eşimin de 2.evliligi ve 7 yaşında bir kızı var biz de şuan 1 yıllık evliyiz. ancak sizden farklı olarak evlenmeden önce 3 yilimiz birlikte geçti kızı ile arkadaş gibi olduk ve birbirimizi çok severiz hep beni sorar. esim de kizina inanilmaz duskundur ve bu cok normal hatta bu beni mutlu eder iyi bir baba oldugunu gosterir. şuan hamileyim ve o kardeş duygusu yaşadıkça biz daha çok bağlanıyoruz aile olarak. ilk zamanlar biz de 3umuz yatiyorduk bir ay kadar sonra dogal gelisimi içinde son buldu kendi yataginda yatmak istedi sabırlı olun. eşimden yana ilgi problemi yaşamadım herşeyi 3umuz birlikte yaparız. sizin sorununuz da kızıyla ilgili değil de eşinizin ilgisizliği ve beklentilerinizin karşılanmaması gibi geldi bana. bunu da kiskancliklarla trip atarak değil de açık bir şekilde beklentilerinizi söyleyerek sanirim cozebilirsiniz. eşimin de telf ekranı kızının fotoğrafı. bunlar konu bile olmamali önemli olan sizi kalpten sevip sevmediği, yoksa sosyal mecralarda yada gösteriş olsun diye etrafa karsi yapılan davranislarda değil. bir de siz de gerçekten eşinizi seviyor musunuz onları rahat bırakayımdan ziyade ben görmezsem rahat olurum gibi sanki tavrınız. evlenme kararı için 3 ay çok yetersiz geldi bana, üstelik çocuklu bir eş ile adım atılan hayata. saygı duyuyorum yine de size, Allah yardımcınız olsun inşallah çözersiniz