- 10 Nisan 2014
- 43.411
- 115.701
- 798
- Konu Sahibi portakalkeki
-
öff konuya yazıp sen bulaştın .kudra dedim mi ben?polemiğe girmeyeceğimİlk ben dedim çünkü sen de o zamandan beri bana bulaşıp duruyorsun nasıl koyduysa
Maydonoz için pazarlık yapmamanıza çok mutlu oldumBu konuda ceyceyi tekrar üstüme sıçratmak istemiyorum ama ben dedim onu. Linçlemedim fikrimi belirttim sadece. Ama ceycey linç olarak her fırsatta ortaya sürmekte kararlı gördüğüm kadarıyda. “Ben” alamam içime sinmez, mücevher benim için özel bir şeydir başkasının kötü enerjisini istemem üzerimde dedim. Hala aynı fikirdeyim. Hayır maydanoz için pazarlık yapmıyorum.
İnternetten alışveriş yapıyorum. Fakat ayakkabıya pantolona cesaret edemiyorum. Rahat mı ayağımda veya üstümde duruşu nasıl kendim deneyimlemek istiyorum. Onun dışında basic tişörtler taytlar elbise aldığım oluyor ben rünün materyaline bakıyorum. Polyesterse uzak duruyorum. Beden uymazsa iade ediyorum. Çocuğum için yaptığım alışverişlerde hep bildiğim markaları tercih ediyorum. Onda çok sorun yaşamıyorum.Bir şey soracağım, konuda internet üzerinden sıfır ya da 2. el alışverişlerden bahsedildiğinden konu dışı sayılmaz diye düşünüyorum :)
Güvenilir alışveriş sitelerinden pc, küçük ev aletleri vb alıyorum ama ayakkabı, kıyafet vs ürünlerde nasıl güveniyorsunuz? Nasıl desem marka dahi olsa kumaş dokusunu, üstümde nasıl duracağını bilmeden alamıyorum, fotoda çok güzel duran her şey göründüğü gibi çıkmıyor çünkü, bir de bedeni nasıl tutturuyorsunuz? Tüm bedenler standart ölçülerde gibi görünsede farklı markalardan aldığım şort tişört gibi kıyafetlerden biliyorum kesimleri nedeniyle biri tam otururken diğeri büyük gelebiliyor
ben 2. el değerli takı aldım diye linç yedim sitede.neymiş kötü enerjisi olurmuş satan isteyerek satmamışmış boşanmış kişinin pırlantasıymış şaştım kaldım.yav ev araba da 2. 3. el alıyorsunuz.kim soruyor arabanın sahibi boşandı mı evin sahibi iflas ettide mi satıyor diye.uygun bulunca alıveriyoruz yalan mı?
ilk avm den aldı eşim bilmiyordum ki 2. el de satıldığını.sonra baktım şaştım en marka takılar yarı fiyatında hatta bazen 3 de bir fiyat da sertifikaları da var.normalde gücüm yetmeyecek beğendiklerimi aldım böylece.satanlar da memnundu çünkü kuyumcu çok daha ucuza alıyordu.o zaman bir evde yaşlı ölüyor ya da kanser hastası ölüyor .o evler satılmıyor mu satılıyor.ya da araba kaza yapıyor içinde insan ölüyor o araba da satılıyor.hastanede yatıyoruz o oda da bizden önce kim kaldı biliyor muyuz?ben bu tür enerjinin saçmalık olduğunu düşünüyorum.bu ekonomi de işime hangisi gelirse onu alırım zengin değilimMaydonoz için pazarlık yapmamanıza çok mutlu oldumKonuyu okumadim açıkçası. Ben ceyceyin de vurguladığı fırsatçılık ve ucuzculuk düşüncesine hak verdim. Hangimiz ucuza ihtiyacımız duyduğumuz bir şeyi görsek alırız. Ben enerjiye inanan birisi değilim. O sebeple bana gayet normal geldi. Aranızda bir gerginlik varsa buzları eritelim bence H Heytttt be de gelsin
İkinci el eşya almıyorum. Üniversite sınavına hazırlanırken sahaftan ucuza almak varken sıfır kitaplara tonla para döker sonra da aç gezerdimKızlar ben 2. Ele karşı biri değilim daha önce etiketli ya da kullanılmış ürünleri çok uygun fiyatlara aldım fakat bir arkadaşım bu durumu bildiği için mesela Zara link atıyorum beğendiğim bişi Dolap da yok mu diyor , sanki ordan alamayacak mışım gibi hissettiriyor bana maddi olarak da kötü bir durumda değilim ama bir kez ordan almam hep ordan alıyorum imajı mı oluşturdu ve rahatsız olmaya başladım sizce ben mi alıngan mıyım eklemeyi unutmuşum geçen sene de bu arkadaşım Zara sitesinden bi takım atmıştı bana oğlu için sen de dolaptan bak çok güzel demişti ikisi birleşince doldum iyice
Tamda aradığım şey ancak uzak bir şehir maalesef.Bir ara dolaptan kıyafet sattım mesela.
2.el almakistiyorsanız kadıköy cuma pazarını görmeniz lazım başka bişi demiyorum ben bile ne ürünler aldım oradan.
