2. Eşten çocuğu olmak kötü mü ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba hanımlar ,

Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.

Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.

Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.

Adam evliyken ikinci bi kadindan cocuk yapsa elbette cok yanlis bir durum. Ama yine de cocugun hic bir sucu yok.

Ne var ki bosanmis bir adam isterse tabii ki yine evlenip yuva kurar. Ayni sekilde bosanmis bir kadin da...

Biz annemin ikinci evliliginden 4 kardesiz. Ilk evliligi cok kisa surmus. Cocugu yokken ayrilmis. Babamin ilk evliligiydi. Simdi annem babam ayri. Annem benle yasiyor da babam keske tekrar evlense. Yalniz olunca aklim cok kaliyor.

Evlenmek kadar boşanmak da normal. Millet önce kendi ahlaksızlıklarına baksın. Gayet normal 2. Eşten çocuk olması. Bir biz aşamadık bunu sanırım. Avrupada kadın ilk eşinden olan çocuğu varken başkasıyla evleniyor o adamdan da 2 çocuğu oluyor ve adam her yerde 3 çocuğum var diyor muhabbet ederken büyük olan benzemiyor size denilince evet biyolojik babası değilim ondan diyip geçiyorlar. Uzatmadan, kırmadan, dökmeden işte bu kadar kolay.

Evlenmek kadar boşanmak da normal. Millet önce kendi ahlaksızlıklarına baksın. Gayet normal 2. Eşten çocuk olması. Bir biz aşamadık bunu sanırım. Avrupada kadın ilk eşinden olan çocuğu varken başkasıyla evleniyor o adamdan da 2 çocuğu oluyor ve adam her yerde 3 çocuğum var diyor muhabbet ederken büyük olan benzemiyor size denilince evet biyolojik babası değilim ondan diyip geçiyorlar. Uzatmadan, kırmadan, dökmeden işte bu kadar kolay.
Çok geriyiz çok hem de o kadar geriyiz ki ifade bile edilemez. Benim Bahsettiğim olay bir de istanbulda oluyor. Anadolu'yu düşünmek bile isteniyorum.

Bekle ve gozlemle 2. Kez evlenir ondan cocuk yapar bekle. Insan elestirdigini yasamadan olmez. Namusuyla evlenmis nikahli karisindan cocuk yapmis ona ne. Cahil iste... peki sen niye p esnada soramadin neresi ayip diye...

Adam evliyken ikinci bi kadindan cocuk yapsa elbette cok yanlis bir durum. Ama yine de cocugun hic bir sucu yok.

Ne var ki bosanmis bir adam isterse tabii ki yine evlenip yuva kurar. Ayni sekilde bosanmis bir kadin da...

Biz annemin ikinci evliliginden 4 kardesiz. Ilk evliligi cok kisa surmus. Cocugu yokken ayrilmis. Babamin ilk evliligiydi. Simdi annem babam ayri. Annem benle yasiyor da babam keske tekrar evlense. Yalniz olunca aklim cok kaliyor.
Bir tane daha adam vardı şirkette. O da yabancı bir Kadınla evlendi kadın da genç 30 yasında falandır. Adamda 45 -50 vardır . Patron onlar için de onlar beraber Yaşamaz kadın ayrılır ondan dedi

Bekle ve gozlemle 2. Kez evlenir ondan cocuk yapar bekle. Insan elestirdigini yasamadan olmez. Namusuyla evlenmis nikahli karisindan cocuk yapmis ona ne. Cahil iste... peki sen niye p esnada soramadin neresi ayip diye...
Göze batmak istemedim. Bir de muhattap olup münakaşa etmek istemedim.

Göze batmak istemedim. Bir de muhattap olup münakaşa etmek istemedim.
Iste boyle boyle bu insanlar kendilerini hakli saniyorlar. Cahil akli bacak arasindan baska yere calismayan. Sevismemeyi namus sanan pis dusunceli dedikoducu ve ahlaksiz insanlar...

Iste boyle boyle bu insanlar kendilerini hakli saniyorlar. Cahil akli bacak arasindan baska yere calismayan. Sevismemeyi namus sanan pis dusunceli dedikoducu ve ahlaksiz insanlar...
Işyerinde biri daha var mesela annem babam ayrılıp başkasıyla evlense onu silerim dedi. Benimde babam vefat etti annem bekar yani şu an evlense mutlu olacağını bilsem çok sevinirim. Böyle düşündüğüm için yadırgıyorlar beni.

Back
X