- 10 Temmuz 2015
- 17
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi cemremelek
-
Merhaba, 26 yasındayım gecen yıl 2. Evliliğimi yaptım. Severek ve isteyerek evlendim, birbirimizi iyi tamamlayan iyi anlaşan bir çift idik.. Bu süre zarfında ne zaman sehir dısındaki kayınvalidemin yanına gelsek, kavga cıkıyor. Normalde harika anlaşan biz , buraya geldiğimizde boşanmaya karar veriyoruz. Eşim annesine cok düşkün ancak annesi gel-git akıllı gibi sürekli laf soktuyor..
Kayıvalidenizle aynı şehirde değilmişsiniz zaten sürekli gidemezsiniz. Bu süre zarfında idare etseniz? Bebeğiniz de oluyormuş hem normal zamanda da iyi anlaşıyormuşsunuz. Kimse dört dörtlük değildir çok da tölere edilemeyecek gibi gelmedi derdiniz bana.Merhaba, 26 yasındayım gecen yıl 2. Evliliğimi yaptım. Severek ve isteyerek evlendim, birbirimizi iyi tamamlayan iyi anlaşan bir çift idik.. Bu süre zarfında ne zaman sehir dısındaki kayınvalidemin yanına gelsek, kavga cıkıyor. Normalde harika anlaşan biz , buraya geldiğimizde boşanmaya karar veriyoruz. Eşim annesine cok düşkün ancak annesi gel-git akıllı gibi sürekli laf soktuyor..
Bende tolere etme taraftarıyfım ama eşim sanki aklını oynattı cocuğu aldır diyor tamamen annesinin yanına geçti suan sessiz kalmaya karar verdim ama bu haksızlık içimi kemiriyorKayıvalidenizle aynı şehirde değilmişsiniz zaten sürekli gidemezsiniz. Bu süre zarfında idare etseniz? Bebeğiniz de oluyormuş hem normal zamanda da iyi anlaşıyormuşsunuz. Kimse dört dörtlük değildir çok da tölere edilemeyecek gibi gelmedi derdiniz bana.
Aynı yaştayız ben de evliyim. Çocuğu aldırmayın ne olursa olsun o da bir can ve kimse ölmeyi haketmez. Sessiz kalmakta yarar var ılımlı konuşmayı deneyin. Aslında sorunun tam olarak ne olduğunu anlatmamışsınız. Bu hale getiren olay nedir?Bende tolere etme taraftarıyfım ama eşim sanki aklını oynattı cocuğu aldır diyor tamamen annesinin yanına geçti suan sessiz kalmaya karar verdim ama bu haksızlık içimi kemiriyor
bence orda sessiz kalBende tolere etme taraftarıyfım ama eşim sanki aklını oynattı cocuğu aldır diyor tamamen annesinin yanına geçti suan sessiz kalmaya karar verdim ama bu haksızlık içimi kemiriyor
onlarında düzenli bir aile hayatı olmadığı için o yüzden alışamazlar.. bu kadınların çilesii. elin kızı olarak düşünürken kendi oğlunu mutsuz ettiğinin farkında bile değil..Ya kızlar çocuk esirgeme kurumunda büyümüş adamlarla mı evlenelim?
Bu kayınvalidelerin kafası nasıl çalışıyor...
Allahım sen kurtar!
onlarında düzenli bir aile hayatı olmadığı için o yüzden alışamazlar.. bu kadınların çilesii. elin kızı olarak düşünürken kendi oğlunu mutsuz ettiğinin farkında bile değil..
Beni ailemden bile kıskanan herseyimi kısıtlayan hayatıma müdahale eden( iş dahil) birisi olduğu için , birde en ufak kavgada boşanalım diyordu sonra beni ne kadar sevdiğini ölçmek için dedim diyecek kadar da sacma sapan bir adamdı..dava actım 3 dk da boşandım. Şimdi ikinci evliliğimde böyle bir sarsıntı yasamak beni cok yıpratıyor üstelik normalde col iyi anlaşırken burada böyle olması ve eşimin tavrı cok yıkıcı ... Büyük bir haksızlığa uğradığımı düşünüyorum cok halsiz ve güçsüz hissediyorum kendimiilk evliligin neden bitmisti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?