2. Evlilik çok kararsızım

Ben masturbasyon konusunu biraz erkek bakış açısını anlamak için sordum.
Evlenecem vermezlerse kaçacammm
Repliği geldi aklıma :)
Evlenmiycemmm sakin olun :) yorumlara katılıyorum ben zaten

Ben masturbasyon konusunu biraz erkek bakış açısını anlamak için sordum.
Evlenecem vermezlerse kaçacammm
Repliği geldi aklıma :)
Evlenmiycemmm sakin olun :) yorumlara katılıyorum ben zaten
Kızınızın yanına gidip hayata beraber devam etme şansınız yok mu

Psikolojim iyi değil bağımlılık var ben artık iyi bir dr arıycam. Varsa bu konuda uzman dr öneriniz iyi olur. İst anadolu yakası

Kendi adıma konuşayım ayrıldım ben çocuk yok bu arada yaşım da 29 .Tkrar evlenecek olursam gerçekten durumu iyi, zengin yani ve beni rahat ettirecek birisi ollsun istiyorum.Yoksa da olmasın modundayım artık. Çünkü diğer türlü çok saçma geliyor, siz zaten çoğu şeyi başarmışssınız. Siz de artık sizi rahat ettirecek, birisiyle olun bence.

Yani şimdi bu konudaki erkek suçlu mu ? Bence değil. Size nasıl bir evlilik yaşatacağını göstermiş, kendini hiç gizlememiş, evlenince az çok neler yaşayacağınız belli. Siz bu adama evet derseniz, bu şartları baştan kabul ediyorsunuz. Madem böyle saçma bir evliliğe sürüklenecektiniz, ilk eşinizden neden ayrıldınız ? İnsan bir ders çıkarır değil mi..Evlenirseniz size hiç üzülmem, bu dünyadaki cehenneminiz hayırlı olsun umarım biraz aklınızı kullanırsınız, en azından çocuğunuz hatrına böyle saçma bir evlilik yapmayın.

Psikolojim iyi değil bağımlılık var ben artık iyi bir dr arıycam. Varsa bu konuda uzman dr öneriniz iyi olur. İst anadolu yakası
Size online birini öner bilirim gülhan toktay duygu odaklı dişil enerji eğitimi ve bireysel seans veriyor. Siz bu ilişkide malesef hep verici olmuşsunuz

Bazı insanlar mantıksal olarak yanlış olduğunu bilse ve söylese bile içgüdüsel olarak kendini sürekli maddi/manevi bir başkasına adar. Çocuğunuzdan sonra tam rahat edeceğiniz zamanda olgun bir dönemde böyle bir adama tutulduysaniz şemalarinizda bir problem vardır. Önce orayı halledin sonra hayatınıza birini alın derim

Bağımlılık da geçer. Sizinki duygusal boşluk. Aslında hayatınızdaki kişiye aşık değilsiniz. Sadece hayatınızda birinin olması sizin için önemli. Kim olursa olsun hayatınızda biri olsun diyorsanız o tam sevgi değildir. Bağımlılıktır.

Yara bandını çeker gibi tekrar düzen kurmaya istekli olmanız lazım. Çünkü alıştığınız kişiden ve alıştığınız düzenden çıkınca acı çekeceksiniz. Ama ben çok uzun süre acı çekeceğinizi sanmıyorum.

Bir söz vardır. İlk evliliğini bitirmiş olan ikinci evliliğini veya sonraki evliliklerini çok daha kolay bitirir diye. O doğru. Bende boşanma aşamasındayım. İlk evliliğimdi. Bir daha evlenir miyim hiç bilmiyorum. Çünkü insanlara ve erkeklere artık güvenmiyorum ama bir daha evlenirsem, evliliğin bitme ihtimali olduğu hep aklımda olacağı için kendimi çok evliliğe kaptırmayacağım. İlk evliliğini bitiren ikinci evliliğini çok daha kolay bitirir bence.

Mesela sizde daha evlenmeden kör kütük aşık değilsiniz. İkinci evlilik olunca acaba mı diyorsanız akıllandınız demektir. İçgüdüleriniz bu kişi bana uygun değil diyorsa içgüdülerinizi dinleyin. Hisler yanılmıyor. Bende evliliğimde son aylarda eşimin beni hiç sevmediğini hissediyordum. Gerçekten de eşim son aylarda beni başka kadınlarla aldatmaya başlamış, yani kısaca gerçekten hislerim yanılmamış. İçgüdülerim ve hislerim beni uyarmaya çalışmış. Bundan sonra hayatımda olacak olan kişiye karşı hislerim ne diyorsa onu dikkate alacağım, bir uyarı var ise hüsnü kuruntu deyip geçmeyeceğim. Size de aynısını tavsiye ederim. Hisleriniz yanılmıyor.

Son düzenleme:
Asla evlenme ablam, hayatın tadını çıkar seviyorum diyorsan da sevgili olarak devam edin gittiği yere kadar. Bak senin çocuğuna gönderdiğin paraya falan da takarlar bunlar bi süre sonra, çocuklar arası çekişme olur. Dertsiz başına dert alma lütfen

Çocuğuma para gönderme olayı bittti. Düğünğnde falan destek olurum. İş garantisi iyi bir mesleğe sahip atanacak yakında

Hadi bir yiyip ilk evliliği yapıyoruz da 2.kere bile isteye hatta zarar göre göre bunu deneyenlere hayretler ediyorum, çabanıza vr cesaretine sağlık ne diyim
Bu kişiyle bir yıl mükemmel eş nasıl oluru yaşadım sadece çocuklar geldğinde nasıl olur diye evlenmiyordım. Her geçen gün daha büyüdğ çocuk sorunları ve ailesi girdi işin içine. Yani ben çok sağlam adım atmaya çalıştım hep 10 yıl yalnızdım neler çoktı karşıma en ufak bir olumsuzluğunda red ettim. Eyvallahsızdım çünkü oğlum vardı ve evlenmekte istemiyordum. Hayatımfa ağzı iyi laf yapan insanlardan biri çok çabaladı kaç defa bırakmaya kalktım kapıya gelmeler işe çiçek yollamalar hediyeler sürpriz tatiller. Şimdi bu hale getiren sensin diyor bana. Çünkü kafamda hep onun hiç bir zaman ayakları ğzerinde duramayacak çocukları oldu ve beni manevi yıpratt

Bu arada az önce aradı beni. Aslında sorunların farkındaydı o da evlenmeyi doğru bulmuyordu. Ama kaybetmek de istemşyordu.
Ben 10 gündür evde değilim o da yalnız. Arada kızı geldi gitti. Yarında küçük kız gelecekmiş
Bensiz olmadığını beni çok özlediğini aramızdaki anlaşmazlıkları aşacağımızı bı saatten sonra ayrılırsak aklının hep bende kalacağını ve evlenmek istediğini söyledi.
Ben cevap vermedim. Aramızdaki sorunları söyledim. Ben tekim başım kalabalık değil ama sen yine terettüt ediyorsun bide beni düşün sen çocuklar ailen başın çok kalabalık dedim
Ben kızının bana yaptıklarını hala hazmedemiyorum dedim söyledim her şeyi ailene para veriyorsun vs

Siz ki çocuğunuzun babasız büyümesini göze alıp evlilik bitirmişsiniz. Bundan ayrılmak zor gelmemeli. Başınıza dert almayın.

Adam sizi vazgeçirsin istiyorsunuz özetle hala.
Kusura bakmayın da yani bu kadar soruna rağmen bu adamla evlenmek cidden akılsızlık olur. Yaşacaklarınızı da hak edersiniz demek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…