kardeşim seni kimse kınayamaz 20 yaş çok genç bi yaşmış ama yaş daha ilerledikçe eğer maddi imkan varsa evlenmemek daha iyi sanki çocuk varkenCanim sanirim kk kadinlarin neden sert oldugunu tahmin edebiliyorum
Ayrilip direk kendini cikar Yolu olarak baska adama teslim etmek hemde cocuklu... Pek akil isi degil
Ben kendimide cok iyi biliyorum yasantimida
Benim maddi olarak kimseye ihtiyacim yoktu
Ama manevi olarak, evli olmak sevilmek deger gormek aile olmak hep ozlem duydugum seydi. Hic yasayamadim maalesef. 19 yasinda yanlis yapilan bi evlilik 20 yasinda bosanmadan sonra omrumun sonuna kadar evlenmicem demekde bi sacmalik...
Degerlendireceksin goreceksin bakacaksin
Olmuyosa olmuyo
Hep dualarimda hayirlisiysa olsun degilse olmazsin en fazla 2 ay yas tutarsin oldu bitti
Kendimi evlenicem diye sartlandirmadimda
Bekledigim kisi gelmezse keyfime bakarim gezerim tozarim kariyere devam ederim yapacak bisuru sey var hayatta illaki evlilik diye tutturmadim yani
Evet esiminde bir kizi vardi benimde aralarinda 10 ay varEşinin çocuğu var mıydı?
Evet genç yaşta boşanmulsın.
20 yaşında bekar anne olmak zor ona birşey diyemem de umarım mutlu olmuşsun dur
Benim bir erkek arkadaşım böyle birşey yaptı sonunda pişmanlık şu an olsa yapmazdı eminimİnsanlar kendi doğurduğu çocuğun sorumluluğunu alamıyor. Çocuklu, hele ki iki çocuklu bir kadın evlenecekse babalık sorumluluğunu bilmeyen biriyle evlenmemeli. Mutlu olan elbet vardır ama azınlıktadır. Çevremden de olumlu örneği hiç görmedim. Çiftlerden biri çocuklu diğeri çocuksuzsa pek toz pembe olmuyor hayat.
E tamam senin durum farklıEvet esiminde bir kizi vardi benimde aralarinda 10 ay var
Cok sukur mutluyum iyiki evlenmisim
Evet tabiki yas ilerleyince farkli bisekardeşim seni kimse kınayamaz 20 yaş çok genç bi yaşmış ama yaş daha ilerledikçe eğer maddi imkan varsa evlenmemek daha iyi sanki çocuk varken
Ben size katiliyorumE tamam senin durum farklı
Evlilikte benzer deneyimlerden geçmek çok önemli
Ben çocuklu bir kadınla çocuksuz bir erkeğin evliliğindeki sıkıntılar hakkında yorum yaptım
Kafama gore yazmakmi? Benmi sizmi?Bu duruma sebep benim yorumlamam değil sizin sanrılarınızdır kafanıza göre yazarsanz sonunda böyle kıvırmak zorunda kalırsınız...
Çünkü daha önce anne baba olmamış biri empati yapamaz .Ben size katiliyorum
Hep soyluyorum Iki tarafda esit olacak gerek maddi gerek manevi
Evlilik basli basina zor, kaldiki cocuklu evleniyosun denge sart
Hele hele cocuklu cocuksuzla evlenince hepden sorunlar cikiyo, bas edilemeyecek sekilde
Hıhı tabi kesin dediğiniz gibidir ...Kafama gore yazmakmi? Benmi sizmi?
Ben kendi yasantimdan ornek veriyorum siz tecrübe etmediginiz halde kafaniza gore yaziyorsunuz
Kivirmak derken nekadar saygisizsiniz, cok ayip 3 cocuk annesi olmusunuz bi yetiskin olarak konusmayi beceremiyosunuz
Erkekler sence o kadar düşünüyor mu
Evlendikten sonra yapamayacagim diyecek.
Benim arkadaş çocuğu 18 deyken evlendi
Adam çocuğunu kıskanmis ve ayrıldılar.
