mu satılıyor.ya da araba kaza yapıyor içinde insan ölüyor o araba da satılıyor.hastanede yatıyoruz o oda da bizden önce kim kaldı biliyor muyuz?ben bu tür enerjinin saçmalık olduğunu düşünüyorum.bu ekonomi de işime hangisi gelirse onu alırım zengin değilim

İkinci el eşya almıyorum. Üniversite sınavına hazırlanırken sahaftan ucuza almak varken sıfır kitaplara tonla para döker sonra da aç gezerdim yapı meselesi, ben kullanamıyorum ama kullanana saygım var. İkinci el sitesinde fazla ve temiz olan eşyalarımı satıyorum ama alımını yapmıyorum. Arkadaşın da belki oradan daha uyguna bulabilirsin diye sormuştur. Uygulamalarda marka ürünler fazlasıyla var

belki mafya babasının saatidir uzak dur.kötü enerjiii

Evlilik yüzüğünün ihtiyaç olduğunu pek sanmıyorum açıkçası

Aktif olarak hem alıcı hem satıcıym ,13 yaşındaki kızım bile benim hesabımdan küçük gelen kıyafetlerini satış yapıyor ve alıyor... mantıklı bir fikir... ikinci el altın kolye vs.. ürünlere gözüm kapalı alabiliyorum o derece

Açıklamak zorunda mısın? Niye birbirimizi bunu yapmak zorunda bırakıyoruz anlamıyorum gerçekten. İnsan bir başkasına zarar vermediği sürece dilediğini yapar. Kaldı ki enerjiye inanıyorsak benzin de kullanmamalıyız. Neticede fosil. Onların enerjisi yok mu. Ay bırakalım bu işleri ya.

Ben 2. el alırım ama genelde giyilmemiş/az giyilmiş alırım. Genelde Ebayden alıyorum. Sezon dışı naneler, hediye gelip giyilmeyen naneler, üretim/ihracat fazlaları derken gayet iyi şeyler oluyor. Sezon dışı satılan designer kıyafet ve makyaj malzemesi alıyorum genelde.

Bir de Modacruzdu sanırım 0 şekilde kullanılmamış makyaj malzemelerine dek geldim, sahibine hediye gelmiş onlar da rengi/markayı sevmemiş satıyor oluyor.

2. el elbise uygun fiyata gelen lüks markaysa alıyorum dediğim gibi, Zaraysa almanın mantığı yok yani yani zaten Zara kumaş kalitesiyle ünlü bir marka değil ki20euro-30 euro bandında alacağını alıyorsun, 1-2 sezon giyiyorsun daha fazlasını bekleyenler bu mağazaya gitmiyor zaten. TL değer kaybettiği için insanlarımızda pahalı = iyi kalite algısı oluşmuş sanırsam ama alakası yok. TLnin geldiği yer utanç verici

Siz bırakın, başkasına karışmayın bence.

Neticede fosil. Onların enerjisi yok mu. Ay bırakalım bu işleri ya.
Bunu hiç böyle düşünmemiştim. yani yani benzin dediğimiz dinazorun kakası olabilir, kemiği olabilir, kendisi olabilir...Arabaya binerken talihsiz hayvanın ruhuna fatiha okumakta fayda var

bir türlü
işte farklı fikirde insanlarız bunu anlayamıyoruz sitede.ben nikah yüzüğüme bile anlam yüklemem rose renkti gittim sattım sarı renk aldım eşime sormadım bile.pırlantalara da anlam yüklemem .takı süs eşyası.aynı gümüş gibi çelik gibi benim için.param ne kadarsa o an onu alırımm.insanlar saç satın alıp taktırmıyorlar mı?e o saçın sahibinin enerjisini kaç kişi düşünüyor?

Açık konuşmak gerekirse ikinci elin ne olduğuna göre değişir bu mevzu.
Evime televizyonu kendime telefonu avizeyi vs ikincie el olarak alabilirim.
Ama kıyafet ayakkabı vs bana göre değil.Adisini alayım ucuzunu alayım ama ilk benim olsun isterim.Huylanırım giyemem.
Şimdilik telefon dışında eşya hiç satmadım.Bebeğime küçük gelen kendi giymediğim şeyleri yardım kutularına atıyorum.

Suan yaşadığım evin eski sahipleriyle ambulansta çalıştığım zamanlarda karşılaşmıştım. Eşi beyin kanaması geçirmişti ambulansı arayıp hastaneye götürmüştük. Karısı tekrar eve gelemedi zaten kocasıda bir yıl içinde öldü. Bende böyle hurafe şeylere inanmıyorum. Eve yeni biri taşınınca kokusu o eve taşınır ve evin atmosferi değişir.

Kadıköynsosyete pazarımı nerdeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…