- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
Yüzüme karşı sorsa ne söylemeliyim ?Söyler pislik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzüme karşı sorsa ne söylemeliyim ?Söyler pislik
Evet demezdi, para yedigini soylemis resmen. Allah islah etsin hepsiniKadının sevgilisi oluyor diye öyle dedi. Genç bir kız olsa belki demezdi. Toplumda dul damgası yemek iste resmen
Âmin.Evet demezdi, para yedigini soylemis resmen. Allah islah etsin hepsini
Bir patron olarak hiç etik değil yaptığı.Merhaba hanımlar ,
Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.
Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.
Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
Hiç kimse cevap vermiyor mu peki? Herkesin eli armut mu topluyor?Bir kız vardı. Her öğle yemeğinde dışarı çıkıyor önceden pek çıkmıyordu. Kıza bi partner buldun herhalde dedi.
Hayır hiçkimse cevap vermiyor.Hiç kimse cevap vermiyor mu peki? Herkesin eli armut mu topluyor?
Ben olsam ordan burdan onun herkesten sakladığı bi açığını bulurum, başkasından bahşeder gibi o olayla dalga geçerim.Hayır hiçkimse cevap vermiyor.
Malum özel sektör iş garantisi yok piyasa kötü. Herkesin işe ihtiyacı var. Kimse sivrilmek istemiyor.
Senin arkandan neler diyordur acabaGöze batmak istemedim. Bir de muhattap olup münakaşa etmek istemedim.
Kimbilir neler diyordur.Senin arkandan neler diyordur acaba
Sustukca ortam yaratıyorsunki herkesi senin yanında rahatca eleştirebiliyor
Muhtemelen ben ya kalkar giderdim ordan ya da adama cikisirdim.Âmin.
Bunlara kulak tıkamak zor![]()
Ikisi de olmuyor işteMuhtemelen ben ya kalkar giderdim ordan ya da adama cikisirdim.
Neolmus ikinci evlilik yaptıysa patron bozuntusu , sanane ulan pezo ( para birimi banlama sebebi olmaz heralde) diyeceksin aslinda ama işte, içimizden diyelimMerhaba hanımlar ,
Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.
Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.
Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
Patron zaten bunu söyleyenValla bunlar hep muhafazakarlık. Bı de issizlik tabi. Söyler sizin arkanızdan da, hatta soylemistir bile.
De benim anlamadigim, patrona bunu soylemeniz gerekmez mi?
Makesef böylelerinden ekmek yiyoruz hayat ne kadar acımasız değil miAgzi olan konusuyor ne yazikki! Cehaletten baska hic birsey degil.![]()