2 erkek çocuklu adamla görüşme

10 ve 12 yaş iki ergen erkek çocukla ne yapmayı planlıyorsunuz? Nasil sorumluluk alacaksınız? 8 yaşındaki kızınız çok zorlanır. Kızım 11 yaş,ikizler erkek 7 yaş sagolsular her şeyde bir tartışma konusu buluyorlar. Kapıdan kim önce çıktı, asansöre kim önce bindi, asansörün düğmesine kim bastı vs bizim evde hep kaos sebebi.

Ben ne sizin ne de kızınızın iki ergen erkekle mutlu olacağını sanmıyorum.

Yarın bir gün kızınız anne bana dokundular dese aklınıza kurt düşecek nasıl dokunuşlar ne yaptılar şu an ki kipirti o gün firtina olacak yaşınız genç kıpırtı hissetmeniz normal ama bekar anne olarak kalp kipirtisi değil mantık aktivasyonu ile ilerleyin 2 ergen oğlan çocuğu cinsel anlamda taciz etmese bile kızınızı manevi olarak yorarlar bizler abilermizle kavga etmiş insanlarız elin oğlu ile il bir ay laylaylom oyunla geçer sonra kıyametler başlar

Evlenmek zorunda mısınız sevgili olun çocuklar olmadan takılın ergen iki çocuk ve sizin kızınız çok tehlikeli maalesef

Olmaz bu iş. Senin kız çocuğun var. Adamın iki erkek çocuğu var. Başınız ağrır. Hiç bulaşmayın.

Dini yönden üvey evlat mahremdir yani öz çocuk gibidir. Araştırabilirsin
Ama sen ve kızın, 2 ergen ve 1 yetişkin erkekle nasıl yaşayacaksın? İnsan kendi evladına yeri geliyor tahammül edemiyor. Hele de erkek çocuğu üstüne bir de ergen bunlar. Ne bileyim çaren yoktur desteğin yoktur ana baban reddetmiştir derim ki ne yapsın çaresiz kalmış. İşin var ailen kabul etmiş durduk yere hayatına 3 erkek alacaksın. Yani ailenle yaşamak bunların hizmetini görmekten daha mı ağır geliyor anlamadım
Ayrıca bu adam 2 çocukla neden ayrılmış gerçek sebebini öğrenmeden asla aklın değil karışmak aklından bile geçirme.
Yaşın henüz çok genç. İlla da evlenmek istiyorsan daha iyi kriterlere sahip birileri mutlaka çıkacaktır karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…