Bit pazarı deniyor oraya ne müthiş kıysfetler den geliyor varya.
belki mafya babasının saatidir uzak dur.kötü enerjiiiNe alaka anlayamadım altı üstü bir taş neden öyle şeyler taşısınPeki bus adece pırlantaya mı özel, yoksam 2. el sertifikalı saatler oluyor onlara da oluyor mu gittiğim lüks AVMde bir bölüm var bu saatlerin olduğu öyleyse önünden geçmeyeyim
Evlilik yüzüğünün ihtiyaç olduğunu pek sanmıyorum açıkçasıMaydonoz için pazarlık yapmamanıza çok mutlu oldumKonuyu okumadim açıkçası. Ben ceyceyin de vurguladığı fırsatçılık ve ucuzculuk düşüncesine hak verdim. Hangimiz ucuza ihtiyacımız duyduğumuz bir şeyi görsek alırız. Ben enerjiye inanan birisi değilim. O sebeple bana gayet normal geldi. Aranızda bir gerginlik varsa buzları eritelim bence H Heytttt be de gelsin
Açıklamak zorunda mısın? Niye birbirimizi bunu yapmak zorunda bırakıyoruz anlamıyorum gerçekten. İnsan bir başkasına zarar vermediği sürece dilediğini yapar. Kaldı ki enerjiye inanıyorsak benzin de kullanmamalıyız. Neticede fosil. Onların enerjisi yok mu. Ay bırakalım bu işleri ya.ilk avm den aldı eşim bilmiyordum ki 2. el de satıldığını.sonra baktım şaştım en marka takılar yarı fiyatında hatta bazen 3 de bir fiyat da sertifikaları da var.normalde gücüm yetmeyecek beğendiklerimi aldım böylece.satanlar da memnundu çünkü kuyumcu çok daha ucuza alıyordu.o zaman bir evde yaşlı ölüyor ya da kanser hastası ölüyor .o evler satılmıyor mu satılıyor.ya da araba kaza yapıyor içinde insan ölüyor o araba da satılıyor.hastanede yatıyoruz o oda da bizden önce kim kaldı biliyor muyuz?ben bu tür enerjinin saçmalık olduğunu düşünüyorum.bu ekonomi de işime hangisi gelirse onu alırım zengin değilim
Siz bırakın, başkasına karışmayın bence.Açıklamak zorunda mısın? Niye birbirimizi bunu yapmak zorunda bırakıyoruz anlamıyorum gerçekten. İnsan bir başkasına zarar vermediği sürece dilediğini yapar. Kaldı ki enerjiye inanıyorsak benzin de kullanmamalıyız. Neticede fosil. Onların enerjisi yok mu. Ay bırakalım bu işleri ya.
Neticede fosil. Onların enerjisi yok mu. Ay bırakalım bu işleri ya.
işte farklı fikirde insanlarız bunu anlayamıyoruz sitede.ben nikah yüzüğüme bile anlam yüklemem rose renkti gittim sattım sarı renk aldım eşime sormadım bile.pırlantalara da anlam yüklemem .takı süs eşyası.aynı gümüş gibi çelik gibi benim için.param ne kadarsa o an onu alırımm.insanlar saç satın alıp taktırmıyorlar mı?e o saçın sahibinin enerjisini kaç kişi düşünüyor?Açıklamak zorunda mısın? Niye birbirimizi bunu yapmak zorunda bırakıyoruz anlamıyorum gerçekten. İnsan bir başkasına zarar vermediği sürece dilediğini yapar. Kaldı ki enerjiye inanıyorsak benzin de kullanmamalıyız. Neticede fosil. Onların enerjisi yok mu. Ay bırakalım bu işleri ya.
Suan yaşadığım evin eski sahipleriyle ambulansta çalıştığım zamanlarda karşılaşmıştım. Eşi beyin kanaması geçirmişti ambulansı arayıp hastaneye götürmüştük. Karısı tekrar eve gelemedi zaten kocasıda bir yıl içinde öldü. Bende böyle hurafe şeylere inanmıyorum. Eve yeni biri taşınınca kokusu o eve taşınır ve evin atmosferi değişir.ilk avm den aldı eşim bilmiyordum ki 2. el de satıldığını.sonra baktım şaştım en marka takılar yarı fiyatında hatta bazen 3 de bir fiyat da sertifikaları da var.normalde gücüm yetmeyecek beğendiklerimi aldım böylece.satanlar da memnundu çünkü kuyumcu çok daha ucuza alıyordu.o zaman bir evde yaşlı ölüyor ya da kanser hastası ölüyor .o evler satılmıyor mu satılıyor.ya da araba kaza yapıyor içinde insan ölüyor o araba da satılıyor.hastanede yatıyoruz o oda da bizden önce kim kaldı biliyor muyuz?ben bu tür enerjinin saçmalık olduğunu düşünüyorum.bu ekonomi de işime hangisi gelirse onu alırım zengin değilim
Kadıköynsosyete pazarımı nerdekiBir ara dolaptan kıyafet sattım mesela.
2.el almakistiyorsanız kadıköy cuma pazarını görmeniz lazım başka bişi demiyorum ben bile ne ürünler aldım oradan.
Bit pazarı deniyor oraya ne müthiş kıysfetler den geliyor varya.
Olur ağamSiz bırakın, başkasına karışmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?