- 14 Nisan 2018
- 96
- 43
- 3
- Konu Sahibi sindirella_34
-
her dediğini yapıyoruz
Harika tavsiyeler vermişsiniz. Konu sahibi bunları uygulayın lütfen. Siz istediğinizi yapsanız da kıymetiniz bilinmeyecek. Eşiniz de suçlu zaten. Ve yorumu yazan arkadaş haklı. O çocuk annesiz değil ki. Onu dolduran bir annesi varmış zatenKendi odanızı kilitleyin.
Çocuğun ihtiyaçlarını da babası karşılasın.
Yemeğini önüne koyun, yiyebildiği kadar yesin.
Banyoyu hazırlayın, yapabildiği kadar yapsın.
3.5 yaşındaki oğlum yemeğini kendi yiyor, banyoyu da kendi yapmaya alışsın diye her ben yıkamadan önce 10-15 dakika kendi yıkanıyor, sonra ben tamamlıyorum.
Üstünü kendi giyiyor, ben düzeltiyorum
Üvey anne de değilim.
Bunlar çocuğun annesinin yapması gereken şeyler de degil.
Çocuk 4-5 yaşında büyük ölçüde kendine bakım becerilerini kazanmış olmalı.
Yapamadığı yerde anne kadar baba da devreye girebilir.
Bu saatten sonra müdahil olmayın. Kendinizi paralamayın. Dinlenmenize bakın. Kendi oğlunuza yaptığınız kadarını yapın.
Eşiniz söylenirse somut bir şey göstersin oğlunuza fazla ne yaptığınıza dair.
Ayrıca çocuk annesiz falan degil. Annesi var.
Böyle bir acındırmaya hiç ihtiyaç Yok
Sizin cocugunuz da ayni imkanlara sahip mi?Hepinize ayrı ayrı teşekkürler toplu halde cevaplıyim çocukla aramız iyiydi taaa ki bu tür hakaretlere maruz kalana kadar istediğim kadar iyi olalım yine ayrimciyim doğacak bebeğime bişey alsam kıskanır ona neden besik alıyorşunuz neden sizinle uyucak bende uyurum o zaman kendi odası komple arabali takım bisiklet sikitur elektrikli bişey var çadırı oyuncakları rüya gibi tablet bilgisayar labtop playstation her şeyi var aklınıza gelebilecek her şey markete gider babannesiyle ki en çok şımartan o 200 liralik abur cubur alır gelir 2 güne bi giderler benle gidince ben almıyorum 1 tane bişey alıyorum çocuk da laf söylüyor annem almadı diye gezmeye gideriz ama bana sormadınız ben burayı istemem der sürekli problem babannesi laf kondyrmaz küçük çocuk dersiniz ama ben sizinle uyuyum arkamı dönerim sizee bakmam diyor bukadar zorlanacagimi tahmin etmedim başarırım sandım ama ya ben yetemiyorum bi yerlerde hata yapıyorum yada herkes demişti baskaşının çocuğuna bakmak zor diye
Onun da var o konu da ayrım yapmaz ona da alır ama kendi babası ve baba tarafı da eksik etmez bişeyini allah var eşim de ayrim yapmaz benim çocuğuma da alır ama babasıgile giderken asla aldıklarını yollamaz değişik bi huyu var burda kullansın derSizin cocugunuz da ayni imkanlara sahip mi?
Onunda arabali yatagi elektrikli scooteri falan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?