- 3 Mart 2023
- 361
- 597
- 33
- 30
- Konu Sahibi birkadinbirannebirevlat
-
Çok haklısınızBence çocuğunuz için doğru olan bu konuda olumsuz karar vermeniz olur.
2 erkek çocuk,sizin kızınızdan büyükler,tam deli çagları, evde tek bile bırakamazsınız kızınızı. Çalıştığınızı varsayıyorum,kızınız eve sizden önce gitse aklınız evde kalır.
Ben artık duyduklarım,gördüklerimden sonra böyle düşünüyorum. Bugün bir sosyal medya platformunda kendi kızına olmadık şeyler yazan bir adamla çalkalanıyordu. Kıza yazdıkları ürkütücü mide bulandırıcıydı,yaptıklarını düşünemiyorum bile. Sizi korkutmak istemem,herkes sapık,pislik olacak diye birşeyde yok tabi ama öncelik kızınız olsun. Çocuksuz biri bile olacaksa hayatınızda çok çok iyi tanımaya çabalamanız gerek. Devir kötü maalesef.
Ne bilyiim ya, yapma bence. Cocuklar ne kadar iyide olsa bilemezsin onlar kardes degilEvlenmek istesem emin olun şimdiye kadar olurdu daha uygun insanlar da çıktı karşıma.
Ya saçmalamayın allah aşkına, dertsiz başınıza dert aramayın. Adam çocuklarına bakıcı arıyordur.Merhaba 30 yaşındayım 2 sene önce ayrıldım eşimden. 8 yaşında kızım var. Çalışıyorum ailemle yaşıyorum işten eve evden işe bı hayatım var.
Arada sırada soran eden oluyor reddediyorum hep çünkü evlilik veya bı ilişki bişey istemiyorum.
Bugün biriyle görüştüm kafa yapısı olsun her kriter çok uyan biri aklımı karistirmadi değil.
Gel gelelim biri 10 biri 12 yaşında 2 erkek evladı var ve çocuklar kendinde. Mahrem olayı sıkıntı olacağı için olmaz dedim el birliği yaparsak üstesinden gelebiliriz diyor. Ama ben reddettim ama kafam takılmadı değil var mı böyle bı durum yaşayan?
Görüştüğünüz iki çocuklu adam neden boşanmış? Uyap sisteminde size dava dilekçelerini, eski eşinin dava dilekçelerini, kanıtlarını gösterdi mi? Eğer dava dilekçelerinin hepsini göstermedi ise hiçbir dediğine inanmayın. Adamın dava dilekçelerine bakmadan özellikle karşı tarafın dilekçelerini okumadan bence karar vermeyin. Hatta konuşabiliyorsanız eski eşi ile konuşun. Adamla ilgili en sağlıklı bilgiyi, adamla o dört duvar arasında kalmış olan eski eş verir.Ben de öyle düşünüyorum ama adam gerçekten üslup ve kişilik olarak düzgün biriydi net bı dille reddettim ama bı yandan da aklım kaldı ilk defa
Bırak kaç diyebilir miyiz?Merhaba 30 yaşındayım 2 sene önce ayrıldım eşimden. 8 yaşında kızım var. Çalışıyorum ailemle yaşıyorum işten eve evden işe bı hayatım var.
Arada sırada soran eden oluyor reddediyorum hep çünkü evlilik veya bı ilişki bişey istemiyorum.
Bugün biriyle görüştüm kafa yapısı olsun her kriter çok uyan biri aklımı karistirmadi değil.
Gel gelelim biri 10 biri 12 yaşında 2 erkek evladı var ve çocuklar kendinde. Mahrem olayı sıkıntı olacağı için olmaz dedim el birliği yaparsak üstesinden gelebiliriz diyor. Ama ben reddettim ama kafam takılmadı değil var mı böyle bı durum yaşayan?
Bir görüşmeyle kafa yapısının, her kriterin uyduğunu nasıl anladınız mesela?Merhaba 30 yaşındayım 2 sene önce ayrıldım eşimden. 8 yaşında kızım var. Çalışıyorum ailemle yaşıyorum işten eve evden işe bı hayatım var.
Bu durum daha ilk görüşmeden sizin için sorunsa, çocukları mahrem olarak görüp kendi evimizde başınız açık ya da dilediğiniz kıyafetle dolaşamayacaksanız ve kısıtlanacaksanız neden daha fazla ilerleyip, vakit kaybetmeyi ve sıkıntıya girmeyi düşünüyorsunuz ki. Bile bile lades.Merhaba 30 yaşındayım 2 sene önce ayrıldım eşimden. 8 yaşında kızım var. Çalışıyorum ailemle yaşıyorum işten eve evden işe bı hayatım var.
Bence hic ama hic dusumeyin. Lutfen böyle yazacağım için beni maruz görün ama size "Deli misiniz siz" demek istiyorum.Merhaba 30 yaşındayım 2 sene önce ayrıldım eşimden. 8 yaşında kızım var. Çalışıyorum ailemle yaşıyorum işten eve evden işe bı hayatım var.
Çok yakın bir tanıdığım var ciddi sıkıntı yaşadılar bu erkek kız cocuk olayı çok farklı çok sıkıntı. bence Oluru yokMerhaba 30 yaşındayım 2 sene önce ayrıldım eşimden. 8 yaşında kızım var. Çalışıyorum ailemle yaşıyorum işten eve evden işe bı hayatım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?