- Emoji Skoru
- 224.776
- Puanlar
- 1.223
- Konu Sahibi gonca yaprak
44 yaşlı mı oluyor peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
44 yaşlı mı oluyor peki?
Ses konusunda en başta buna benzer bir yorum yapmıştım. Evin içinde çocuk kavgası, sesi bitmez. Adam 44 yaşındaymış, tam emekli kafasına girecek, çocuklar da ergenliğe girecek.
Konu sahibi sadece 3-5 ayak işini adamın yapması için evlenmek istiyor ama bunun için evlenilmez.
Bilmem ben 3644 yaşlı mı oluyor peki?
Hani ne bilim yanımda yaş farkı ortadaE! Adam genç miş ne diye yaşca büyük dedin?
Çocuk işi asla olmaz deyince ben yaşları 50ye 60falan sanmıştım ikisi de gencmis.E! Adam genç miş ne diye yaşca büyük dedin?
Hani ne bilim yanımda yaş farkı ortada
Tamam en genç sensin anladıkBilmem ben 36
sen çok mu küçüksün artı yanında üç çocukHani ne bilim yanımda yaş farkı ortada
Bu sorulara cevap verdim başkası sorduğunda sizler göremiyorsunuz galiba cevapları.. Babalığını gayet güzel yapıyo maddi manevi.. Sorumluluklarını bilen biri.. Keşke siper kişilere yazdığım caevapları okuma şansınız olsa.. Asıl sorum kişiyi değerlendirmek değil birine gerçekten ömür boyu ihtiyaç duymadan evlenmeden tek başıma yürütebilir miyim sorusu hayır yürütmek zor ya da yapabilirsin gibi cevaplar duymak istedimKendi çocuğuna babalık yapamayıp boşanan adam senin 3 çocuğuna mı yapacak
Güldürme bizi
Eski eşinden neden ayrıldığını biliyorum dediniz gonca hanım zahmet olmazsa bizimle de paylaşır mısınız rica etsek?Hani ne bilim yanımda yaş farkı ortada
26 yaşında mı sanıyorsun kendini acaba?Hani ne bilim yanımda yaş farkı ortada
Yok niyeti bozmadın aksine olaylara sizlerin, tecrübeli kişilerin de bakış açısını merak ettiğim için burdayım.. Sorun şu hayatta evlenmeden de yol alınabilinir hiç bi şekilde erkeksizsen çok mu küçüksün artı yanında üç çocuk
bence çocuklaırn küçük. yapma. ama sen nyieti bozmuşsun. o çocukların yolu anneanne gibi duruyor. yazık çok acıyorum ben çocuklara
Herkesin aynı fikirde olduğu konu evlenme yapabilirsin tek başına gibi cevaplar mı.. Yoksa evlen gibi cevaplar mı bu iki cevapların çokluğunu değerlendireceğimBiz bütün ce apları görüyoruz ama sen anlamıyorsun herkes aynı fikirde oldugu için aynı şeyleri yazıyor tekrar tekrar
Ayrıca kimse size ömrü billah evlenmeyin falan demiyor , 5 ve 6 yaşında küçücük iki çocuğunuz ergenliği yakın 12 yaşında bir çocuğunuz varken gerek yok diyoruz , az biraz büyüsünler yani aceleniz ne daha üç yıl olmuş boşandığınız.Bu sorulara cevap verdim başkası sorduğunda sizler göremiyorsunuz galiba cevapları.. Babalığını gayet güzel yapıyo maddi manevi.. Sorumluluklarını bilen biri.. Keşke siper kişilere yazdığım caevapları okuma şansınız olsa.. Asıl sorum kişiyi değerlendirmek değil birine gerçekten ömür boyu ihtiyaç duymadan evlenmeden tek başıma yürütebilir miyim sorusu hayır yürütmek zor ya da yapabilirsin gibi cevaplar duymak istedim
Dünya bir toz bulutuydudan başlamamız gerek ama ben yaşlıyım daha genç arkadaşlae yardımcı olsun ben başaramadımHerkesin aynı fikirde olduğu konu evlenme yapabilirsin tek başına gibi cevaplar mı.. Yoksa evlen gibi cevaplar mı bu iki cevapların çokluğunu değerlendireceğim
Eski eşinden neden ayrıldığını biliyorum dediniz gonca hanım zahmet olmazsa bizimle de paylaşır mısınız rica etsek?
Adamın cinsel sorunları var bence, çarşı pazar yapacak iki çöp atacak diye evde herif beslenmez.
Hiç bir adamda sağlam bir çıkarı yoksa kimsenin üç çocuğuna falan ağlamaz yani çocukları özledim falan diye , koca herif buna ağlar mı ya hiç ama hiç normal değil saçmalığın daniskası.
Evlenmeyin bu adamla net.
Anladığım kadarıyla evlilik gerekli birşey değil diyorsunuz.. Aslında sorum kişiyi değerlendirmek değil evliliğin getirilerini götürülerini değerlendirmekti. Teşekkürler yorumunuz içinEski eşinden neden ayrıldığını biliyorum dediniz gonca hanım zahmet olmazsa bizimle de paylaşır mısınız rica etsek?
Adamın cinsel sorunları var bence, çarşı pazar yapacak iki çöp atacak diye evde herif beslenmez.
Hiç bir adamda sağlam bir çıkarı yoksa kimsenin üç çocuğuna falan ağlamaz yani çocukları özledim falan diye , koca herif buna ağlar mı ya hiç ama hiç normal değil saçmalığın daniskası.
Evlenmeyin bu adamla net.