Neye dayanarak hakkiniz yok meselaben yavrumu riske atamam... bunu yapmaya hakkım yok diye düşünüyorum
Allah yolunuzu acik etsinBen de boşandım bir kızım var 4 yaşında sayılır
Bazen ben de evliligi düşünüyorum ama burdaki yorumlar çok gözümü korkutuyor ama çevremde 2. Kez evlenmiş çok mutlu olan insanlar var bu tamamen kader kısmet nasip meselesi
Ben de sizin gibi düşünüyorum ve öyle yaşıyorumAllah yolunuzu acik etsin
Gonlunuzu ferah tutun
Bol bol dua edin
Ne istediginizi ne beklediginizi kafanizda bitirin
Ben kriterlerimi beklentilerimi kafama yazmistim ondan otesi yoktu, olursa olur olmazsa amenna diyordum
Esim tam bekledigim istedigim insandi
Cok sukur mutluyum huzurluyum
Canim sanirim kk kadinlarin neden sert oldugunu tahmin edebiliyorumBen de sizin gibi düşünüyorum ve öyle yaşıyorum
Görüşmek isteyenler oldu ama içimden gelmiyor henüz hazır hissetmiyorum
Ama bir ömrü de yalnız geçirmek istemiyorum daha 30 yaşımdayım çünkü
Kız evladı olunca da korkuyor insan
Kk kadınları bu konuda biraz fazla sert ama çevremdeki mutlu insanlar da umut olıyor bana
Bizim zaten çok şükür evlatlarımız var evlilik icin acele etmeme gerek hiçbir durum yok su saatten sonra bütün önceligim kızımı güzel bir şekilde büyütmekCanim sanirim kk kadinlarin neden sert oldugunu tahmin edebiliyorum
Ayrilip direk kendini cikar Yolu olarak baska adama teslim etmek hemde cocuklu... Pek akil isi degil
Ben kendimide cok iyi biliyorum yasantimida
Benim maddi olarak kimseye ihtiyacim yoktu
Ama manevi olarak, evli olmak sevilmek deger gormek aile olmak hep ozlem duydugum seydi. Hic yasayamadim maalesef. 19 yasinda yanlis yapilan bi evlilik 20 yasinda bosanmadan sonra omrumun sonuna kadar evlenmicem demekde bi sacmalik...
Degerlendireceksin goreceksin bakacaksin
Olmuyosa olmuyo
Hep dualarimda hayirlisiysa olsun degilse olmazsin en fazla 2 ay yas tutarsin oldu bitti
Kendimi evlenicem diye sartlandirmadimda
Bekledigim kisi gelmezse keyfime bakarim gezerim tozarim kariyere devam ederim yapacak bisuru sey var hayatta illaki evlilik diye tutturmadim yani
çalışıyorum işim varDaha hayatınızda kimse yokken bunu düşünmek biraz abes değil mi ?
Ayrıca evlenmek zorunluluk değil illa
Çocuklarınızla da gayet Mesut bir hayat yaşayabilirsiniz.
Hayatınıza biri girer seversiniz , şartlar uygundur , doğru kişi olduğunu düşünürsünüz bunları sorgularsınız anlarım da şimdiden niye bu kadar düşünüyorsunuz ?
Ailenizle yaşıyorsunuz , maddi olarakaileye bağlısınız , evleneyim bari eşe bağlı olayım mı diyorsunuz ?
Ee derdiniz ne o zaman?çalışıyorum işim var
Hanımefendi size neden rahibe gibi kalmadınız diyen yok.... ne yapmaya çalıştığınızı anlamadm ... konu sahibi yazabilir bana ikidebir size noluyo ..ben evlenmem dedim sorunuza cevap verdim ..aa uzatmayın artık20 yas ile 38 yas arasinda fark var
20 yasimda bosanmis 1 cocuklu oldugum icin evlenmemek anca hayata kusmus olmam demekti.
Evet oncelik hep kizim oldu. Onun icin calistim ev aldim araba aldim en guzel egitimine tatiline ozen gosterdim yollara dusupde koca diye aglamadim
Ama gelen kismetlere firsat verdim. 29umda evlendim
Annem 40 yasinda ayrildi 3 cocugu vardi tekrar evlenmedi, eyvallah
Ama ben gencligimde bi hata yaptim diye kenara gecipde rahibe gibi kalmam bana sacma geliyo
Artı boşanıp ta evlenmeyi düşünmeyen çocuklarına kendini adayan onların huzuru için çabalayan annelere rahibe demeniz sizin saygısızlığnz... onlar anne olarak böyle tercih ediyorsa bu zorluklara katlanıyorsa onlar rahibe değil ancak melektirler...20 yas ile 38 yas arasinda fark var
20 yasimda bosanmis 1 cocuklu oldugum icin evlenmemek anca hayata kusmus olmam demekti.
