2. Evlilik Hakkında

alone02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
111
64
98
Merhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Herkes kendi şartlarını daha iyi bilir. Elbette iş, güç, eğitim denklik aranır ama asıl mesele merhametli, anlayışlı, saygılı, empati kurabilen bir insanla karşılaşmak.
Ben anne boşandıysa hayatına ket vursun demiyorum ancak 40 kere araştıracağına 100 kere araştırsın diyorum.

Flört zamanında herşey çok iyi gidebilir merhametli, anlayışlı işi gücü olan vs çok iyi biri olabilir ama evlenince çocuklarımın yaramazlık yapmasında ne bilim ona karşı çıktıklarında acaba onun tavrı ne olur yani tamamen çocuklar üzerinden düşünüyorum. Bu erkek milleti evlenince değişiyor. İlerde tartışınca çocukları babalarına var diyebilir-ki bu kaçınılmaz olacak gibi of. Boşanmanın bir kadın için ne kadar zor olduğunu çok sonradan anladım. ilk başlarda oh be hayat varmış diyordum

Su soylediginiz Turkiye icin gecerli
Ben yasadigim yerde 2.evliligini yapipda cok mutsuzum diyen cok az kisi gordum.
Sanirim oda kadinin kendi guvencesinin olmasi. Etrafinda evlen evlen diye tutturan cahil aile veya komsu olmamasi...

Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
2.evliligimi yaptim 1 cocukluydum cok mutluyum cok sukur.
Iyiki evlenmisim
Üzerimden butun yuk kalkti (bebem haric )

benim cevremde tek cocuklu olup (sadece kadinin tek cocugu var) mutlu gorunen bir kac cift var.

iki cocukla bu sekilde evlenen cevremde kimse yok, acikcasi cocuklar kucukken sorumluluk cok fazla, 2 cocuk olunca duble sorumluluk, oz ana/baba bazen havlu atiyor boyle zamanlarda, o yuzden sanki yerinizde olsam birazcik cocuklar kendilerine bakar hale gelene kadar evlilik dusunmezdim.

Benimde bir kızım var ve boşansam o büyümeden ben evlenmeyi düşünmem. Ya da evleneceksem kendim gibi birini düşünürüm. Çocuğu olması şart bana göre. Arkadaşım 2 çocukla (çocuklar büyük) yeniden evlendi ve evlendiği kişi de çöpsüz üzüm diye tabir edilen bir beydi. Şimdi boşanma davası açtılar. Üstelik bir de bebekleri oldu. Nereden evlendim diyor sürekli. Bilmiyorum ya sanırım boşansam bir daha evlenmem.
Bir de herkesin şartları farklıdır . Yani ben çok mutluyum desem , belki siz hiç mutlu olmayacaksınız. Bunu şartlarıyla konuşmak lazım.

1 çocuk olsa neysede 2 çocuk olunca kimse o sorumluluğu almaz, bşrde kendi çocuğu varsa karı/koca özel hayat denen şey hiç olmaz gelde işin içinden çık en iyisi mi evlenmemek :)

İki küçük çocuğun sorumluluğunu alabilecek adam kaldi mi ki?
Sorumululuk almayı bırak. Maddi olarak benim arkadaşın üzerindeydi tüm ev. Maddiyatı çok iyi bir hatun. Ama adam evde olmalarından bile rahtasız oldu. Ben istediğim gibi köşe bucak sevişemeyecek miyim demiş mutfak tezgahına falan yatırmayı istiyormuş jdjdjdj

1 çocuk olsa neysede 2 çocuk olunca kimse o sorumluluğu almaz, bşrde kendi çocuğu varsa karı/koca özel hayat denen şey hiç olmaz gelde işin içinden çık en iyisi mi evlenmemek :)
Cocuk sayisi hakkinda yorum yapamam ama dengeyi kurmak onemli
Tabikide herkesin cocugu kendine kiymetlidir helede anneler icin.
Ama kadin cocugunun ve esinin arasina cizgi cizebilmeli bazen zor olabiliyo ama olmayacak bise degil.
Kizim esime yanlis bise yaptiginda guzel dille uyariyorum. Esimde bukonuda cok sabirlidir

Ozaman ona gore biriyle evlenecekti
Adam geliyo hem zengin hem cocuklu biriyle evleniyo bide utanmadan tezgahta sevismeyi bekliyo

Calisiyormusunuz

Eğer çalışıyorsanız çocuklarınız biraz daha büyüse bide kız çocuğu annesi olarak daha çok düşünmelisiniz

Çok iyi tanıyın vakit geçirin hemen evl3nmeyin derim

Artısı eksisini aramayın lutfen çocuklar büyümeden onları riske atmayın... hakkınız yok...nolur bir daha bir erkek ile yasamasa nz nolur yani evlatlarnzn başında dursanız..

Fantezik bey evlenirken bu çocukların kedi yavrusu gibi sıcak yerde yatıp kalkmayacaklarını mı düşünüyordu acaba. Mutfak tezgahıymış jsjsjsj

Artısı eksisini aramayın lutfen çocuklar büyümeden onları riske atmayın...
Bu konuda ok haklisin
hakkınız yok...nolur bir daha bir erkek ile yasamasa nz nolur yani evlatlarnzn başında dursanız..
Ama burada ben kendimden yola cikarak yazicam
9 yil cocugumun basinda tek basina durdum
Ben 20 yasindq bosandim 29umda ikinci evliligimi yaptim
Eger sizin yorumunuz uzerinden gidersem 20 yasinda bosandim hayatimin sonuna kadar yada 45 yaslarima kadae evlenmemem gerek.
Bende insanim sevmek sevilmek aile hayati kurmak baska cocuklarim olsun istiyorum.
Evlendim pisman degilim
Ama 9yil boyunca gelen her kismetle evlilik yoluna cikmadim herseyine dikkat ettim
Allah korusun, sizin basiniza gelse sizde bu soylediginiz yorumdaki gibi evlilik dusunmeyecekmisiniz?

Ben oĺsam çocukların biraz büyümesini beklerdim, ikinci evlilik bambaşka sorunları da beraberinde getirecektir...

düşündüm en iyisi evlenmemek çalışan biri olarak 2 çocuğumun sorumlulukları ağır geliyor birde kocayla sorunum olursa hepten biterim. zaten bekar insanı bana önermediler hep boşanmış çocuğu olan birilerini önerdiler benim onun çocukları ev kalabalık olacak kendi çocuğuma ilgi onunkine ilgi göstermediğim zaman her zaman sorun olacak. evleneyim derken sıkıntı dertlerle evlenecem gibi en iyisimi böyle devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…