2.eş kıymetli olurmuş...

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
çevremden hep duyuyorum mutlaka sizlerde duyuyorsunuzdur...
bir erkegin 2. eşi olmak daha iyi olurmuş...kadir kıymet bilirmiş...
sizce bu dogrumudur?

akrabalarınız da yada çevrenizde 2. eşi olupta vay be ilkine böyle yapmazdı.şuna bak dediginiz şeyler yaşadınız mı?CADIARZU

Birazda olsa doğru bu...
Benim çok yakın bir arkadaşımı annesi vefat etmişti babası sonra evlendi bir bayanla.
Eski eşi hayattayken çık sıkıntı çektirmişti kadına sonraki hanıma neler yapmadı kollarında bilezikler filan ağzını açamadı resmen kadına kul köle oldu sonunda.

bencede dogru bu ablam

Çoğu şanslı bence adamı daha iyi idare ediyorlar bide geçmişte yaşadıklarını var sayarsak daha otokontrollü oluyor kadınlar ..

Benim halamda da böyleydi 2. eşi çok iyi bir insandı rahmetli oldu şimdi adamcağız aldı yurt dışına götürdü yazlık bile almıştı düşün artık .

Ama halam çok huzurluydu 2. evliliğinde ..

buda hurafelerden biri.

pek hurafe degil sanki...hep duyarım 2. eş daha bir kıymetli oluyor deger veriliyor diye...

ya kaybetme korkusu oluyor yada ilkindeki yanlışları yapmıyorlar...ank ablamında dedigi gibi otokontrollü oluyor sanırım...

huylu huyundan vazgeçmese bile karşısına daha huylu biri çıkınca susup kalıyorlar bilemem

tabiki 2. evliliginde mutsuz olup sorunlar yaşıyanlarda vardır..olabilir.

kısmen doğru sanırım.. 1. evlilikte yapılan hatalar 2. de yapılamayabiliniyor.. CADIARZU ya da tam tersi oluyor.. kısmet işte.. :1closedeyes:

Duygucum aslında kadın 2. evliliğinde daha bilinçli oluyor hataya yer vermiyor hayatında tabiki şansı yaver gitmeyen kadınlar oluyor

katılmıyorum.:umursamaz: benim gördüğümde 2. eş umrunda bile olmuyo;ama eski yani ilk eş nedense hala kıymetli kalabiliyor, ilk eşin düşünceleri 2.eşinkinden daha önemli olabiliyor

Duygucum aslında kadın 2. evliliğinde daha bilinçli oluyor hataya yer vermiyor hayatında tabiki şansı yaver gitmeyen kadınlar oluyor

bana da öyle geliyor daha bir düşünerek adım atılıyor eger ki herşey dogruysa dogru kişiyse sanırım

gördüm tamam asayiş berkemal delikafadulden

:lepi::lepi:Şeniz

katılmıyorum.:umursamaz: benim gördüğümde 2. eş umrunda bile olmuyo;ama eski yani ilk eş nedense hala kıymetli kalabiliyor, ilk eşin düşünceleri 2.eşinkinden daha önemli olabiliyor

buda olabilir......2. eş hep birinciyle kıyaslama yapılıp....
2. eşin yaptıkları sorunda olabilir..alışılmışlıklardan dolayı...
yada ilk eşle yaşanmış şeyler unutulmuyorsa tabiki.

ilkinin yerini kimse tutamamalı bence lmaz:

bence bu dogru...ama hayat öyle demiyor işte canım ya anlaşamayıp boşanılıyorsa
yada ölüm gelip alıyorsa
ve geride kalan kendine bir düzen kurmak isterse malesef ki 2. eş geliyor ve boşanan için mükemmllese deger görüyor ölen eşin yerine geldiyse ve unutulmuyorsa
her iki tarafda sıkıntı yaşaya biliyor malesef..

bence de doğru bi düşünce bu
dayım ikinci evliliğini yaptı ve karısına resmen tapıyor
ilk eşine böyle davransa evlilikleri bitmezdi heralde

:roflol::roflol::roflol:
burda ablam baksana yerimseniben

gördüm qadifem yerimseniben

Düşünerek yapmassa yine çok pişmanlıklar yaşar kadın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…