- Konu Sahibi Madamgonca
Tamam işte, benim de ikinci evliligim ne var bunda dememiz gerekmez mi yani. Twpkinizi koyup sizin arkanizdan konusmasini engellemek için. Yoksa içiniz icinizi yer.Patron zaten bunu söyleyen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte, benim de ikinci evliligim ne var bunda dememiz gerekmez mi yani. Twpkinizi koyup sizin arkanizdan konusmasini engellemek için. Yoksa içiniz icinizi yer.Patron zaten bunu söyleyen
Aile yaşantısına Önem veriyormuş güya.Ben anlayamadım. Adamın ilk evliliğinden olan çocuğu ile ikinci evliliğinden olan çocuğu arasında ne fark var? İlk eş haseki mi? İkinci eşten olunca çocuk eksik mi oluyor?
Cevap verip atışmak istemedim. Çünkü bu sefer o da cevap verecek. Işyerinde biriyle bozuşunca orada saatler Geçmek bilmiyor.Tamam işte, benim de ikinci evliligim ne var bunda dememiz gerekmez mi yani. Twpkinizi koyup sizin arkanizdan konusmasini engellemek için. Yoksa içiniz icinizi yer.
Bir de sadece bu değil herkes için konuluyor. Bir kız var onun için de o ek iş yapıyormuş temizliğe gidiyor maddi durumu kötü yoksa geçinemez dedi. Herkesin özelini ulu orta Konuşuyor. Bunları da bana değil ortalığa anlatıyor.Rahatsız olmakta cok haklisiniz.
Evet öyle gibipatron olunca herseyi soyleyebilmeyi kendine hak giren bir kıro sanirim patronunuz
Sapık zihniyetlli + terbiyesiz gıybetçi + dedikosucu adi + cehennemin baş köşesi bunlar için bence. Odunlarını iyi hazırlıyor.Merhaba hanımlar ,
Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.
Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.
Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
Ben ilk eşimin ikinci Evliliği ama sorun değil bence kişiler anlaştıktan sonra.Sapık zihniyetlli + terbiyesiz gıybetçi + dedikosucu adi + cehennemin baş köşesi bunlar için bence. Odunlarını iyi hazırlıyor.
Adamı boğasım geldi.
Benimde ikinci evliliğim cnm. Adam olmayan adamlarla evli kalıp çocuk yapmak zorunda mıyız.
Valla şu an öyle bı eşim var ki, okumuş, kültürlü, terbiyeli, seviyeli, akıllı, işi gücü yerinde, sapık zihniyeti olmayan, efendi, inançlı, beni ezdirmeyen, dedikodu yapmayan, gıybet yapmayan işte ben bu kocaya çocuk yaparım.
Bana bişey olsa evladımıza gözü gibi bakar, maddi olarak çocuğa yeter, manevi olarak zaten adam gibi adam.
Öyle fazla milletin arkasından atıp tutmasın bizim mahallede bı aile vardı böyle herkesin hakkında konuşmak, dedikodu, gıybet büyük kızları geneleve düştü.
Siz neden belirtiyorsunuz sizin ilk evliliğiniz olduğunu, bakın sizde aşın bu durumları.Ben ilk eşimin ikinci Evliliği ama sorun değil bence kişiler anlaştıktan sonra.
Toplum pis ne yazık ki ruhu pis insanların.
cehalet tamda böyle birşey.... sinirinizi bozmaya değmez inanın. yalnız o çok konuşmasın neydim değil ne olduma döner hayatı.Merhaba hanımlar ,
Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.
Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.
Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
Makesef böylelerinden ekmek yiyoruz hayat ne kadar acımasız değil mi
Ben zaten bu durumu aşmamış olsaydım ikinci evliliğini yapan biriyle evlenmezdim.Siz neden belirtiyorsunuz sizin ilk evliliğiniz olduğunu, bakın sizde aşın bu durumları.
Sizinde de olabilirdi.
Burda hangi tarafın ikinci evliliği yada çocuğun hangi evliliğinden olduğu konu değil.
Adamın pis zihniyeti.
Ama bu çok hayat görüşü olan patronun beş evlilik yapmış sanatçıyı dinlemeye gider başından aşşa güller döküp iltifat eder.
Te Allah'ım ay iyi ki böyle olayla karşılaşmadım o patronun kafasına ne bulursam fırlatır. Alır çantamı çıkar giderdim.
Ya ne bileyim hiçbirşey olmuyor sanki öylelerine yacehalet tamda böyle birşey.... sinirinizi bozmaya değmez inanın. yalnız o çok konuşmasın neydim değil ne olduma döner hayatı.