- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
-
bencede dogru bu ablam
duygu abla diye ank 06 ablama dedim beee boshayallersmile
buda hurafelerden biri.
Çoğu şanslı bence adamı daha iyi idare ediyorlar bide geçmişte yaşadıklarını var sayarsak daha otokontrollü oluyor kadınlar ..
Benim halamda da böyleydi 2. eşi çok iyi bir insandı rahmetli oldu şimdi adamcağız aldı yurt dışına götürdü yazlık bile almıştı düşün artık .
Ama halam çok huzurluydu 2. evliliğinde ..
:roflol::roflol:iilahi gadifem....duygu abla diye ank 06 ablama dedim beee boshayallersmile
kaydirigubbakcemile5 duygu nirde gözükmüyor yerimseniben
pek hurafe degil sanki...hep duyarım 2. eş daha bir kıymetli oluyor deger veriliyor diye...
ya kaybetme korkusu oluyor yada ilkindeki yanlışları yapmıyorlar...ank ablamında dedigi gibi otokontrollü oluyor sanırım...
huylu huyundan vazgeçmese bile karşısına daha huylu biri çıkınca susup kalıyorlar bilemem
tabiki 2. evliliginde mutsuz olup sorunlar yaşıyanlarda vardır..olabilir.
:roflol::roflol:iilahi gadifem....
burdayım ablacıgım...Şeniz
:roflol::roflol:iilahi gadifem....
burdayım ablacıgım...Şeniz
Duygucum aslında kadın 2. evliliğinde daha bilinçli oluyor hataya yer vermiyor hayatında tabiki şansı yaver gitmeyen kadınlar oluyor
gördüm tamam asayiş berkemal delikafadulden
katılmıyorum.:umursamaz: benim gördüğümde 2. eş umrunda bile olmuyo;ama eski yani ilk eş nedense hala kıymetli kalabiliyor, ilk eşin düşünceleri 2.eşinkinden daha önemli olabiliyor
ilkinin yerini kimse tutamamalı bencelmaz:
:roflol::roflol::roflol:
burda ablam baksana yerimseniben
bana da öyle geliyor daha bir düşünerek adım atılıyor eger ki herşey dogruysa dogru kişiyse sanırım
:lepi::lepi:Şeniz
buda olabilir......2. eş hep birinciyle kıyaslama yapılıp....
2. eşin yaptıkları sorunda olabilir..alışılmışlıklardan dolayı...
yada ilk eşle yaşanmış şeyler unutulmuyorsa tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?