2. eşi kabullenmek kolay mı ?

aaa kocasını seviyorsun ama kocan başkasını seviyor ee nasıl olacak ya ALALAH aşkına nasıl hala o adamın yanındasın ve seviyorum diye biliyoesun aklım almıyor kadınlık gururu nerde iyi barışsınlar bus efer eşine deki gelsin 3 mutlu mutlu yaşayalım ama benide sev olurmu

Amaaaann sizinki de laf mı canım.
Madem bu uçkurunu her önüne gelene çözen adamı hala seviyorsunuz ve nefesim diyorsunuz koyverin gitsin ne diyelim.
Hem size arkadaş olur kuma, sıkılmazsınız evde.
Siz bu kadar sakin kalıp kabullendikçe yakında 3. ve 4. eş de gelir masayı kurar eşli okey oynarsınız artık kadın kadına :delphin:

süper bi cevap hiç güleceğim yoktu vallavereliniortak

ben senin yerinde olsaydım o adamın yüzüne bile bakmazdım resmen aldatmış çocuklarımıda göstermezdim

bence sizde bi tane bulun o da gelsin hep birlikte yaşayın :delphin:
hem nefesinizde kesilmemiş olur
aklinialirimsmile

cahil değilim, çalşıyorum demişsiniz ve burdan yardım istemişsiniz kusura bakmayın ama böyle bir durumu kabullenmek bence en büyük cehalet. bu siteden ne bekliyorsunuz ki ayrılın desek aaaa bak herkes ayrılın dedi ayrılayım bari mi diyeceksiniz. siz zaten durumu içinize sindirmişsiniz. afiyet olsun....

kafamçokkarıştıpıffffff bu nasıl bi soru ya??
2.eşi kabul etmeyi mi düşünüyosun yani, oldu canımmkafamçokkarıştı

arkadaşlar hepinize merhaba ewet aranızda yeniyim yorumlarınız için teşekkürler ama ben arakadaşa benimde başımdan böyle bir olay geçtiğini söylerken konu uzadı size bir nasrettin hoca fıkrası anlatayım lütfen iyi dinleyin hoca bir gün ağaçtan düşmüş doktor çagıralım demişler bana doktor değil ağaçtan düşeni çagırın demiş bu gerçekten yaşamadan anlaşılması zor bir durum ben tabiki kabullenmedim onun için eşim tepkili ilişkileri biteli daha 1 ay oldu ben yaralarımı yeni yeni sarıyorum lütfen biraz anlayış boşanmak kolayı seçmekti ben zoru seçtim dawa açdım ama o gelmedi 3 ay içinde tekrar mahkemeye başwurabilirim he birde ewe getirmedi

arkadaşlar hepinize merhaba ewet aranızda yeniyim yorumlarınız için teşekkürler ama ben arakadaşa benimde başımdan böyle bir olay geçtiğini söylerken konu uzadı size bir nasrettin hoca fıkrası anlatayım lütfen iyi dinleyin hoca bir gün ağaçtan düşmüş doktor çagıralım demişler bana doktor değil ağaçtan düşeni çagırın demiş bu gerçekten yaşamadan anlaşılması zor bir durum ben tabiki kabullenmedim onun için eşim tepkili ilişkileri biteli daha 1 ay oldu ben yaralarımı yeni yeni sarıyorum lütfen biraz anlayış boşanmak kolayı seçmekti ben zoru seçtim dawa açdım ama o gelmedi 3 ay içinde tekrar mahkemeye başwurabilirim he birde ewe getirmedi

Eve getirmemesi, boşanmamak için geçerli bi sebap mi
İllaki aldatmanın evde mi olması gerekiyorbilmiyorumkismile

o yaraları nasıl sarıcan peki. adama her dokunduğunda baktığında tekrar tekrar aklına gelmicek mi. senin kocanın yaptığı burda gördüğüm en absürd şeydi valla.

sayın yeni hayat yargılamadan önce bu yada bunun gibi olayların hepimizin başına gelebileceğini unutmayalım lütfen bende buları yaşamak tabiki istemezdim Allah ihmal değil imtihan edermiş unutmayalım lütfen

iyi de bunun Allahla ne ilgisi var:umursamaz:
eğer bi imtihansa eşiniz nefsine yenik düşmüş o düşünsün bence
sizde diyin ki bak kocacım değişiklik iyidir
sen bul getir bende bulup getireyimsempatiksalakcinni
ama nikahlarımız kalsn
bakalm ne diycek:hulya:

Back
X