2.evliliğim de yılı dolmadan boşanmayla sonuçlanacak...

Tabi ki de muhtaç degilim o olmadan önce de bir hayatım vardı.Ama öyle manipülatif davranışlarla çıkmaza sokuyorlar ki insanı,kendini acaba seviyor mu sevmiyor mu afallamasında buluyorsun.Umarım bu tarz insanlarla karşılaşmazsınız

Umarım siz de kafanızı bulandıran bu insandan tez zamanda kurtulursunuz. Olmuyorsa olmuyordur.

İkinci kez hayal kırıklığı yaşamak çok zor. Ve bu hayal kırıklığınında ötesinde bişey. Dört dörtlük fikirlerinin uyacağı birisi ile karşılaşmak mucize bence o yüzden en temel konularda anlaştığın birisi ile daha mutlu oluyoruz. Gerisini sevgi saygı hallediyor. İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz

Konunuzu yeni gördüm, yazmadan geçmek istemedim, böyle bir babayla büyümüş biri olarak beni içten anlarsınız, birini tanıyamadan nişanlandım bu görünmez baskı sebebiyle, küfürlerini bile hoş görmek zorunda kaldım çoğu zaman,
Şuan nasılsınız ne durumdasınız bilmiyorum ama zamanla her şey geçiyor, ilki de ikincisi de sonuncusu da aynı, bu hayatta mutlu dört dörtlük bir evlilik olduğunu da sanmıyorum bazıları süsleyip püsleyip kendini alıştırıyor geçiştiriyor sadece, bunu çok kez tecrübe ettim... defalarca aldatılan arkadaşım kendini suçladı, etrafı suçladı bir kez bile kocasını suçlayamadı, insan isterse bir şeyi sürdürüp götürüyor, mutsuzluğa dur diyebilmek senin gibi güçlülere yakışır :)

Aynin sorunsal bizdede var konusamamam hde 1 aydirseni cok iyi anliyorum adama bosanalim dedim ina bile cevap vermedi ne ilgi ne sefkat hicbiri yok artik eminim sizde ay i tepkileri alacaksiniz dir ama evliliginiz cok basindasiniz konusmasi icin belki ise yara bemde yaraamdi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…