2. Eşten çocuğu olmak kötü mü ?

Merhaba hanımlar ,

Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.

Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.

Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
Bir patron olarak hiç etik değil yaptığı.

Hayır hiçkimse cevap vermiyor.
Malum özel sektör iş garantisi yok piyasa kötü. Herkesin işe ihtiyacı var. Kimse sivrilmek istemiyor.
Ben olsam ordan burdan onun herkesten sakladığı bi açığını bulurum, başkasından bahşeder gibi o olayla dalga geçerim.
O zaman görür yaşattığını.

Merhaba hanımlar ,

Bir söz duydum işyerinde ve çok sinirim bozuldu. Bizde çalışan bir stajyer çocuk var ünv stajyeri 18 yasında patron onun hakkında herkesin içinde " babasını tanırım iyi bir adam ama doğru bir adam değil evlenmiş ayrılmış sonra bir daha evlenmiş başkasıyla bu çocuk 2. Eşten olan çocuğu hakir görmek için söylemiyorum ama hoş değil " dedi. Tabi bunu çocuğun arkasından söyledi.

Bir başka çalışan kız arkadas var. O da Evlenip ayrılmış bir kızı var . Şimdi hayatında başka biri var . Onun için de " dul kadın bir şekilde geçiniyor. " dedi.

Bu Konuşmalardan çok rahatsızlık duydum diyeceksiniz ki sanane herkes için böyle diyen benim içinde demez mi misal bende eşimin ikinci evliliğiyim. Sinir oldum içimi dökmek istedim.
Neolmus ikinci evlilik yaptıysa patron bozuntusu , sanane ulan pezo ( para birimi banlama sebebi olmaz heralde) diyeceksin aslinda ama işte, içimizden diyelim

Ben anlayamadım. Adamın ilk evliliğinden olan çocuğu ile ikinci evliliğinden olan çocuğu arasında ne fark var? İlk eş haseki mi? İkinci eşten olunca çocuk eksik mi oluyor?

Valla bunlar hep muhafazakarlık. Bı de issizlik tabi. Söyler sizin arkanızdan da, hatta soylemistir bile.
De benim anlamadigim, patrona bunu soylemeniz gerekmez mi?

Back
X