Evet oncelik hep kizim oldu. Onun icin calistim ev aldim araba aldim en guzel egitimine tatiline ozen gosterdim yollara dusupde koca diye aglamadim
Ama ben gencligimde bi hata yaptim diye kenara gecipde rahibe gibi kalmam bana sacma geliyo
Herkes evinin sorunlarini disariya anlatmaz cunku bizim halkimiz hep artik kinayan gozlerle bakacak yada dedikodusunu yapacakKimsede çıkıp doğruları pek konuşmuyor gibime geliyo 2. evliliğimi yaptım mutluyum diyorlar ki inşallah mutludurlar daim olsun. Biride çıkıp ya ben 2.evliliğimi yaptım çocuklu pişmanım yaşadığım sorunlar bunlar bunlar oldu sizde aynı hataya düşmeyin diyen çıkmadı herkes çevremde var mutlulur ben evlendim mutluyum vsvs. benim niye çevremde hep 2. evliliklerinde sorunlu olanlar var anlamış değilim. Bir tane örenek vereyim tanıdığım biri adam kadının çocuklarını kabul etmemiş ileriki zamanda babasına ver demiş sizce bu büyük bir sorun değil mi?
Sizin neyi nasil anladiginiz bi baska konuda idrak ettigim icin yazdiklariniza yonelik yorum yapmicamA
Artı boşanıp ta evlenmeyi düşünmeyen çocuklarına kendini adayan onların huzuru için çabalayan annelere rahibe demeniz sizin saygısızlığnz... onlar anne olarak böyle tercih ediyorsa bu zorluklara katlanıyorsa onlar rahibe değil ancak melektirler...
Bu duruma sebep benim yorumlamam değil sizin sanrılarınızdır kafanıza göre yazarsanz sonunda böyle kıvırmak zorunda kalırsınız...Sizin neyi nasil anladiginiz bi baska konuda idrak ettigim icin yazdiklariniza yonelik yorum yapmicam
Konuyu nerden nereye getirmisiniz
sana şöyle sorayım burda birsürü yakınan insanları eminim okuyosun eşim çocuklarla ilgilenmiyor duyarsız çocuklar bunaltıyor diye işte elin adamı hiç umursamıyacak ve çocuklarından gelen sorunların üstüne bide onun tripleri eklenecek neden benle ilgilenmiyosun bıktım çocuklarının yaramazlıklarından yok sorumsuzlar bilmem ne hele bide kızsa çocuklar valla düşün kız ergen olacak ortada sütyenini iç çamaşırını yıkansa rahat bırakabilirmi bi sürü şey ince detaya dalınca durumun iyiyse bence otur evinde çocuklarına bak elin adamın donunu yıkamaya değmezMerhabalar kk üyeleri kısa ve öz anlatacam eski konuda açmıştım boşandım diye. e haliyle boşanınca belli bir süre sonra çevrem sürekli birilerini önerir oldu 2 çocuğum var yaşları küçük az çok herşeyin farkındalar diyebilirim. Çocuklarım babalarına düşkün, ve 2. evlilik konusundada çok korkularım var evleneceğim kişi çocuklarıma nasıl davranır? kendisinin olmadığı çocuğa babalık/abilik yapabilir mi vs vs çok düşünüyorum. Çevremde görüyorum çocuklu 2. evliliğini yapıpta pişman olan çok kişi var ayrılanda çok kişi var, mutlu olan var mı vardır elbet ama yüzdelik olarak söylemek gerekirse %10'u mutlu %90'ı mutsuz pişman oluyor. Aramızda hiç ben çocuklarımla 2. evliliğimi yaptım mutluyum ya da mutsuzum diyenler varsa artısını eksini anlatabilir mi bilgilenmek istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Ya herkes mutlu tabi öyle gözüküyorKimsede çıkıp doğruları pek konuşmuyor gibime geliyo 2. evliliğimi yaptım mutluyum diyorlar ki inşallah mutludurlar daim olsun. Biride çıkıp ya ben 2.evliliğimi yaptım çocuklu pişmanım yaşadığım sorunlar bunlar bunlar oldu sizde aynı hataya düşmeyin diyen çıkmadı herkes çevremde var mutlulur ben evlendim mutluyum vsvs. benim niye çevremde hep 2. evliliklerinde sorunlu olanlar var anlamış değilim. Bir tane örenek vereyim tanıdığım biri adam kadının çocuklarını kabul etmemiş ileriki zamanda babasına ver demiş sizce bu büyük bir sorun değil mi?
Eşinin çocuğu var mıydı?20 yas ile 38 yas arasinda fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?