2. evlilik ve bebek

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
merhaba
konu başlığında da belirttiğim gibi ikinci evliliğimi yaptım. benim ilkokula giden bir oğlum, eşiminde üniversiteye başlayacak bir oğlu var. eşim bir evladı daha olsun istiyordu hem de deli gibi. ben hamile kaldım ama bebeğin kalbi durdu ve kaybettik. şimdi eski eşiyle bebek istemediği için boşanan (tabiki başka sorunlarda varmış) bir adam en büyük isteği bebek iken şu anda bu isteğinden bir anda vazgeçti. nedenini sorduğumda da "bebeği kaybettik sıkıntı yaşadın" cevabını verdi.
ama ben buna anlam veremiyorum eski eşi de de bu tarz problem olmuş ama vazgeçmemiş yani gerçek neden bu değil bence. şimdi kendi kendime benimle bir bağı olsun istemiyor mu sorusunu soruyorum.
sizce 2. evlilikte bir çocuk bağı ne kadar önemli?
sizin eşiniz bu şekilde davransa siz ne düşünürsünüz?

merhaba
konu başlığında da belirttiğim gibi ikinci evliliğimi yaptım. benim ilkokula giden bir oğlum, eşiminde üniversiteye başlayacak bir oğlu var. eşim bir evladı daha olsun istiyordu hem de deli gibi. ben hamile kaldım ama bebeğin kalbi durdu ve kaybettik. şimdi eski eşiyle bebek istemediği için boşanan (tabiki başka sorunlarda varmış) bir adam en büyük isteği bebek iken şu anda bu isteğinden bir anda vazgeçti. nedenini sorduğumda da "bebeği kaybettik sıkıntı yaşadın" cevabını verdi.
ama ben buna anlam veremiyorum eski eşi de de bu tarz problem olmuş ama vazgeçmemiş yani gerçek neden bu değil bence. şimdi kendi kendime benimle bir bağı olsun istemiyor mu sorusunu soruyorum.

ikinizin de varmış zaten
çocuğun evliliğin bir gereği olduğunu düşünmüyorum.
o da bebek kayıplarından yıpranıyordur
size kıyamıyordur

size de çok geçmiş olsun, sabır diliyorum ama eşinizi anlıyorum.

Bebeğinizi kaybetmişsiniz ve şu an oldukça hassassınız,altında başka bir sorun aramayın biraz kendinize zaman tanıyın...Belki de artık bebek istemekle ilgili varsa bu isteğini ısrarcı tutumunu yanlış buluyordur....

Bebeğinizi kaybetmişsiniz ve şu an oldukça hassassınız,altında başka bir sorun aramayın biraz kendinize zaman tanıyın...Belki de artık bebek istemekle ilgili varsa bu isteğini ısrarcı tutumunu yanlış buluyordur....
bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu. ben başta istemiyordum o istiyor diye yapalım dedim. bebek konusunu 2 kere konuştuk ve ben isteğimi değil onu ne istediğini sordum. benim bir ısrarım yok. yanlış anlaşılma olmasın.

merhaba
esiniz etkilenmiş cok bu durumdan, bir sure sessiz kalin..anlayisli olmanız gerek

Bence bir süre hiç bebek konusunu açmayın ve bunada çok takılıpta kendinizi üzmeyin. Evliliğiniz biraz daha otursun bebeğinizi kaybedeli daha üç ay olmuş ve bebek talebinin eşinizden gelmesini bekleyin derim.

Sizinle bağı olsun istemese zaten bebek istemezdi .
Zaten ünv ye gşdecek çocuğu varmış bir çocuğun maddi manevi sorunluluğu o kadar büyük ki ilerde bunu daha iyi anlıyorsunuz .
Ee sizin de zaten var bir Çocuğunuz ikinci evlilik için bebek Şart değil bence tarafların her ikisinin de varsa çocuğu .

Back
X