2. Evlilikte sona doğru

cemremelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
17
1
1
35
Merhaba, 26 yasındayım gecen yıl 2. Evliliğimi yaptım. Severek ve isteyerek evlendim, birbirimizi iyi tamamlayan iyi anlaşan bir çift idik.. Bu süre zarfında ne zaman sehir dısındaki kayınvalidemin yanına gelsek, kavga cıkıyor. Normalde harika anlaşan biz , buraya geldiğimizde boşanmaya karar veriyoruz.(2 kez oldu 2 ay içide) Eşim annesine cok düşkün ancak annesi gel-git akıllı gibi sürekli laf soktuyor..hep kavga ve huzursuzluk cıkıyor. 9 haftalık gebeyim bu kez eşimden ağxa alınmayacak seyler duydum cocuğu aldır, istemiyorum ben kendi mutluluğuma bakarım gibi seyler... Çok büyük bir haksızlık içindd boğuluyorum şuan.. Bunları duyan kayınvalide aman sakın yapmayın gibi şeylet söylüyor bu sefer normale dönüyor. Eşimin suan benimle hiçbir alakası yok yemek bile yiyemiyorum hem bu sıkıntı hem sıkıntıdan cocuğa bişey olur mu korkusu genel olarak ne yapmam gerektiğini bile bilemiyorum şuan. Hala buradayız

Son düzenleme:

duymazdan gel bence, oralı bile olma, eşinle aran iyiyse takmamak en iyisi kayınvalideyi

Kayıvalidenizle aynı şehirde değilmişsiniz zaten sürekli gidemezsiniz. Bu süre zarfında idare etseniz? Bebeğiniz de oluyormuş hem normal zamanda da iyi anlaşıyormuşsunuz. Kimse dört dörtlük değildir çok da tölere edilemeyecek gibi gelmedi derdiniz bana.

Bende tolere etme taraftarıyfım ama eşim sanki aklını oynattı cocuğu aldır diyor tamamen annesinin yanına geçti suan sessiz kalmaya karar verdim ama bu haksızlık içimi kemiriyor

Bende tolere etme taraftarıyfım ama eşim sanki aklını oynattı cocuğu aldır diyor tamamen annesinin yanına geçti suan sessiz kalmaya karar verdim ama bu haksızlık içimi kemiriyor
Aynı yaştayız ben de evliyim. Çocuğu aldırmayın ne olursa olsun o da bir can ve kimse ölmeyi haketmez. Sessiz kalmakta yarar var ılımlı konuşmayı deneyin. Aslında sorunun tam olarak ne olduğunu anlatmamışsınız. Bu hale getiren olay nedir?

bende 26 yaşındayım ikinci evliliğimi yaptım 10 aylık bir kızım var.
evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım sanki çocuğu sadece ben yapmışım gibi eşim çok başıma kaktı..
Korktu sorumluluğundan..Beni hamileyken çok ağlattı çok kavgalar ettik..
Kızım doğdu eşim çok değişti.. Kızına aşık bir baba şimdi.Evliliğimizde oturdu çok şükür..
Sizde sabredin kendini çok üzmeyin bebeğiniz de etkileniyor.
Zamana bırakın bence..

Ya kızlar çocuk esirgeme kurumunda büyümüş adamlarla mı evlenelim?
Bu kayınvalidelerin kafası nasıl çalışıyor...
Allahım sen kurtar!
onlarında düzenli bir aile hayatı olmadığı için o yüzden alışamazlar.. bu kadınların çilesii. elin kızı olarak düşünürken kendi oğlunu mutsuz ettiğinin farkında bile değil..

onlarında düzenli bir aile hayatı olmadığı için o yüzden alışamazlar.. bu kadınların çilesii. elin kızı olarak düşünürken kendi oğlunu mutsuz ettiğinin farkında bile değil..

Ee hadi elin kızı..
Ama kadının kızları da var. Bir gün onlarda "el kızı" olacak..

Tek taraflı mı istendi bu çocuk ? 9 haftalıksın hemen karar vermen gerekiyor geç olmadan.
Allah yardımcın olsun.

ilk evliligin neden bitmisti?
Beni ailemden bile kıskanan herseyimi kısıtlayan hayatıma müdahale eden( iş dahil) birisi olduğu için , birde en ufak kavgada boşanalım diyordu sonra beni ne kadar sevdiğini ölçmek için dedim diyecek kadar da sacma sapan bir adamdı..dava actım 3 dk da boşandım. Şimdi ikinci evliliğimde böyle bir sarsıntı yasamak beni cok yıpratıyor üstelik normalde col iyi anlaşırken burada böyle olması ve eşimin tavrı cok yıkıcı ... Büyük bir haksızlığa uğradığımı düşünüyorum cok halsiz ve güçsüz hissediyorum kendimi

Allah aşkına ikinci evliliğini yapan hatunlar şu kv için 3 Maymunu oynayacak kıvama nasıl gelmiyorsunuz. Nabza göre şerbet. Demek adamın tek isteği annesi ile iyi geçinmen . He anacım he de geç.

Sorunu detaylandıracak olursak, ben cocuk istiyordum bunu daha evlenmeden önce kendisine söyledim, 1 yıl bekledi ilk başlarda istemedi sonra oda isteyince denedik . Yine buraya geldiğimiz bir ara( 2 ay önce falan yani son adetim de ) ilk denemenin olmadığını görünce cok üzüldüm yıkıldım resmen eşim hiç üzülme bile demedi, burda o yüzden tartısma cıktı.. Dönüştede ben ailemi hrr zaman görmüyorum burda beni huzursuz ettin sorun yaptın gibilerinde ayrılmak istediğini söyledi , ben sok oldum bir kaç güne düzeldi konular konuşuldu sonra bi baktım hamileyim. Buraya ilk gelişimizde evliliğimin hemen ertessi ayıydı, yani 1 aylık evliyken grldim ve 20 gün bu ortama maruz kaldım , kadın bana eşimin eski sevgilisini falan anlatıyo bazen sebepsiz yeere surat yapıyo laf sokuyor , burnumdan geldi ... Bu seferde sen her geldiğinde bunu yapıosun deyip beni haksızlastırdılar.. Biz evimizdeyken o kadar mutlu ve huzurluyuz ki .. Nerdeyse tartısmayız bile... Bu son olayda 10 gün ikimiz tatil yaptık tabiki güldük eğlendik iyi anlaştık dönüşe yakın buraya geldik, 5 gün kalmak için kadın surat yapıyor günaydın diyorum cvp yok eşim bunları görmüyor böyle oluncada ben bu kadını sevmiyorum tabiki , eskiden cok severdim tolere edebiliyordum dengesizliklerini şimdi gebeliğin getirdiği hassasiyet de eklenince sevemiyorum..

Nabza göre serbet konusuna katılıyorum ama ne zaman bu gebelik işleri çıktı hassasiyet doruk yaptı eskiden idare ediyordum şimdi zor geliyor, hamileyim ama eşim yok yanımda yalnızlaştırıyor beni... Bu arada eşimin son dediği aldır cocuğu! Bu konuda netim diyor .. Böyle bir adam nasıl olur, bından sonra nasıl sevilir bilmiyorum

Çocuk için erken davranmışsınız. .

K.valide dış faktör gibi gözüksede ,

Evliliğe birebir etken. .

Allahtan Uzakmış..

Eşinizle oturup konuşun. .

Gerçi sürekli boşanalım diyen adam. .

her daim kaynana faktörü var politik olmak şart ama zor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…