- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Daha yeni boşanmışsınız bu neyin acelesi,neyin hayali,neyin planı,neyin fikri??? Öncelikle çocuklu bir insan olarak çocuğunuza ve kendinize yetebilecek ekonomik ve manevi güçte olmalısınız ki, evlendiğiniz insan kötü de çıksa kıçına tekmeyi basabilecek potansiyeliniz olsun. Bir insanla evlenmeden evlenince nasıl olacağını asla tam olarak bilemezsiniz. Size diyeceğim tek şey çocuğunuzu ve kendinizi sevin ve sayın. Gerisi kısmet.Merhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Hahahahahahahah, ay niye asla şaşırmadım kiYersenkeşke düz zeminde yapabilyseymiş jdjd
Bence evlilik düşünen kadın tekrardan anlaşamıyorsa ilk eşiyle çocuk yapmadan ayrilmali diğer türlü zor.Sorumululuk almayı bırak. Maddi olarak benim arkadaşın üzerindeydi tüm ev. Maddiyatı çok iyi bir hatun. Ama adam evde olmalarından bile rahtasız oldu. Ben istediğim gibi köşe bucak sevişemeyecek miyim demişmutfak tezgahına falan yatırmayı istiyormuş jdjdjdj
Ama bunu adam da düşünmeli bence. Sonuçta kadının her şeyi ortada. Baştan o kabul etmemeli.Bence evlilik düşünen kadın tekrardan anlaşamıyorsa ilk eşiyle çocuk yapmadan ayrilmali diğer türlü zor.
Bu sitede gördüm var evli kadınlar denk gelmiş ama nadirdir.
Yeri geliyor çocuğa öz babası tahammül edemiyor hele küçük cocuksa.
Elin adamı ne kadar tahammül eder?
Çok evliya ruhlu adam lazim.
Erkekler sence o kadar düşünüyor muAma bunu adam da düşünmeli bence. Sonuçta kadının her şeyi ortada. Baştan o kabul etmemeli.
oğlum bana dediki anne babamla barışın birleşin başka adamla evlenirsen o adamı döverim 6 yaşında bir de. bu çocuk büyüdükçe evlenmeme daha çok engel olacak oğlum babacı çıktı başka birini nasıl kabul eder.
Eşimde bende çocuklarla ikinci evliliğimizi yaptık. Baştan herşeyi konuştuk. Herkes verdiği sözlere sadık kaldı. Ki tabi ki iyi günde kötü günde diye evlendik.Merhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Hayatınızda biri olsa, birini sevseniz neyse diyeceğim de aday falan yok ama kendinizi evlenmeye odaklamış gibisiniz. Evlenmeyiverin bir süre ne olacakoğlum bana dediki anne babamla barışın birleşin başka adamla evlenirsen o adamı döverim 6 yaşında bir de. bu çocuk büyüdükçe evlenmeme daha çok engel olacak oğlum babacı çıktı başka birini nasıl kabul eder.
Ben erkeklerin zekalarının düşük olduğunu düşünüyorum zatenErkekler sence o kadar düşünüyor mu
Evlendikten sonra yapamayacagim diyecek.
Benim arkadaş çocuğu 18 deyken evlendi
Adam çocuğunu kıskanmis ve ayrıldılar.
18 yaşındaki çocuğun nesi kiskanilir?
Ben evlenmem asla.Ama bu benim tabii1 çocuk olsa neysede 2 çocuk olunca kimse o sorumluluğu almaz, bşrde kendi çocuğu varsa karı/koca özel hayat denen şey hiç olmaz gelde işin içinden çık en iyisi mi evlenmemek :)
Evlilik başlı başına sıkıntıyken. 2. Evlilik biraz....Merhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
3 çocuğum var 4. Ye hamileyim38 yaşındayım rabbim kimseye böyle sınav vermesin ama birgün yalnız kalırsam ben 4 degil bir çocuğum dahi olsa evlenmeyi düşünmem ... önceliğim onlar olur emin olun... ben yavrumu riske atamam... bunu yapmaya hakkım yok diye düşünüyorum...Bu konuda ok haklisin
Ama burada ben kendimden yola cikarak yazicam
9 yil cocugumun basinda tek basina durdum
Ben 20 yasindq bosandim 29umda ikinci evliligimi yaptim
Eger sizin yorumunuz uzerinden gidersem 20 yasinda bosandim hayatimin sonuna kadar yada 45 yaslarima kadae evlenmemem gerek.
Bende insanim sevmek sevilmek aile hayati kurmak baska cocuklarim olsun istiyorum.
Evlendim pisman degilim
Ama 9yil boyunca gelen her kismetle evlilik yoluna cikmadim herseyine dikkat ettim
Allah korusun, sizin basiniza gelse sizde bu soylediginiz yorumdaki gibi evlilik dusunmeyecekmisiniz?
20 yas ile 38 yas arasinda fark var3 çocuğum var 4. Ye hamileyim38 yaşındayım rabbim kimseye böyle sınav vermesin ama birgün yalnız kalırsam ben 4 degil bir çocuğum dahi olsa evlenmeyi düşünmem ... önceliğim onlar olur emin olun... ben yavrumu riske atamam... bunu yapmaya hakkım yok diye düşünüyorum...
Ben de boşandım bir kızım var 4 yaşında sayılırMerhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?