2. evlilik sünnet düğünü + davetiye anne baba adı ? derdim var !

ZibidiGonzales

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
3.525
18
78
İstanbul
hanımlar merhaba
ikinciye evliyim 1. evliliğimden 6.5 yaşında oğlum var
eşimle nisan ayında sünnet düğünün yaptırıcaz. salon tuttuk vs. ama davetiye konusu kafamı karıştırıyor.
baba adı yerine biyolojik babasının adını yazmak istemiyorum görüşmüyorlar zaten oğlum baba kelimesine şuan ki eşime diyor.
baba kısmına şuan ki eşimin adını yazsam ellerine delil gecer bişi olur bana velayat davası açarlar diye de korkuyorum.
nasıl yapıcam çaresizim
siz olsaydınız ne yapardınız ?

valla bilemedim canım ya :26: sence öyle bişey yaparlar mı? görüşmüyolar demişsin bu ilgilenmediği anlamına gelir ama öyle yazdırdığın zamanda kıymetli gelir mi bilemem

Oğlunuz da baba isminde şuanki Eşinizin isminin yazmasını istiyorsa neden bir sakınca olsun ki.. Bunum delil olabileceğini sanmıyorum. Bunun için velayet sizden alınmaz yani. Çocuğunun sünnet düğününü yapmayan adamdan velayet için dava açmasını beklemem şahsen.

Zibidicim nasilsin?
Simdiden hayirli olsun askerligini damatligini da gorun insaAllah :)
Yasal yollardan ne yapilabilir bilmiyorum.
Ama bana da sadece 'xyz' ailesi yazdirmaniz iyi bir cozum gibi geldi?

düğünü bırak sünnet parasını vermedi ki biliyordu sünnet olduğunu önce nafakalarını yatırsın..
sprem babası ....

Zibidicim nasilsin?
Simdiden hayirli olsun askerligini damatligini da gorun insaAllah :)
Yasal yollardan ne yapilabilir bilmiyorum.
Ama bana da sadece 'xyz' ailesi yazdirmaniz iyi bir cozum gibi geldi?

iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın ?
amiin allah razı olsun cok tşkr ederim cnm

evet öylesi bana da daha mantıklı geldi şuanda

düğünü bırak sünnet parasını vermedi ki biliyordu sünnet olduğunu önce nafakalarını yatırsın..
sprem babası ....

Ha daha nafakaları yatırmadı mı ? Ooo... o zaman o çocuğu istese de sizin Afedersiniz kötü bir iş yaptığınızı kanıtlamadığı sürece alamaz oğlunuzu sizden.

bence biyolojik baba yazılmalı. onu yazmak istemiyorsanız da hiç ebeveyn ismi olmasın. çocuğunuzun adından yazılmış gibi bir metin olsun, altında da kendi adı olsun.

Benim gebe zibidim :) Siz de sadece yakışıklı oğlunun adını yazın. Anne baba adı kısmını yazmayın. Hem karşı tarafın eline koz vermemiş olursunuz hem de biyolojik babasının adını yazarsan ertuyu kırmamış olursunuz.

elmiiim beniiiim mor çatılı evin baş sahibesiiiiii

şuan aklımda iyi tane var kuzum

biri oğlumuz .. diyor ki.. yazıp alt kısmını boş bırakmak

yada hhh ailesi yazmak

sonuçta biz aileyiz o ne kadar hazmedemesede

yazmam.. onun ismini bile görmeye tahammül edemem..

Kesinlikle yazmayın bence de.. İlgilenmiyormuş bile babalık mı yapıyor da onun adı yazılacak oraya. ZAten ilgilenmeye geldimi bakmaya geldimi ortadan toz olurlar ama işlerine gelince babasıyım olur.. En iyisi ailesi olarak yazın.

Ahahhahahahahha sevdim mor çatıyı :)

en güzeli xxxxx ailesi yazmak sizi bilen biliyor zaten

biyolojik babası halt yesin:)

canım durum cıdden kafa karıştırıcı .. Belki çözümüm abesk kacabılır ama eskiden bizim orlarda davetıye bastırmayanlar ufak hedıyeler gönderırdı havlu seker tulbent v.s davetıye hiç olmazdı.Ben senın durumunda olsam oyle yapardım sanırım.Diger turlu asagı tukursen sakal yukarı bıyık olmuş Allah yardımcın olsun

Kimseye fırsat vermeyin.. En güzeli ne anne ne de baba adı yazdırılmasın. Evet belki çocuğuna sahip çıkmadı, baba çocuk yapmakla değil herşeyi ile onun yanında olup hayatını paylaşmak ile olur fakat siz şuan ki eşinizin ismini yazdırmış olursanız fırsatçılara gün doğar.. Olurya babalık duygusu bir anda kabarır,istemeyeceğiniz işler açılır başınıza.

Ben matbaa da calisiyorum. Durumu karisik aile bir tek siz degilsiniz merak etmeyin de uzulmeyin de. Boyle durumlarda kisaca "Falanca Ailesi" yaziyoruz. Bu sekilde bir cok davetiye yaptik. Zaten seckin bilindik aileler de oyle yapiyor.

babalık yapmayan birinin isminin davetiyede ne işi var kendini değerli sanır Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…