2. eşi kabullenmek kolay mı ?

adam kudurmuş resmen,çatlamış ar damarı
ancak siz de normal değilsiniz bence bi doktora görünün.

4 yıldır aldatıyormus ve ayrılalı 1 ay oldu diye seviniyorsunuz, gercekten ohooo cok olmus ayrılalı..Su anda yazacak kelime bulamiyorum inanır mısınız...45 ve 51 yas...Yuh artık...Seks iliskisinin yasi olmuyormus demek ki...

Ayrıca ucumuz yasayalım demis, demek ki o kadın kabul etmis bunu, peki ya kizi bisey dememis mi hayret valla...

Gururunuzu o kadar ayaklar altına almışsınız ki adam size kızıyor kabul etmedin diye, sizi nasil bir mal olarak görüyorsa artık....Ay pesssss inanamıyorum...

Aldatan çok erkek var ama böylesi bir pişkinlik te işin ...nu çıkarmış afedersin..

Bu konu şaka diyin de bi ohh çekelim vallahi kızmayız...

Bence 4 yıllık bir ilişki pat diye bitmez, ne için bitsin hem? Karım ayrılacak korkusu yok, elaleme rezil de olmadı, devam ediyordur..

allah yardımcın olsun..çalışan bi bayansın hala ne diye aynı çatı altındasın nasıl kabullendin..tamam seviyosun bir anda silemzsin ama bu kadarıda fazla

Hey Allah'ım ya, isteğe bak. 3'ü mutlu olacaklarmışmış... Bence hala aynı evde yaşıyor olmanız bile hata. Bazen sadece sevmek yetmiyor işte. Ayrılırsanız daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum. Her an eşinin hayatında başka biri olduğunu düşünüp üzülmektense, boşanıp "ne hali varsa görsün" demek daha mantıklı geliyor insana...

Böyle iğrenç adamlara neden katlanıyorsunuz? Ne evliliğin kutsallığını bırakmış, ne saygı ne sevgi, ne de çocuklarınızı ve sizi düşünmüş. Eeee? Geriye ne kaldı ki, hala yanındasınız? Off off!

Başlığı görünce, boşanıp yeniden evlenen birinin 2.eşinden bahsettiğini sanmıştım. Bahsettiğiniz şeye eş değil, kuma ya da metres deniyor çünkü.

Hala ilk günkü gibi seviyorum demenizse çok vahim bir durum. İnsan herşeye rağmen sevemez. Seviyorum diyen de alışkanlığı, muhtaçlığı, kaybetmek istemediği rahatlığı ya da elalem ne der korkusunu, sevgiyle karıştırıyordur. Sizinki hangi nedenden ben bilemem ama acilen bir psikologa görünmelisiniz.

besbelli adam kirkindan sonra azmis iste ne diye kabulleniyorsunuz hayatiniz kocam dediginiz adamadan ibaret degil

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı Hayla nasıl seviyorsunuz anlamadım tamam bekara koca boşamak kolay ama hiiç mi tiksinmiyorsunuz o kadından gelip sizin yanınıza yada tam tersi evlatlarınız büyümüş neden çekiyorsunuz ki

Bildigim kadariyla imam nikahiyla dört kadin alinabilir, yeterki bakacak gücü olsun erkegin.
Nefesim dediginiz adam sizi nefesiz birakmis be ablam.
Eger bir parca gururunuz kalmis ise eger, bu adamin suratinin ortasina tükürür, kendi hayatinizi elinize alir, cocuklarinizla baska bir yerde yasarsiniz.
Ama kocanizin tavri gercekten cok ilginc, hala 500 sene öncesinde yasiyor galiba, yakinda haremde kurar bu, uyandirin onu bu uykudan sene 2010 olmus, ne 2. karisi?
Böyle bir mahlukada nefesim diyorsunuz ya, sizde pek normal gelmediniz bana.
Allah ikinizede akil fikir versin.
Cagdas Türkiyede yasiyorsunuz alooooo, orasi arabistanmi yoksa? :))))) Nereden yaziyorsunuz bize???

abooooooooo üçümüz mutlu mesut olalım mı:1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir:oklava::oklava::oklava:

Bildigim kadariyla imam nikahiyla dört kadin alinabilir, yeterki bakacak gücü olsun erkegin.Nefesim dediginiz adam sizi nefesiz birakmis be ablam.
Eger bir parca gururunuz kalmis ise eger, bu adamin suratinin ortasina tükürür, kendi hayatinizi elinize alir, cocuklarinizla baska bir yerde yasarsiniz.
Ama kocanizin tavri gercekten cok ilginc, hala 500 sene öncesinde yasiyor galiba, yakinda haremde kurar bu, uyandirin onu bu uykudan sene 2010 olmus, ne 2. karisi?
Böyle bir mahlukada nefesim diyorsunuz ya, sizde pek normal gelmediniz bana.
Allah ikinizede akil fikir versin.
Cagdas Türkiyede yasiyorsunuz alooooo, orasi arabistanmi yoksa? :))))) Nereden yaziyorsunuz bize???

doğru söze ne denir???:gitme::gitme::gitme:

hala seviyorsunuz demek o zaman seven insan fedakar olmalı kabul edin mutlu mesut yaşayın......tövbe yarabbimmmm

var var boyleleri..
bir is arkadasim vardi samimiyeti ilerletmistik..
kadin uc cocukluydu ve senelerce kuma olarak yasamak zorunda kaldi..
daha dogrusu gucunu toparlayana kadar boyun egdi sonra bosandi
cocuklarini aldi gitti kucucuk bir odada sefalet bir hayat yasadilar..
cok takdir etmistim cunku 18 sene hic ekonomi ve sosyal bagimsizligini kazanamamisti
onun icin bir devrimdi bu yaptigi..
sonra nemi oldu? baska bir adama asik oldu
nasil olsa bosandi mutlu olmaya hakki var diye dusunuyordum
3 sene onunla beraber oldu ama o adamda evliydi
ne yapiyim seviyorum demisti..
peki ya esin sana bunu yaparken sen neler cektin dedim
o baska bu baska diye aciklamasi olduydu
seytan gorsun yuzunu
sinir oluyorum hala dusundukce

Beddredinin bir sozu vardi "yemegimi, suyumu, topragimi paylasirim ama yarimin yanagi sadece benimdir"
insan sevdigin baska bir insanla.. en azindan biraz gururu varsa..

kocan ve kocanın dahiyane fikirleri için yorum bile yapmıycam ama sen bunca şeye rağmen hala kocamı çok seviyorum diyorsun ya...

Buna bir kere..pesss...diyorum..
gerçi alışkınız bir bu durumlara: aldatılan kadınların kocalarına tekrar aşık olmaları ..durumlarına:) ben onu çok seviyorum ..durumlarına...neyse:) dediğim gibi alışkınız..
----------------
kocam bana tepkili ne yapayım demişsin??

ne yapıcan? adamın gönlünü al işte bir şekilde..
güzel sofralar hazırla hizmette kusur etme, ne derse yap işte..Adamı hoş tut ki sana tepkili olmasın artık..
haklı adam tepkisinde.

ne, nasıl yaa...
onun yatağından çıkıp seninkine gelmiş, hangi sevgi, hangi aşk?

Back
X