Su soylediginiz Turkiye icin gecerliÇevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor.
2.evliligimi yaptim 1 cocukluydum cok mutluyum cok sukur.Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Sorumululuk almayı bırak. Maddi olarak benim arkadaşın üzerindeydi tüm ev. Maddiyatı çok iyi bir hatun. Ama adam evde olmalarından bile rahtasız oldu. Ben istediğim gibi köşe bucak sevişemeyecek miyim demişİki küçük çocuğun sorumluluğunu alabilecek adam kaldi mi ki?
Cocuk sayisi hakkinda yorum yapamam ama dengeyi kurmak onemli1 çocuk olsa neysede 2 çocuk olunca kimse o sorumluluğu almaz, bşrde kendi çocuğu varsa karı/koca özel hayat denen şey hiç olmaz gelde işin içinden çık en iyisi mi evlenmemek :)
Ozaman ona gore biriyle evlenecektiSorumululuk almayı bırak. Maddi olarak benim arkadaşın üzerindeydi tüm ev. Maddiyatı çok iyi bir hatun. Ama adam evde olmalarından bile rahtasız oldu. Ben istediğim gibi köşe bucak sevişemeyecek miyim demişmutfak tezgahına falan yatırmayı istiyormuş jdjdjdj
Ya bahane aramışOzaman ona gore biriyle evlenecekti
Adam geliyo hem zengin hem cocuklu biriyle evleniyo bide utanmadan tezgahta sevismeyi bekliyo
Merhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Artısı eksisini aramayın lutfen çocuklar büyümeden onları riske atmayın... hakkınız yok...nolur bir daha bir erkek ile yasamasa nz nolur yani evlatlarnzn başında dursanız..Merhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Fantezik bey evlenirken bu çocukların kedi yavrusu gibi sıcak yerde yatıp kalkmayacaklarını mı düşünüyordu acaba. Mutfak tezgahıymış jsjsjsjSorumululuk almayı bırak. Maddi olarak benim arkadaşın üzerindeydi tüm ev. Maddiyatı çok iyi bir hatun. Ama adam evde olmalarından bile rahtasız oldu. Ben istediğim gibi köşe bucak sevişemeyecek miyim demişmutfak tezgahına falan yatırmayı istiyormuş jdjdjdj
YersenFantezik bey evlenirken bu çocukların kedi yavrusu gibi sıcak yerde yatıp kalkmayacaklarını mı düşünüyordu acaba. Mutfak tezgahıymış jsjsjsj
Bu konuda ok haklisinArtısı eksisini aramayın lutfen çocuklar büyümeden onları riske atmayın...
Ama burada ben kendimden yola cikarak yazicamhakkınız yok...nolur bir daha bir erkek ile yasamasa nz nolur yani evlatlarnzn başında dursanız..
Ben oĺsam çocukların biraz büyümesini beklerdim, ikinci evlilik bambaşka sorunları da beraberinde getirecektir...Merhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?