2. eşi kabullenmek kolay mı ?

Arkadaş sanırım yeni, birinin konusuna cevap yazayım derken kendi konu açmış derdini anlatmış.

Kumalar başımızın tacı, onlara hor davranmayalım lütfen.aklinialirimsmile

biri bana kumayla metres arasındaki farkı
deyiversin arkadaşlar. aynı değilmi ikiside...

ya canım böyle adamı bırakcaksın gidecek
arılmış ayrılmamış fark etmez, adamın mantalite belli
keşke ayrılsaydın, geç kalmışta sayılmazsın, zaten çocukların büyük, çocuk için katlanacak zamanları çoktan geçmişsin, işinde var, seni bağlayan hiçbişey yok, ben bi kaıdnın böyle bi adamı sevebilceğine inanmıyorumi, seninki bi yanılsama olmalı

şaka galiba bir kadın aldatılmayı kabul ediyor birde kocası sen onu neden istemedin diye trip atıyor vay be sen bence hiç iyi değilsin kendini ona mecbur hissediyorsun bir psikologa görün bak evlatlarında kocamanmış ilerde babadan gördüğünü yapacak onlarda ama el kızı kabullenmez kimse kabullenmez boşar yuvası dağılır yapma arkadaşım kendine yazık insan böyle yaşayabilir mi ya acaba bugün kimin koynunda die allah ıslah etsin

ama böyle konularda aldatan erkekten çok sanki marifet yapmış gibi onu hala kendine bağlamaya çalışan kadınlara kızıyorum ben herkes hata yapar ama her hatanın bir bedeli olur belki gidecek yerin yok ondan katlanıyorsun belki başka sebepler bilemem ama onun sana tavır alma lüksü yok ve sen bu tavizi ona veriyorsun yazık başka birşey diyemiyorum

Burda tek suçlu sensin, gururunu bu kadar ayaklar altına alıp, o adamla evli olduğun içinalsanaalsanasmile
Ve hala seviyorum diyebiliryorsun ya pes doğrusuakannehir üstelik kendinde demişsin, kendi ayakları üstünde durabilen biriyim diye

Hem hangi akla hizmet 2 tane ergenlik çağındaki oğlunu alıp, diğer kadına gidiyorsun, babalarını örnek alsınlar diyemi, kendi işini kendin göremiyormusun.
Çocuklarını acitasyona alet eden insanlara da acayip sinir oluyorum

çok fena yorum bile yapammayacağım kadınlığın bittiği andır bu an.gurur yerlerde :1shok:

benzer saçmalığı bir komuşumuzda şahit olmuştum.

aynen senin gibi o da eşinin başka bir kadınla ilişki yaşadığını bilmesine rağmen, ben eşime aşığım diyen bir kadın akannehir

Ne mi oldu bu kadına, kızını ziyarete ankaraya gitmişti. döndüğünde evini anahtarıyla açamadı. ÇÜnkü artık o ev ona ait değildi. Adam sevgilisini evine getirmiş kadını da böylelikle postalamıştı.

Üzüldüm mü bu kadına elbette hayır. Bunu yok seviyorum, yok çok aşığım diyerek kabul etmişti ve bu başına geleni de aslında kendi haketmişti.

Amaaaann sizinki de laf mı canım.
Madem bu uçkurunu her önüne gelene çözen adamı hala seviyorsunuz ve nefesim diyorsunuz koyverin gitsin ne diyelim.
Hem size arkadaş olur kuma, sıkılmazsınız evde.
Siz bu kadar sakin kalıp kabullendikçe yakında 3. ve 4. eş de gelir masayı kurar eşli okey oynarsınız artık kadın kadına

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK çok kadınla evlenmeyi yasaklamıştır. 2010 yılında böyle bir konunun aılması bile onun anısına hakarettir.

insan sevdiğini nasıl başka kadınla paylaşır?benim aklım ermiyor.nasıl kadınlık gurunu ayağının altında çiğniyorsun?nasıl kabul ediyorsun,onun koynundan çıkıyor,senin koynuna giriyor.bu iğrenç bi şey.sevdiğim adamı kimseyle paylaşamam.

ve merak ediyorum hala nasıl nefret etmiyorsun.yok yok seninki düpe düz takıntı böyle bi şeyi mantığım kabul etmiyor.

insanlar anne baba acısına evlat acısına katlanırken
yada bir erkek için annesini babasını silebilirken nasıl oluyorda ona bu acıları yaşatan erkeği hayatlarından çıkartamıyorlar ben anlamıyorum
başta çok can yaksa da bu aşk sevgi denen şey zamanla hafifliyor ama çekilen acı hayal kırıklıkları unutulmuyor
hepimiz aşık olduk hepimz severken hatalar yüzünden vazgeçtik
bizler nasıl dayandık peki
bende çok sevdiğim birinden ayrıldım sabaha kadar ağlayıp mos mor gözlerle işe gittim
okula gittim ama gururumu çiğneyip ona eyvallah etmedim
çok uzun sürdü atlatmak çok can yaktı ama unuttum ve şimdi çok mutluyum
ben anlamıyorum anlayamıyorum belki bekar olduğum için ama bir insan sevdiği adamı başkasıyla nasıl paylaşır nasıl

bi insan iki kişiyi aynı anda sevemez ben böyle saçmalık duymadım
hem boyunca iki oğlun varmış çalışıyorsunda
o an tekmeyi basar çocuklarımıda alır başka eve taşınırdım
sevilmeyi geç yüzüne tükürülecek bi insan senin kocan kusura bakma
hangi devirde yaşıyoz ya millet 1 taneyi bulamazken bu herif 2.yi eve getiriyo
bide haklıymış gibi karısı kabul etmedi diye kızıyo
bişey sorcam çocukların bu olaya nasıl tepki verdiler...

hemen bir pskiyatra gidip yardım almanı öneririm
psikolojin normal değil çünkü senin yerinde başka biri olsa çoktan o adamdan boşanırdı
sen hala nefesim diyorsun:1shok:
bu adam yakında başkasınıda kabullen der eve getirir çok pişkin çünkü
kendine yazık etme kurtul bu adamdan

kusura bakma ama sen kendindemisin ? Bir kadın nasıl kendine böyle birşey yapılmasına müsade eder.İğrenç bir ilişkiniz var.Pek muhterem nefesiniz bi kaç ay sonra 2.kadını getirir eve siz de onların temizliğini yemeğini yaparsınız.Hem kocanız mutlu olsun da gerisi mühim değil dimi kaydirigubbakcemile

suç sende yahu kabul etseydin ya hep beraber nefes nefese yaşardınız. adamcağızın kırk yılın başı bir fantezisi varmış onu da sen bozmuşsun yahuuu. sen nefes alcan diye adam nefessiz mi kalsın yazııııııık.

bence aklını başına topla 2 tanede oğlun var onlarada örnek oluorsun. kurtul şu adamdan sevmeyiver. nesini seviyoorsun seni saymayanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…