2. Evlilik ve kızım…

Sizin fikriniz evlenmede anlaşılan ve kendinizi de babaannesi çok iyi bakıyor vs diyerek ikna etme çabasındasiniz... bilmiyorum 7 yaşında kızım var elim adamı için kızımdan vazgeçmek aklımın ucundan geçmez, az daha para biriktir ayrı eve çok diycem ama sen evlenmeyi kafaya koymussun ,bugün suratı düşen adam yarın kendi cocugunz olunca telefonda konuşma bile sürat aşar, arada gelince huzur vermez..sen saniyor musun ki sevgilikte böyle olan evlenince daha iyi olur, şu halinden beter olacak o zaman da ya kızından tamamen vazgeçeceksin ya da iki çocuklu boşanmış bir kadın olacaksın

Vallahi ayri eve cikacak durumunuz yoksa, o anlaşamadıginiz annenize gerekirse yalakalık yapacaksiniz ve o evde kalacaksiniz, evet 28 yasinda olabilirsiniz ancak aile evine mecbursaniz bunun kurtulusu kizinizi istemeyen bir adamla evlenmeyi tasarlamak degil, var olan durumu yani aile evini nasil huzurlu hale getirebilirim diye düşüneceksiniz.

Yani isin ozu anne oldugunuzu idrak edip, yasiniza ve annelik sifatiniza uygun davranacaksiniz.

Belliki erken yasta yine o anlasamadiginiz annenizden kacmak icin evlilik yapmissiniz, bir insan 2.kez ayni sebeple ayni hatayi ANNEYKEN yapamaz.

Evleneceginiz erkegin konuşmaya dahi degmez, siz annesiniz ve cocugunuz sizin yaninizda olmali, bu fikre surat asaninda cani cehenneme demelisiniz.

Cok sinirlendim.

Yorumları anlayamıyorum konu sahibi kızını annesinden bile koruyamiyor çocuğun babada kalması daha iyi. Madem babaanne iyi bakıyor orada kalsın. İstediği zaman gidip görür en azından.
İşte konu sahibinn yapması gereken az daha para biriktirip ayrı eve çıkmak, çocuğundan vazgeçmek değil, şimdi çocuk konusu açılınca bütün kıvıran adam ilerde kendi çocukları olunca izinde bile istemez gelmesini, kızın açısından düşünün bir de annesi bırakıp başka bir aile kırıyor, dünyaya gelmeyi seçen çocuk değil, evet anne kendi hayatina devam edecek ama çocuğunu düşünerek vaz geçerek degil

Siz neden daha en başında eski eşinizin evlenirsen çocuğu alırım demesine razı oldunuz ki? Daha o zaman hayır, çocuğumun yeri benim yanım ona sen karar veremezsin diyecektiniz. Siz zaten çocuğunuzu bırakmayı baştan kabullenmissiniz. Benim annem babam da ayrı, canım annem onunla evlenmek isteyip de ama çocuğun var diyen herkesi geri çevirdi. Ne zaman ki bana baba gibi davranan birini buldu, onunla evlendi.

Sizi tanıdığınızda kızınız vardı, ne demek kabullenmemek. İnsan birini sevince dökülen saçını bile seviyor ne demek evladı istememek bozulmak ya da aşarım ya demek. O kim ki aşacak bunu?
7 yaşında parmak kadar sabi. O çocuğa bunu anlatamazsınız. Kızım çok sevdim evlendim mecburen baban aldı benden cümlesini bi' tartın kafanızda.
Bin tane erkeği bir evladın tırnağına kurban ederim.

Velayeti bende. Çocuğumu yanımda istiyorum ama kızım sonuçta dünyanın en mükemmel insanı da olsa belki kızım rahat etmez babasında kalmak ister orda da mutlu gayet iyi bakılıyor ama ben istediğim zaman benim yanıma gelsin istiyorum benimle kalsın ondan babalık istemiyorum sadece kızımla aramdaki o ilişkiye karışmasın sınır koymasın. Eski eşim evlenirse ben kızımı üvey anneye bırakamam onu yanına alırım. Ama işte ilerde değişir mi benim kızımı istemez değişir mi diye korkuyorum
Siz bu çocuğu top filan sandınız herhalde. Bir anneye bir babaya kim evlenirse ya da kimin elinde kalırsa. Kız çocuğu o ve anne figürüne ihtiyaç var. Bu çocuk yetişecek göğüsleri çıkacak, tüylenecek, regl olacak. Kime sığınsın peki? Babayla olacak şey mi bu?
Kötü bir evlilik yaşamışsınız ama zerre kadar kulağınıza küpe olmamış bu tecrübe.

Velayeti bende. Çocuğumu yanımda istiyorum ama kızım sonuçta dünyanın en mükemmel insanı da olsa belki kızım rahat etmez babasında kalmak ister orda da mutlu gayet iyi bakılıyor ama ben istediğim zaman benim yanıma gelsin istiyorum benimle kalsın ondan babalık istemiyorum sadece kızımla aramdaki o ilişkiye karışmasın sınır koymasın. Eski eşim evlenirse ben kızımı üvey anneye bırakamam onu yanına alırım. Ama işte ilerde değişir mi benim kızımı istemez değişir mi diye korkuyorum
Ne güzel bahaneler bunlar. Madem bu kadar iyi ve vicdanlı birisi neden kızınız rahat etmesin? Kızınız değil de sevgiliniz ve siz rahat edemeyecek olmayasınız?
Sevgilinizin ailesi kızınızı yanınıza almayacağınızı bildiği için evliliğinizi onaylıyor olabilir mi?
Kızımı yanına alacağım deseniz, sevgilinizin ailesi yine de sizi ister miydi?

