- Konu Sahibi ZibidiGonzales
-
hanımlar merhaba
ikinciye evliyim 1. evliliğimden 6.5 yaşında oğlum var
eşimle nisan ayında sünnet düğünün yaptırıcaz. salon tuttuk vs. ama davetiye konusu kafamı karıştırıyor.
baba adı yerine biyolojik babasının adını yazmak istemiyorum görüşmüyorlar zaten oğlum baba kelimesine şuan ki eşime diyor.
baba kısmına şuan ki eşimin adını yazsam ellerine delil gecer bişi olur bana velayat davası açarlar diye de korkuyorum.
nasıl yapıcam çaresizim
siz olsaydınız ne yapardınız ?
hanımlar merhaba
eşimle nisan ayında sünnet düğünün yaptırıcaz. salon tuttuk vs. ama davetiye konusu kafamı karıştırıyor.
baba adı yerine biyolojik babasının adını yazmak istemiyorum görüşmüyorlar zaten oğlum baba kelimesine şuan ki eşime diyor.
baba kısmına şuan ki eşimin adını yazsam ellerine delil gecer bişi olur bana velayat davası açarlar diye de korkuyorum.
nasıl yapıcam çaresizim
Oğlunuz da baba isminde şuanki Eşinizin isminin yazmasını istiyorsa neden bir sakınca olsun ki.. Bunum delil olabileceğini sanmıyorum. Bunun için velayet sizden alınmaz yani. Çocuğunun sünnet düğününü yapmayan adamdan velayet için dava açmasını beklemem şahsen.
ben olsaydım anne ve baba ismini yazdırmazdım soyadınız neyse bilmemne ailesi yazdırırdım
Zibidicim nasilsin?
Simdiden hayirli olsun askerligini damatligini da gorun insaAllah :)
Yasal yollardan ne yapilabilir bilmiyorum.
Ama bana da sadece 'xyz' ailesi yazdirmaniz iyi bir cozum gibi geldi?
düğünü bırak sünnet parasını vermedi ki biliyordu sünnet olduğunu önce nafakalarını yatırsın..
sprem babası ....
bence biyolojik baba yazılmalı. onu yazmak istemiyorsanız da hiç ebeveyn ismi olmasın. çocuğunuzun adından yazılmış gibi bir metin olsun, altında da kendi adı olsun.
yok cnm 4 aydır yatırmıyorHa daha nafakaları yatırmadı mı ? Ooo... o zaman o çocuğu istese de sizin Afedersiniz kötü bir iş yaptığınızı kanıtlamadığı sürece alamaz oğlunuzu sizden.
hanımlar merhaba
nasıl yapıcam çaresizim
Benim gebe zibidim :) Siz de sadece yakışıklı oğlunun adını yazın. Anne baba adı kısmını yazmayın. Hem karşı tarafın eline koz vermemiş olursunuz hem de biyolojik babasının adını yazarsan ertuyu kırmamış olursunuz.
yazmam.. onun ismini bile görmeye tahammül edemem..
elmiiim beniiiim mor çatılı evin baş sahibesiiiiii
şuan aklımda iyi tane var kuzum
biri oğlumuz .. diyor ki.. yazıp alt kısmını boş bırakmak
yada hhh ailesi yazmak
sonuçta biz aileyiz o ne kadar hazmedemesede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?