• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Evlilik ve çocuk sorunu

Bazı insanların derdine bakıp imreniyorum...
Annesi babası boşanmış, annesinden ayrı kalmış, babasıyla başka bir kadını paylaşmak zorunda kalmış ve diğer çocuklardan daha çok ilgiye muhtaç bir çocuğun elinden sahip olduğu tek şeyi 'baba sevgisini' almak istiyorsunuz. Bi de tekrar boşanıp hem çocuğun düzenini bozmayı hem eşinizin iki boşanma altında ezilmesini istiyorsunuz. Hayır hanımefendi bu forumda çok kötüler gördüm ama siz ayrı bir bencil ayrı bir kötüsünüz.
Bunun psikolojiyle bir alakası yok huy edinmişsiniz.
Saygi duyuyorum yorumuna.ben duzeltmek icin buraya yazdim akil almak icin kotu veya duyarsiz olsam kendimi iyilestirmeyi dusunmeyip bagnazliga devam edip yariyolda birakirdm

eşimin de 2.evliligi ve 7 yaşında bir kızı var biz de şuan 1 yıllık evliyiz. ancak sizden farklı olarak evlenmeden önce 3 yilimiz birlikte geçti kızı ile arkadaş gibi olduk ve birbirimizi çok severiz hep beni sorar. esim de kizina inanilmaz duskundur ve bu cok normal hatta bu beni mutlu eder iyi bir baba oldugunu gosterir. şuan hamileyim ve o kardeş duygusu yaşadıkça biz daha çok bağlanıyoruz aile olarak. ilk zamanlar biz de 3umuz yatiyorduk bir ay kadar sonra dogal gelisimi içinde son buldu kendi yataginda yatmak istedi sabırlı olun. eşimden yana ilgi problemi yaşamadım herşeyi 3umuz birlikte yaparız. sizin sorununuz da kızıyla ilgili değil de eşinizin ilgisizliği ve beklentilerinizin karşılanmaması gibi geldi bana. bunu da kiskancliklarla trip atarak değil de açık bir şekilde beklentilerinizi söyleyerek sanirim cozebilirsiniz. eşimin de telf ekranı kızının fotoğrafı. bunlar konu bile olmamali önemli olan sizi kalpten sevip sevmediği, yoksa sosyal mecralarda yada gösteriş olsun diye etrafa karsi yapılan davranislarda değil. bir de siz de gerçekten eşinizi seviyor musunuz onları rahat bırakayımdan ziyade ben görmezsem rahat olurum gibi sanki tavrınız. evlenme kararı için 3 ay çok yetersiz geldi bana, üstelik çocuklu bir eş ile adım atılan hayata. saygı duyuyorum yine de size, Allah yardımcınız olsun inşallah çözersiniz
Iyi geldi gercekten konusmalariniz.onlarla tanistgimda ikiside bitkin haldeydi muhtactilar kendimden daha cok dusundum.insallah sonunsizinki gibi olur guzel gider herseyi unuturum cok istiyorum

Saygi duyuyorum yorumuna.ben duzeltmek icin buraya yazdim akil almak icin kotu veya duyarsiz olsam kendimi iyilestirmeyi dusunmeyip bagnazliga devam edip yariyolda birakirdm
Düzeltmeniz gereken tek şey bakış açınız.
Yarın bir gün kendi çocuğunuz olur da başkasıyla kalır diye düşünün empati kurun.
Ve yarın birgün o adam sizin canınızdan evladınızı da böyle sevecek. Daha güzel ne olabilir.

Niye fotoğraf koydunuz şimdi? Bi tanıyan falan çıkar. Kaldırın bence, gerek yok.

Iyi geldi gercekten konusmalariniz.onlarla tanistgimda ikiside bitkin haldeydi muhtactilar kendimden daha cok dusundum.insallah sonunsizinki gibi olur guzel gider herseyi unuturum cok istiyorum
iyi bir insansiniz merhametlisiniz ama kendimden çok onları düşündüm diyerek kendi beklentilerinizi geri plana atmışsınız şimdi bunun yanlış olduğunu anlamışsınız ve birşeyler istediğiniz gibi gitmediginde telaşa kapılıp ilaçlardan medet ummuşsunuz. ilaçlara hiç gerek yok bence kendinizi bağımlı hale getirmeyin.
sadece dadı olma amaclı sizinle evlendiğini düşünmüyorum mutlaka sizi seviyordur ama sevgisini gösterme şekli belki farklıdır. ilişkilerin oturması zaman alıyor biraz sabırlı olmak lazım. karsilikli sevgi varsa her konu çözüme kavuşur sakin olun ve akışına bırakın biraz, dışarıdan kendinizi de gözlemleyin.

İşte sirf bu yuzden evlilkte denklige inananlardanim sizinde bir cocugunuz olsa şu an empati kurar yaklasirdiniz.. Kardesimi bile kiskanirdim demişsiniz evlenirken dusunmediniz mi hic acaba kiskanirsam diye.. Anlamadigim cocuk niye annesiyle.kalmiyor.. Annesiyle kalsa haftada iki gun gelse size daha iyi olurdu. Umarim cabuk alisirsiniz bu duruma Allah yardimciniz olsun

Back
X