2 erkek çocuklu adamla görüşme

Çok haklısınız

Ya saçmalamayın allah aşkına, dertsiz başınıza dert aramayın. Adam çocuklarına bakıcı arıyordur.

Ben de öyle düşünüyorum ama adam gerçekten üslup ve kişilik olarak düzgün biriydi net bı dille reddettim ama bı yandan da aklım kaldı ilk defa
Görüştüğünüz iki çocuklu adam neden boşanmış? Uyap sisteminde size dava dilekçelerini, eski eşinin dava dilekçelerini, kanıtlarını gösterdi mi? Eğer dava dilekçelerinin hepsini göstermedi ise hiçbir dediğine inanmayın. Adamın dava dilekçelerine bakmadan özellikle karşı tarafın dilekçelerini okumadan bence karar vermeyin. Hatta konuşabiliyorsanız eski eşi ile konuşun. Adamla ilgili en sağlıklı bilgiyi, adamla o dört duvar arasında kalmış olan eski eş verir.

Bırak kaç diyebilir miyiz?
Deriz.

deli divane aşk yoksa
ve maddi açıdan macbur da değilsen , olmaz be gülüm..

kızın 8 yaşına kadar hiç bir erkek cocukla aynı evde yaşamamış,
o iki erkek cocuk hayatlarında 1 kız cocugu ile yaşamamış
bir birilerine tanıma süreçleri, adapte olmaları cok sancılı olacak..
bundan sağ çıkıp çıkmayacağınızın garantisi de yok
kızına yazık olur..

Bir görüşmeyle kafa yapısının, her kriterin uyduğunu nasıl anladınız mesela?

Kız evladım varsa 100 kere düşünürüm, çocuklu biriyle evlenmeyi değil direkt evlenmeyi.
Ek olarak; İki tane yetişmekte olan ergenlik döneminde çocuğu var. Bu dönemlerini tolere edebilecek misiniz?
Mahremi namahremi bırakın. Bir anda 3 çocuk sahibi olacaksınız. Altından kalkabilecek misiniz gerçekten.

Bu durum daha ilk görüşmeden sizin için sorunsa, çocukları mahrem olarak görüp kendi evimizde başınız açık ya da dilediğiniz kıyafetle dolaşamayacaksanız ve kısıtlanacaksanız neden daha fazla ilerleyip, vakit kaybetmeyi ve sıkıntıya girmeyi düşünüyorsunuz ki. Bile bile lades.

Erkek cinsi öyle bir şey ki reşit olmamış oğlan çocuklardan bile korkuluyor. Bu korkuya haksız diyemem, maalesef ergenlik ile birlikte erkeklerde suç oranı dik bir acıyla artıyor, kadınlarda ise neredeyse değişmiyor. Erkeklerin çoğu güvenilir ama azınlıkta kalan bölümü tüm topluma terör estiriyor.

Ben ilk başta tereddüte kalmıştım, bekar bir insanım ama düşününce diğer üyeler haklı.

Bence hic ama hic dusumeyin. Lutfen böyle yazacağım için beni maruz görün ama size "Deli misiniz siz" demek istiyorum.
Bakın sizin çocuğunuzdan biri sadece 2 yaş, digeri 4 yaş büyük iki erkek evladı olan bir adamdan bahsediyorsunuz. Evlenirseniz o çocuklarla kızınız bir arada yaşayacak! Bu çok tehlikeli de olabilir.
Beyefendinin iki kız evladı olsaydı bile bu psikolojik açıdan ilk başta kızınız için zor olurdu. Bir degil iki cocuk ile bi nevi anneyi paylasacak arti birde esiniz ile.
Kendi açınızdan da zor yani sizin evladınız olmayan iki çocukla birden sürekli aynı evde yaşayıp, onlarla daha cok siz ilgilenmek zorunda kalacaksınız.
Üstelik de daha ayrılalı çok yeni yani acele etmenize gerek yok ki.

Elbette ki adam iki çocuğu yanında yaşadığı için kolay kolay da buna razı gelecek bir kadın bulamayacağını düşünerek su an gayet uyumlu davranıyor olabilir. Bence hiç bulaşmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok yakın bir tanıdığım var ciddi sıkıntı yaşadılar bu erkek kız cocuk olayı çok farklı çok sıkıntı. bence Oluru yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…