2. Evlilik çok kararsızım

Adam sizi vazgeçirsin istiyorsunuz özetle hala.
Kusura bakmayın da yani bu kadar soruna rağmen bu adamla evlenmek cidden akılsızlık olur. Yaşacaklarınızı da hak edersiniz demek olur
Adam beni vazgeçirmez bu yaştan sonra ailene para vermeyeceksin desem dinler mi zaten verse ruhum duymaz onun karakteri bu

Adam beni vazgeçirmez bu yaştan sonra ailene para vermeyeceksin desem dinler mi zaten verse ruhum duymaz onun karakteri bu
Eee daha ne uğraşıyorsun bu adamla.Bir tane olumlu yazan olmamış.Adamin seni sevmediği net.
Peki senin oglunla iletişimi nasıl onu merak ettim.

Yok artık ya kusura bakmayin çok mu aradınız bu paraziti...ne artısı var size ..ikinci bahar yaşayayım derken çocuk bakmak, eş ailesine maddi destek olmak için hatta evi geçindirmek için evlenmek istiyorsaniz buyrun.. bile bile lades olur sizin ki....akıl alır gbi değil hala ayrilmamaniz

Evlensemde maaşımı vermiycem. Onada söylüyorum bunu
E tamam ama 2 kız evinize gelecek, bu adamın parası olmayacak(ailesine hala para veriyor,kurbanlarını bile o kesiyor)siz bakacaksınız çocuklara. Siz yedirip içireceksiniz. Maaşınız sizde dursa da o evin ihtiyacı olunca senin çocukların yedi içti sen alacaksın demeyeceksiniz muhtemelen.
Bence evlenmeyin bu adamla. Ortaklık gibi bir durum sizin ki. Tatile bile (sizin ödeyeceğiniz tatile)çocuklarını peşine takmaya ćalışıyor bu adam. Sizin çocuğunuzun size bile yükü kalmamışken 2 çocuk daha alacaksınız himayenize ne gerek var?

Aslında şuan çocuklar bizde değil ama ne olacağı da belli değil çünkü anne zaten ayakta zor duruyor. Evlenme durumu kadının o zaman kesin gibi. Şuan yanında olsalar zaten çekemezdim

Arkadaşım çoluğun çocuğun kendini kurtarmış gelirin de var ye iç gez gül eğlen.Evlenmek istiyorsanız da daha düzgün birini bulun,başka adam mı kalmadı?
Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki iş işten geçmeden gözünüze tek tek sokulmuş gerçekler.
Evlilik çok size göre değilmiş üstelik;öyle yazmışsınız.Bu adamla evlenip mutlu olamadım kadersizim şanssızım derseniz cidden ayıplarlar sizi.Göz göre göre ateşe mi atacaksınız kendinizi??
Yerinizde olmak isteyen çok kadın vardır.Buraya yazmanız da isabet olmuş, yediğiniz çimdikler sonucu umarım ikna edilmeyi beklemek yerine eşyalarınızı alıp arkanıza bakmadan gidersiniz.

Mis gibi işiniz gücünüz oturmuş evladınizi okutmussunuz. Dertsiz basa dert mi almak istiyorsunuz? Adam kızlarına laf söyletmjyor, anne direktifleriyle sizin planları bozuyor, maddi olarak zaten ailesi kızları derken size ne ara sıra gelecek? Evlilik düşünmekte çok haklı olabilrisiniz ama bu işte hiç olumlu bi şey yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…