• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.Evlilik ve yine hamile kalamamak

Nurbal27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
1.795
1.579
83
36
4 yıl önce de aynı şeyler için mücadele edip durdum 2 sene denemediğim tedavi kalmadı her ay hüsran yaşadım.Sonrasın da iyi ki olmamış dedim boşandığım için ama aynı şeyleri tekrar yaşmaktan çok korkuyorum.1,5 ay oldu evleneli bu sabah test yaptım Ve yine tek çizgi...Evet çok yeni diyebilirsiniz ama artık dayanamıyorum aynı sıkıntıyı stresi tekrar yaşayacak gücüm yok:KK43:

Kafana cok takiyosun. Kafani bosaltman bu stresi asman lazim. Hem daha cok erken 1 bucuk ay olmus bekle eşini daha iyi tani cocuk dusunme ama korunmayinda. .
Erken gelirse gelicegi barmis dersiniz gelmezsede zaten cocuk dusunmuyoruz ki dersiniz.
Once psikolojik olarak rahatlamaniz ve dinlenmezniz lazim. Klasik olucak ama cocuk iatiyorum dedigim onem 1 sene hamile kalamadim. Aman daha erken sonra yapariz dedim o ay hamileydim

33-gif.1318279
Sen 1,5 ayda bunları düşünürsen ohoooo ...
Evliliğinin keyfini sürsene,zaten senin tarafından alacağı nefesi varsa nasip olacaksa olacaktır.
Kendini hemen buna şartlama,belki eşin bebeğe hazır değildir belki yeni evlisin hemen ilişkide veto yemek istemiyordur.
Herşeyin hayırlısı de ,içini ferah tut...

Evet erken ama dediğim gibi geçmişte saplantı boyutuna varana kadar isteyip mücadele ettiğim için sanırım korkularım ayyuka çıktı.Stres yapmamak için uğraşıyorum

Bncede stres yapmayın. Gerekirse dr a gidin ihmal etmeyin.

Arkadaşlar 30 yaşındayım evet yeni evliyim normal şartlarda bende önemsemezdim ama dediğim gibi geçmişti bunun epey sıkıntısını çektiğimden korkuyorum işte
Tedavi gördüğüm dönemde bir kaç tanı koyuldu hepsinin tedavisini oldum.Mesela tüp tıkalı denildi açtırdık,kist var denildi ameliyat oldum vs
Şuan hala adet düzensizliği var bildiğinin tek şeyde bu zaten..Ama hissettiğim şey sanki tedavisiz olmayacak gibi tüp bebek düşünürdüm ama eşime bunu nasıl açıklayayım ki..

Normalde de bebek isteyen kadınların doktora gitmesi gerekmiyor mu? Gidin bir doktora, eşinizden çekiniyorsanız o dışarıda beklesin ya da gelmesin. Siz güzelce durumunuzu anlatın doktora. 30 yaş çok güzel, genç bir yaş. Hemen endişeye kapılmanız yersiz bence. Belki de her şey normal ama siz yunurtlama günlerini kaçırıyorsunuz bilemeyiz.

Normalde de bebek isteyen kadınların doktora gitmesi gerekmiyor mu? Gidin bir doktora, eşinizden çekiniyorsanız o dışarıda beklesin ya da gelmesin. Siz güzelce durumunuzu anlatın doktora. 30 yaş çok güzel, genç bir yaş. Hemen endişeye kapılmanız yersiz bence. Belki de her şey normal ama siz yunurtlama günlerini kaçırıyorsunuz bilemeyiz.
Adet olunca gitmeye karar verdim zaten
Teşekkür ederim yorumunuz için

Evet erken ama dediğim gibi geçmişte saplantı boyutuna varana kadar isteyip mücadele ettiğim için sanırım korkularım ayyuka çıktı.Stres yapmamak için uğraşıyorum
Geçmişte neden olmadı ? Bunun sebebini bulursanız yine aynı seyleri yaşamazsınız.

geçmişte olmayan bebek için iyiki de olmamış demişsin, hayrını sonradan farketmişsin.
herşeyde bi hayır var az sakin..
kaldi ki daha yepyeni evlisin
Haklısınız ama bazen insan sağlıklı düşünemiyor işte konuyu açarken daha gergindim şuan rahatlamış hissediyorum

Arkadaşlar 30 yaşındayım evet yeni evliyim normal şartlarda bende önemsemezdim ama dediğim gibi geçmişti bunun epey sıkıntısını çektiğimden korkuyorum işte
Tedavi gördüğüm dönemde bir kaç tanı koyuldu hepsinin tedavisini oldum.Mesela tüp tıkalı denildi açtırdık,kist var denildi ameliyat oldum vs
Şuan hala adet düzensizliği var bildiğinin tek şeyde bu zaten..Ama hissettiğim şey sanki tedavisiz olmayacak gibi tüp bebek düşünürdüm ama eşime bunu nasıl açıklayayım ki..
Adet duzensizligin nedenmis? Pco mu var?

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Geçmişte olmama korkusu sizi bu noktaya getirmiş 1.5 ayda
Kendinize biraz zaman tanıyın,eşinizle bu konuları yavaş yavaş konuşun varsa bi sorun çözüm yoluna gitmeyi bekleyin ama önce stresi kafanızdan atıp bebişe rahat bi ortam yaratın

Neden olmuyo olmuyo dedigi icin senelerce hamile kalamadi arkadasim. Doktor bi sorun yok diyordu. Snra amannn olmuyorsa vardir allahin bildigi dedi ve ertesi ay hamileydi

Back
X