2 erkek çocuklu adamla görüşme

birkadinbirannebirevlat

Elbet zorlukla birlikte kolaylık vardır🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
361
597
33
30
Merhaba 30 yaşındayım 2 sene önce ayrıldım eşimden. 8 yaşında kızım var. Çalışıyorum ailemle yaşıyorum işten eve evden işe bı hayatım var.
Arada sırada soran eden oluyor reddediyorum hep çünkü evlilik veya bı ilişki bişey istemiyorum.
Bugün biriyle görüştüm kafa yapısı olsun her kriter çok uyan biri aklımı karistirmadi değil.
Gel gelelim biri 10 biri 12 yaşında 2 erkek evladı var ve çocuklar kendinde. Mahrem olayı sıkıntı olacağı için olmaz dedim el birliği yaparsak üstesinden gelebiliriz diyor. Ama ben reddettim ama kafam takılmadı değil var mı böyle bı durum yaşayan?

Mahremi bi kenara 3 tane çocukla nasıl baş edeceksiniz. Bence olmaz. Ben böyle bir sorumluluk almak istemezdim. Sizin kız evladınız var, beyefendinin ergenlik cağında 2 erkek çocuğu var. Çok tehlikeli olabilir. Onlar çocuk sayılır daha. Ben olmaz diyorum.

dertsiz basınıza dert almayın bence.zor bir süreç olacak sizin için emin olun ve kızını içinde zor olacak
Ben de öyle düşünüyorum ama adam gerçekten üslup ve kişilik olarak düzgün biriydi net bı dille reddettim ama bı yandan da aklım kaldı ilk defa

Kızınız değil de erkek çocuğunuz olsaydı belki düşünebilirsiniz derdim ama böyle sıkıntı olur bence. Kızınız 8 yaşında onun çocukları 10 ve 12 yaşında diyorsunuz. Hem daha bugün görmüşsünüz zaten. İyice bir tanımak gerekir. Hayat sizin , seçim sizin. Yine de siz bilirsiniz.

Ben de öyle düşünüyorum ama adam gerçekten üslup ve kişilik olarak düzgün biriydi net bı dille reddettim ama bı yandan da aklım kaldı ilk defa
Aklınız istediği yerde kalabilir, kaldığı yerde bırakın. Çocuğunuzu düşünmek zorundasınız. Kız çocuğu ergenliğin eşiğinde iki erkek çocukla aynı eve sokulmaz.

hayat en getirecegi belli olmaz tabi ama bile bile lades de olmak kötü. cocuklar ergenlikte yeni bir anne evde olması iyice hırcınlastıracak belkı de ,sadece mahremıyet degil konu aslında ergenlıkte olan ıkı erkek cocugu ve sizi kabullenmeleri de kolay olmayacak. hakkınıza hayırlısı ama yasınız daha genç emin olun cıkacaktır karısınıza

Tam olarak açmadı adam ben susayım sen de çocuklarımı benden alma demiş sanırım aldatılma var. Söz verdiği için anlatmadı.
12 ve 10 yaşındaki iki erkek çocukla 8 yasindaki kiz cocugu ayni eve sokulmaz, akliniz kaldigi yerde kalsin, siz cocugunuzu dusunmeye mecbursunuz.

Tam olarak açmadı adam ben susayım sen de çocuklarımı benden alma demiş sanırım aldatılma var. Söz verdiği için anlatmadı.
Ben olsam anlatmama sebebini bir şey saklıyor olarak düşünürdüm. Öncelikle kızınızı düşünmeniz gerekiyor. Daha çok gençsiniz, hiç aklınız kalmasın. İlerde çok daha iyi birisi karşınıza çıkar Allah'ın izniyle

Bence çocuğunuz için doğru olan bu konuda olumsuz karar vermeniz olur.
2 erkek çocuk,sizin kızınızdan büyükler,tam deli çagları, evde tek bile bırakamazsınız kızınızı. Çalıştığınızı varsayıyorum,kızınız eve sizden önce gitse aklınız evde kalır.
Ben artık duyduklarım,gördüklerimden sonra böyle düşünüyorum. Bugün bir sosyal medya platformu kendi kızına olmadık şeyler yazan bir adamla çalkalanıyordu. Kıza yazdıkları ürkütücü mide bulandırıcıydı,yaptıklarını düşünemiyorum bile. Sizi korkutmak istemem,herkes sapık,pislik olacak diye birşeyde yok tabi ama öncelik kızınız olsun. Çocuksuz biri bile olacaksa hayatınızda çok çok iyi tanımaya çabalamanız gerek. Devir kötü maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…