2. Evlilik Hakkında

kardeşim seni kimse kınayamaz 20 yaş çok genç bi yaşmış ama yaş daha ilerledikçe eğer maddi imkan varsa evlenmemek daha iyi sanki çocuk varken

Eşinin çocuğu var mıydı?
Evet genç yaşta boşanmulsın.
20 yaşında bekar anne olmak zor ona birşey diyemem de umarım mutlu olmuşsun dur
Evet esiminde bir kizi vardi benimde aralarinda 10 ay var

Cok sukur mutluyum iyiki evlenmisim

Benim bir erkek arkadaşım böyle birşey yaptı sonunda pişmanlık şu an olsa yapmazdı eminim
Bayanın 1 kız çocuğu var birde ortak çocukları oldu
Ailesini karşısına aldı annesi yerlere attı kendini yıktı geçti ailesini
Çok aşık olmuş eee sonuç ?
Pişmanlık.
Kadında annelik iç güdüsü vardır yine bir şekilde uyum sağlayabilir ki yine de çok zor
Ama çocuksuz bir erkeğin çok daha zor
Çok büyük sorunlar çıkar.insan kendi çocuğuna bile yeri geliyor dayanamıyor ki başkasının çocuğuna
Ayrıca çocuğu olan çiftler boşsnsa da yinede iletişim halinde olmak zorunda
Bir erkeğin de bunu kaldırması çok zor. Hele de Türk erkeği.
Aile baskısı çevre falan geçelim onları onlar halledilir de sorumluluk yüklenmesi Adama çok yanlış.
Ben kendi adıma düşünmezdim yada çocukları olan ama benden daha olgun çocukları büyük bir erkekle olabilirdi ancak

Evet esiminde bir kizi vardi benimde aralarinda 10 ay var

Cok sukur mutluyum iyiki evlenmisim
E tamam senin durum farklı
Evlilikte benzer deneyimlerden geçmek çok önemli
Ben çocuklu bir kadınla çocuksuz bir erkeğin evliliğindeki sıkıntılar hakkında yorum yaptım

kardeşim seni kimse kınayamaz 20 yaş çok genç bi yaşmış ama yaş daha ilerledikçe eğer maddi imkan varsa evlenmemek daha iyi sanki çocuk varken
Evet tabiki yas ilerleyince farkli bise
Annemden ornek verdim 40 yasinda bosandi tekrar evlenmedi
Neyime gerek bi adam kahrida cekemem dedi

E tamam senin durum farklı
Evlilikte benzer deneyimlerden geçmek çok önemli
Ben çocuklu bir kadınla çocuksuz bir erkeğin evliliğindeki sıkıntılar hakkında yorum yaptım
Ben size katiliyorum
Hep soyluyorum Iki tarafda esit olacak gerek maddi gerek manevi
Evlilik basli basina zor, kaldiki cocuklu evleniyosun denge sart
Hele hele cocuklu cocuksuzla evlenince hepden sorunlar cikiyo, bas edilemeyecek sekilde

Bu duruma sebep benim yorumlamam değil sizin sanrılarınızdır kafanıza göre yazarsanz sonunda böyle kıvırmak zorunda kalırsınız...
Kafama gore yazmakmi? Benmi sizmi?
Ben kendi yasantimdan ornek veriyorum siz tecrübe etmediginiz halde kafaniza gore yaziyorsunuz

Kivirmak derken nekadar saygisizsiniz, cok ayip 3 cocuk annesi olmusunuz bi yetiskin olarak konusmayi beceremiyosunuz

Ben size katiliyorum
Hep soyluyorum Iki tarafda esit olacak gerek maddi gerek manevi
Evlilik basli basina zor, kaldiki cocuklu evleniyosun denge sart
Hele hele cocuklu cocuksuzla evlenince hepden sorunlar cikiyo, bas edilemeyecek sekilde
Çünkü daha önce anne baba olmamış biri empati yapamaz .
O yüzden sorunlar çıkar .
Kesinlikle denklik benzer deneyimler çok önemli evlilikte.
Herkes herkese aşık olabilir bir ömür geçirmej isteyebilir bu duyguları hissedip evlenir zaten ama işte sonrası sıkıntı oluyor.

Hıhı tabi kesin dediğiniz gibidir ...

artık evlilik düşünmüyorum çocuklar olunca ha diyince olmuyor onlar açısındanda düşünmek lazım. yarın öbürgün çocuklarını babasına ver diyebilir en ufak tartışmada ki bu durumu yaşayan bir çok kişi muhakkak vardır. Tanıdığım bir arkadaşım bana dediki falanca ilde arkadaşım var boşandı 13 yaşında 1 kızı var ve 2 çocuğu olan adamla evlendi adam kendi kızına hediye olarak kupa bardak alınca kadında demişki niye ayırımcılık yapıyorsun benim kızım seninde kızın değil mi diye tartışma çıkınca ondanda boşlandılar. yani bu ikinci evlilikler zorya Allah yardımcımız olsun. Bekarlara sesleniyorum evlenmeyin :)