18 yaşındaki çocuğun nesi kiskanilir?
sana tavsıye avrupa birligi vatandası olan biriyle evlen en azından 2 cide turnayı gözünden bull valla benim 2 ci tercihim böyle olurdu akıllıca evlilik yapMerhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Ama bu düpedüz ayrımcılık cidden. Burada çok kadın var bir erkeğin uğruna, çocuklarını hiç eden ve sorsan çok iyi anne olan. E örneklerini çok gördük, para uğruna suratına suratına hakaret edildiği halde bir hediyeye kendini sunan. Bazıları da ama 2. Kez boşanmış olmayayım diye türlü eziyeti çeken. Bu kadın esaslı kadınmış, haksızlığa susmamış.artık evlilik düşünmüyorum çocuklar olunca ha diyince olmuyor onlar açısındanda düşünmek lazım. yarın öbürgün çocuklarını babasına ver diyebilir en ufak tartışmada ki bu durumu yaşayan bir çok kişi muhakkak vardır. Tanıdığım bir arkadaşım bana dediki falanca ilde arkadaşım var boşandı 13 yaşında 1 kızı var ve 2 çocuğu olan adamla evlendi adam kendi kızına hediye olarak kupa bardak alınca kadında demişki niye ayırımcılık yapıyorsun benim kızım seninde kızın değil mi diye tartışma çıkınca ondanda boşlandılar. yani bu ikinci evlilikler zorya Allah yardımcımız olsun. Bekarlara sesleniyorum evlenmeyin :)
Evliyken eşimin çok üzdüğü dönemlerde boşansam çocuğum var birdaha evlenir miydim diyordumBu asla evlenmem
Cocuklarima adarim
Kendimi
Diyenler bence buyuk konusuyolar ama neyseumarim bir gun bu konustugunuz laflari yutmak
Zorunda
Kalmazsinizbunun ne yasla
Ne de cocuk sayisiyla ilgisi var.. insanlar
Mutlu olmak icin yasar, motivasyona ihtiyaci vardir. Cocuk sevgisi baskadir es sevgisi baskadir. Sapla samani karistirmamak gerek. Kimisi 30 undan sonra evlenme
Ihtiyaci duymaz
Kimisi 20 sinden sonra.. hic biride tuhaf degil bana gore. Ayrica hayat risk almak demektir, cocuklarin babasini bosadiysan 2. Eside bosarsin.. daha ilki
Kadar tolere etmezsin bile..ama denemezsen bilemezsin
Boyle konusanlar zaten yanlis konusuyor bence.. anne olunca insanliktan cikmiyorsun, duygularini ihtiyaclarini aldirmiyorsun. O zaman oyle bir evlilik icindeydin tabiiki evlilik dusunmezsin, ama zamanla yaninda birine ihtiyac duyarsin. Bu da gayet insancil. Herkes kendisi icin dogrusunu bilir tabiiki, ama kadinlarin kadinlar icin otur oturdugun yerde tavirlarini hos bulmuyorum.Evliyken eşimin çok üzdüğü dönemlerde boşansam çocuğum var birdaha evlenir miydim diyordum
Şimdi boşandım o duygusal boşluğu hissetmeye başladım konuşulduğu gibi olmuyormus o isler
Ayrıca 2. Evliliğini çocuklarıyla yapmış çok mutlu giden evliliklere sahip insanlar tanıyorum
Bu tamamen evleneceğin insanın yapısına bağlı bir durum
İlla evleneceğiz demiyoruz ama çocuklu kadına otursun evinde cocuk baksın muamelesi de hoş olmuyor
bosanali ne kadar oldu? eğer kisa bir zaman olmussa, bence biraz kendinizi dinleyin, yasadiklarinizi gözden gecirin. ayraca cocuklar icin de hayatlarında büyük birdegisiklik oldu, onlara da biraz zaman verin bence.. tabi bu demek degil ki evliliği hiç düşünmeyeceksiniz ama ben olsam hem kendimin hem de cocuklarimin dinginlesmesini beklerdim.Merhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
sonra da çocuklarına sarıyorlar zaten, cocuklar onemli ama hayatimi adadım vs islerine girince cocuk uzerindeki beklenti de artiyor.Boyle konusanlar zaten yanlis konusuyor bence.. anne olunca insanliktan cikmiyorsun, duygularini ihtiyaclarini aldirmiyorsun. O zaman oyle bir evlilik icindeydin tabiiki evlilik dusunmezsin, ama zamanla yaninda birine ihtiyac duyarsin. Bu da gayet insancil. Herkes kendisi icin dogrusunu bilir tabiiki, ama kadinlarin kadinlar icin otur oturdugun yerde tavirlarini hos bulmuyorum.
Tabiiki baska bi konuda soylemistim, buyuk oglana kocasisonra da çocuklarına sarıyorlar zaten, cocuklar onemli ama hayatimi adadım vs islerine girince cocuk uzerindeki beklenti de artiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?