- 5 Ocak 2008
- 1.643
- 91
- 363
- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
-
Bence mevzu ikinci eş falan olmak değilde kadının kendini ağırdan satması. Ağırdan satmak lafı yanlış anlaşılmasın yani kadın kendi değerini öyle bir bildiriyor ki karşısındakine, ne dert ne cefa çekiyor. İster birinci ister ikinci olsun bence durum böyle.
bu sözünde cok dogru..birazda kadin dedigin cadi olmali..ara sira herifinin kafasina vurdummu oturtmali..Çok üzgünüm çoookBence mevzu ikinci eş falan olmak değilde kadının kendini ağırdan satması. Ağırdan satmak lafı yanlış anlaşılmasın yani kadın kendi değerini öyle bir bildiriyor ki karşısındakine, ne dert ne cefa çekiyor. İster birinci ister ikinci olsun bence durum böyle.
kaydirigubbakcemile3buna benzer bir örnek bende yakinimdan biliyorum..demekki bi insan illaki layini bulmadan rahat edemiyo...artik onunla mutlumu olur mutsuzmu..sansina kalmis ..Doğrudur, benim annem babamı boşandıktan 1 sene sonra babam başka bir kadınla evlendi. Benim oturmasını, kalkmasını bilen, yaptığı yenilen, konuşması düzgün, giyinmesi şahane bakımlı annem yerine; babam dağdan inme bir kadın aldı kendine. Tatlı çatalıyla balık çatalını ayıramayan, ağzı küfürden geçilmeyen, ekmek bıçağını "testere" zanneden ucube annemden bir kıymetli oldu ki sormayın. Hatta annemi ve beni kıskandığı için babamla aramıza bir güzel bozdu insan müsveddesi. Demek bazıları "ayı" türü seviyor. Yapılacak birşey yok.
kaydirigubbakcemile3buna benzer bir örnek bende yakinimdan biliyorum..demekki bi insan illaki layini bulmadan rahat edemiyo...artik onunla mutlumu olur mutsuzmu..sansina kalmis ..
Doğrudur, benim annem babamı boşandıktan 1 sene sonra babam başka bir kadınla evlendi. Benim oturmasını, kalkmasını bilen, yaptığı yenilen, konuşması düzgün, giyinmesi şahane bakımlı annem yerine; babam dağdan inme bir kadın aldı kendine. Tatlı çatalıyla balık çatalını ayıramayan, ağzı küfürden geçilmeyen, ekmek bıçağını "testere" zanneden ucube annemden bir kıymetli oldu ki sormayın. Hatta annemi ve beni kıskandığı için babamla aramıza bir güzel bozdu insan müsveddesi. Demek bazıları "ayı" türü seviyor. Yapılacak birşey yok.
Doğrudur, benim annem babamı boşandıktan 1 sene sonra babam başka bir kadınla evlendi. Benim oturmasını, kalkmasını bilen, yaptığı yenilen, konuşması düzgün, giyinmesi şahane bakımlı annem yerine; babam dağdan inme bir kadın aldı kendine. Tatlı çatalıyla balık çatalını ayıramayan, ağzı küfürden geçilmeyen, ekmek bıçağını "testere" zanneden ucube annemden bir kıymetli oldu ki sormayın. Hatta annemi ve beni kıskandığı için babamla aramıza bir güzel bozdu insan müsveddesi. Demek bazıları "ayı" türü seviyor. Yapılacak birşey yok.
aynennnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisSorma.Demek ki ayılar bile gül gibi kadınlardan daha kıymetli oluyor:)
bence kesinlikle doğru
babam rahmetli annemden sonra ikinciye evlendi
yeni eşiyle çok çok farklı sanki yıllardan beri tanıdığım
agresif,dediğim dedik,titiz vs. olan babam gitmiş
yerine başkası gelmiş
kötü anlaşsınlar demiyorum ama insan kırılıyor da
annem yıllarca hem madden hem manen çeksin
diğeri....
amann bizim oralarda derlerki ilk eş demir tabak,ikinci eş porselen tabak
kaybetmenin acısını anlayınca değişiyorlardır belkide kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?