Erkekler sence o kadar düşünüyor mu
Evlendikten sonra yapamayacagim diyecek.
Benim arkadaş çocuğu 18 deyken evlendi
Adam çocuğunu kıskanmis ve ayrıldılar.
18 yaşındaki çocuğun nesi kiskanilir?
igrenc bi zihniyet

sana tavsıye avrupa birligi vatandası olan biriyle evlen en azından 2 cide turnayı gözünden bull valla benim 2 ci tercihim böyle olurdu akıllıca evlilik yap

olgun bir es olsun dene onu pinti olmasın kendini cocuklusun diye bir lokma bi hırka kafasında olma göstermeden ben herseye layıgım de birde esi esin acıklarını anlatma

reste cektim bosadım de sakın aman cok vericiydim evlilikte cok sabrettim falan sakın deme

Ama bu düpedüz ayrımcılık cidden. Burada çok kadın var bir erkeğin uğruna, çocuklarını hiç eden ve sorsan çok iyi anne olan. E örneklerini çok gördük, para uğruna suratına suratına hakaret edildiği halde bir hediyeye kendini sunan. Bazıları da ama 2. Kez boşanmış olmayayım diye türlü eziyeti çeken. Bu kadın esaslı kadınmış, haksızlığa susmamış.
Ya evlenmek zorunda hissetmeyi kendinizi. Hayatınıza birini alabilirsiniz, sevip sevilebilirsiniz. Onurunuzu bir yüzüğe satmadığınız sürece (teşbihte hata olmaz) (sözüm gold digger, pick me tiplere) hayatınızı önce bir kadın gibi yaşayabilirsiniz. Siz annesiniz evet ama aynı zamanda bir kadınsınız. Biraz daha dikkatli arkadaş seçmek, biraz daha ölçüp biçmek yerinde olur gibi.

Bu asla evlenmem
Cocuklarima adarim
Kendimi
Diyenler bence buyuk konusuyolar ama neyseumarim bir gun bu konustugunuz laflari yutmak
Zorunda
Kalmazsiniz bunun ne yasla
Ne de cocuk sayisiyla ilgisi var.. insanlar
Mutlu olmak icin yasar, motivasyona ihtiyaci vardir. Cocuk sevgisi baskadir es sevgisi baskadir. Sapla samani karistirmamak gerek. Kimisi 30 undan sonra evlenme
Ihtiyaci duymaz
Kimisi 20 sinden sonra.. hic biride tuhaf degil bana gore. Ayrica hayat risk almak demektir, cocuklarin babasini bosadiysan 2. Eside bosarsin.. daha ilki
Kadar tolere etmezsin bile..ama denemezsen bilemezsin

Evliyken eşimin çok üzdüğü dönemlerde boşansam çocuğum var birdaha evlenir miydim diyordum
Şimdi boşandım o duygusal boşluğu hissetmeye başladım konuşulduğu gibi olmuyormus o isler
Ayrıca 2. Evliliğini çocuklarıyla yapmış çok mutlu giden evliliklere sahip insanlar tanıyorum
Bu tamamen evleneceğin insanın yapısına bağlı bir durum
İlla evleneceğiz demiyoruz ama çocuklu kadına otursun evinde cocuk baksın muamelesi de hoş olmuyor

Boyle konusanlar zaten yanlis konusuyor bence.. anne olunca insanliktan cikmiyorsun, duygularini ihtiyaclarini aldirmiyorsun. O zaman oyle bir evlilik icindeydin tabiiki evlilik dusunmezsin, ama zamanla yaninda birine ihtiyac duyarsin. Bu da gayet insancil. Herkes kendisi icin dogrusunu bilir tabiiki, ama kadinlarin kadinlar icin otur oturdugun yerde tavirlarini hos bulmuyorum.

bosanali ne kadar oldu? eğer kisa bir zaman olmussa, bence biraz kendinizi dinleyin, yasadiklarinizi gözden gecirin. ayraca cocuklar icin de hayatlarında büyük birdegisiklik oldu, onlara da biraz zaman verin bence.. tabi bu demek degil ki evliliği hiç düşünmeyeceksiniz ama ben olsam hem kendimin hem de cocuklarimin dinginlesmesini beklerdim.

ikincisi de eğer calismiyorsaniz, mutlaka çalısmaya başlayın, kendinize ait bir hayatiniz olsun, cocuklariniza daha rahat harcama yaparsınız.

ucuncusu, eğer evlenmek istiyorsanız, bunu yasiniz gencken yapmanız daha mantıklı bence, cunku yas ilerlerdikce evlenmek zorlasir

gorustugunuz kisilerle de net olmanız gerekiyor. benim evlilikten beklentilerim bu, benim çocuklarım icin beklediklerim bu, ben de bu kadarını yapabilirim diye açık açık konuşmanız gerekiyor. her ihtimali açık açık konusun, duygusal olarak yakinlik hissedip, üstüne sanki bir sözleşme yapıyor gibi beklentileri ve şartları konuşmak gerekiyor. bunda bir ayıp yok.

sonra da çocuklarına sarıyorlar zaten, cocuklar onemli ama hayatimi adadım vs islerine girince cocuk uzerindeki beklenti de artiyor.

sonra da çocuklarına sarıyorlar zaten, cocuklar onemli ama hayatimi adadım vs islerine girince cocuk uzerindeki beklenti de artiyor.
Tabiiki baska bi konuda soylemistim, buyuk oglana kocasi
Muamelesi yapiyor.. halbuki o evin cocugu erkegi degil! ilerde gelinle gecinemiyor. Ben size hayatimi adadim filan birsuru tantana..

Belki
Bastirdigi cinselligide cabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…