2. eşi kabullenmek kolay mı ?

Şaka değil mi bu?
Yok yok insanlar bu kadar yüzsüz, gurursuz ve cahil olamazlar.
Kesin şaka!

yol artik daha neler
bosanmak kolay ben zoru sectim demissiniz
onun hatasinin bedelini niye siz oduyorsunuz
Bari cocuklariniza bunu yapmayin ve bu iliiskiyi bitirin

yetişkin çocuklarınıza çok kötü örnek oluyorsunuz.

ileride onlarda evlenecek yuva sahibi olacak. onlarda başka bir kızın aynı böyle yüreğini yakacak olmasını istermiydiniz?

eşiniz 2. bir eşi kabul edermiydi? bir sevgiliniz olsa o da kabullenir miydi?

boşanmak gerçekten bu işkenceye katlanmaktan daha kolay.

eşin aldattı anladım, boşanmak istemiyorsun anladım ama eşinin hala z.yağı gibi üstüne çıkmasını ve senin bunu kabullenmeni hazmedemiyorum, sinir oluyorum sinir

yazmak istediklerimi yazmışsın kaydirigubbakcemile5

yazdıklarına katılıyorum çok doğru söylemişsin
bwenimde bir taıdım vardı adam 17 yaşında evlemişti 2 taede oğlu var adam karısıı defalarca aldatmıştı kadı hepsinide bliyordu hatta çoğuylada kounşmuştu kadı kabuledi boşamadı üstüede yıllar sonra hamile kaldı
çocuklarında birtanesi geçen yaz evlendi ve daha 17 yaşıda baba oldu
anlıycaız babasının yolundan ilerliyor

arkadaşlar benim anlayamadığım bişi oluştu kafamda beni niye yargılıyosunuz tamam eşim hata yaptı hatasınıda fazlasıyla hala ödüyor insanlar hata yapabilir allah şaşırtmasın nie beni anlayan hiçmi yok aranızda sanki ben aldatmışım gibi yazıyosunuz okey çok kırıkwe kırgınım ama ben onu affetmeye çalışıyorum anlayışınıza teşekkürler

Affet bacım, biz kimiz ki seni yargılayalım....
Anne olmak bile senin affetmek dediğn şeyi kaldırmaz...
Kadın olmayı ve insan olmayı hiç söylemiyorum

unutmadan diğer kadının hiçmi suçu yok ewli olduğunu başından beri bile bile eşimle 4 yıl dewam etti hemde kendisinden 5 yaş küçük bir erkekle eşim 45 x kişi 51 yaşında hemde ewde 21 yaşında genç bir kızı war çok güzel örnek değilmi biz kadınlar bence en büyük zararı birbirimize weriyoruz

böyle bir şeyi kabullenmek için psikolojik olarak saplantılı bir durumu ifade eder..evet..eş burada suçlu..o zaten ayrı bir konu..ama bir kadının "ay ben kocamı seviyorum,Allah beni imtihan ediyor" diye klişelere sığınması gerçekten çok onur kırıcı..
Allah hepimize akıl fikir vermiş,,Doğruyu ve yanlışı ayıralım diye..ve evet böyle olaylarla bizi imtihan ediyor..ama bu arkadaş imtihanda sınıfta kalmış..doğru cevap bu durumu kabullenmek değil..çekip gitmek,böyle bir adamla aynı çatı altında kalmamak olsa gerek..

kadinin tabiki sucu var ama en buyuk suc kocanda..yuvasina ve esine saygi duymayan bir adam varsa ortada kadin neden sizin evliliginize saygi duysun ki???
ya sizde 4 sene bir adamla birliktelik yasaniz ne olurdu??sorun esinize bunu..

hayır canım kadınlar en büyük zararı kendilerine veriyorlar. sen bu durumu ilk öğrendiğinde gururunu, onurunu ön plana alıp evden çekip gitseydin, kocanı boşasaydın kimseden zarar ziyan görmez, başın dik dolaşıyor olurdun. burada kimsenin sana hak vereceğini sanmıyorum. seni aşağılayan,aldatan bir adamı hala kazanmaya çalışmak bir erdem değil acizliktir. diğer kadına yüklendiğin kadar kocana yüklensen keşke...
birde işin içine dini karıştırmayın lütfen... yeri geldiğinde toplumsal ahlaktan bahsetmeyi pek severiz. ama iş keyfe gelince örneğinizde olduğu gibi işin içine Allahı, dini sokup olayı lehimize çevirmeye çalışırız...

sizde ya durumu kabullenin, ya da kocanızdan ayrılıp çocuklarınızla ayrı bir hayat kurun...

ha kabul etmissiniz ha olmaz deyip affetmissiniz ne farki var ki ?

üstelik de 4 yil aldatilmissiniz. bir de üstüne esiniz onu kuma getirmek istemis... vallaha bu hikayenizin üzerine su aldatilip affeden kadinlar solda sifir kalmis.. sizinki´bir üst mertebe tebrikler alkisalkisalkis

üstelik bu durumda bosanmayi kolaya kacmak olarak gördügünüzü söylemissiniz... aslinda bosanmak gururunuzu korumaktir.. affetmek ya da hala birarada yasamaya devam etmek kolaya kacmaktir. dul olmayi kaldiramayacaginiz icin kolaya kacmaktir....

üstelik esinizin 4 yil beraber oldugu ve acikca kuma getirmek istedigi kadindan bu kadar kolay ayrildigina inanmadim ben... tabi siz isin kolayina kacmadiginiz icin inanabilirsiniz

ayrica sizin durumunuzda en büyük zarari siz kendinize veriyorsunuz

Konuyu ilk açtığınızda siz demediniz mi? eşim bu durumu kabul etmediğim için ölene kadar kafama kakacakmış diye, bu adam mı pişman şimdi?

Ayrıca eşinizin ihanetini kabul ettiğiniz için suçu olduğu gibi 2. kadına yüklemeyin. En suçlu eşiniz evliliğinize en büyük darbeyi indirmiş. Sizin ki; ihaneti kabullenemediğiniz halde, eşinizi affettiğiniz için, kızgınlığınızı direkt kadına yönelterek psikolojinizi rahatlatmaya çalışma çabası...

Eşiniz eve 2. kadın getiremediği için kavga çıkarıyor,siz kabullenmek kolay mı ki? diyorsunuz..
Çok merak ediyorum bir arkadaş çıkıp da "kolay ya,zamanla alışıyorsun" deseydi,eşinizi arayıp kadını çağırmasını mı isteyecektiniz?:uhm:
Sizin çevrenizde tüm bunlar olağan mıdır da bu kadar rahat davranıyorsunuz,adamı boşamıyorsunuz?
Şimdi sizi nasıl anlayalım?gamyoncuiremsu

Heh işte!
Klasik cümle!
Kadının düşmanı gene kadındır!!!aklinialirimsmile
Vah vah vahhh!!!
Zavallı erkekler o kadar acizler ki çelmeyi bir takıyoz,hepsini ağlarımıza düşürüyoz ama erkekcikler ne yapsın de mi?:gitme:
Ahh biz kadınlar ahhh hepimizi toptan yakmalı mı atmalı mı?alsanaalsanasmile

valla kadin boyle bi yanlis yaptiginda erkekler hic demiyor,adam karimi ayartmistir diyeee..tabi yaa erkek baska bir gezegenden oyle degil miii

evli olan sizin eşiniz,sadakati eşinizden beklemeniz gerek.tamam kadında evli erkekle birlikte ama dediğim gibi evli olan eşiniz.yok yok kadın eşinizi baştan çıkartmıştır,zavallı adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…