Ayrıca ileride değişir mi diye neden düşünüyorsunuz, zaten siz planlarınızı çocuksuz olarak yapmışsınız, adam şuan çocuğu kabul etmiyor zaten anladığım kadarıyla ileri de neden kabul etsin? Siz ileride alışır komple kızımı yanıma alırım diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Sonuç olarak ben evlenmezdim, ne çocuğumu başkasına bırakırdım ne de başka bir adamla aynı evde yaşatırdım. Elbette herkes sapık değil ama neden böyle bir riske gireyim?

İşte konu sahibinn yapması gereken az daha para biriktirip ayrı eve çıkmak, çocuğundan vazgeçmek değil, şimdi çocuk konusu açılınca bütün kıvıran adam ilerde kendi çocukları olunca izinde bile istemez gelmesini, kızın açısından düşünün bir de annesi bırakıp başka bir aile kırıyor, dünyaya gelmeyi seçen çocuk değil, evet anne kendi hayatina devam edecek ama çocuğunu düşünerek vaz geçerek degil

Neden çocuk babada kalınca sanki yabancı bir adamda kalıyor muamelesi yapılıyor anlamıyorum. Adam çocuğuna sahip çıkıyorsa ve bakacak birileri varsa çocuğun böyle bir durumda babada kalması çocuk için daha iyi.
Evet dediğiniz gibi anne çocuğunu koruyabilecek durumda olsa bende sizin gibi düşünüyorum, ama konu sahibinin verdiği cevaplara ve aile durumuna baktığımızda çocuğun babada kalması çocuğun hayrına olacak.

Neden çocuk babada kalınca sanki yabancı bir adamda kalıyor muamelesi yapılıyor anlamıyorum. Adam çocuğuna sahip çıkıyorsa ve bakacak birileri varsa çocuğun böyle bir durumda babada kalması çocuk için daha iyi.
Evet dediğiniz gibi anne çocuğunu koruyabilecek durumda olsa bende sizin gibi düşünüyorum, ama konu sahibinin verdiği cevaplara ve aile durumuna baktığımızda çocuğun babada kalması çocuğun hayrına olacak.
Çünkü çoğu zaman çocuk babada kalınca baba bakmıyor başka biri bakıyor, çocuk en çok ebeveynlerden birinin yanında mutlu olur ki bence anne babaya göre daha önemli bir çocuk için, konu sahibi isterse birkaç yıl daha idare edip çocuğuyla hayat kurabilir ama aklı evlenmekte hem de çocuğunu istemeyen bir adamla, hani çocuğu isteyen güvenilir bir adam olsa tabi ki evlenir yuva kurar vs ama adam şimdiye kadar çocuğu merak bile etmemiş, istemede tanıştırma gibi feci bir fikirleri var...anne çocuğu düşünüyorsa bu adamdan vazgeçer ama sanmıyorum, konudaki anne çocuğu koruyabilir sadece biraz daha sabır ve birikim gerekli

Bu adam sizin bir kızınız olduğunu biliyordu? O zaman sizi demek ki koşullu seviyor olduğunuz gibi değil, çocuğunuzu asla anne sevginizden mahrum bırakmayın, aynı şeyi arkadaşım yasadı çocuk babaya gitti babasının evlendiği kişi istemedi anneyle kaldı orda bir sürü sorun yasadı, anneannesinde kaldı ordan oraya itilip durdu ne için herifin biri için malesef ki

merhaba hanımlar. Ben 28 yaşındayım eşimden 2 yıl önce ayrıldım eşim başka şehirde ve ben aile evinde yaşıyorum 7 yaşında kızım var. Ve şuan hayatımda daha önce evlenmemiş birisi var beni çok seviyor değer veriyor. 1 yıldır beraberiz. Aileside beni sevdi istemeye gelelim evlenin artık diyorlar. Ben bu ay aileme açıklamak istiyorum ama kafam çok karışık sebepleri ise şu. Ben evlenirsem eski eşim kızımı yanına alacakmış evlendiğim kişi kim olursa olsun güvenemem dedi. Yanına alırsa zaten uzak bir şehirde her zaman göremem ayrıyetten, şuan ki görüştüğüm kişi teğmen olucak ve uzak şehire gidicem evlenirsek. Şuan kızım babasının yanında tatil olduğu için orda da gayet iyi mutlu ama ben onu özlüyorum çok iyi giden bir ilişkim var evet ama ona eğer hep bizimle yaşamak isterse tepkin ne olur dediğim de suratı değişti hoşuna da gitmedi sanki ama oda bir eşya değil bende vicdansız değilim dedi sadece alışamadım hala biraz değişik geliyor onuda zamanla aşarım ben dedi.. çok korkuyorum ya eski bir eşim hiç görüştürmezse diye veya şuan ki kişi ilerde değişirse diye. Bir yanım ayrıl diyor ama aile evindede öyle mutlu değilim annem çok sıkıntılı birisi evde herşeyi saklar kızımla ben yemeyim diye babama sürekli ya bu kızın evden gidecek ben diyor 2 gün önce de eşyasını çalmakla suçladı beni. Evlensem çocuğumu bırakan vicdansız gibi hissediyorum ama ben yavrumu da çok seviyorum. Ama ya babasında mutsuz olursa ve ben almak istediğimde şuan ki kişi sorun yaratırsa diye Şuan çok kararsızım ne yapmalıyım ;(
Erkek kaç yaşında, evlenmek istediğiniz

Back
X