- 10 Temmuz 2015
- 17
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi cemremelek
-
gitmeyeceksin ozaman bu kadar basit.yada dediklerine he deyip gececeksın.sonucta kocan senı sevıyor.sen onu sevıyorsun.ılıskıye mudahale edılmesıne sevgının sagladıgı duvar ıle karsı koyabılırsın ...
Yaaaa hic guluncek bisey degil aslinda ama mesaji okuyunca bastim kahkayi. Annemin kuzeninin kizi evlendi 5 yil once. Esinin annesi zamaninda terkedip gitmis onlari baba baska kadinla evlenmis sonra babada vefat ermis. Uvey anneyle buyumusler. Simdide dogru durust gorusmuyorlar. Bizim catlak kuzen de kocasini copsuz uzumum benim diye sever hep o aklima geldi. Yazmadan gecemedim.Ya kızlar çocuk esirgeme kurumunda büyümüş adamlarla mı evlenelim?
Bu kayınvalidelerin kafası nasıl çalışıyor...
Allahım sen kurtar!
Zate
Zaten gelmeyecektik normalde . Mutsuz olmasın diye geldik ama tahmin etmiştim yine böyle olacağını..
Bence eşinle aran iyiyse hiç kendi kendine gaza gelme belki bebeğiniz olduktan sonra kayınvaliden de düzelip normale döner. Herkes çok aklı başında hareket etmeyebilir ama zamanla düzelir her şey. Şu an hamile olduğun için çok karışık duygular içindesin o nedenle ani kararlar almamaya çalış.Merhaba, 26 yasındayım gecen yıl 2. Evliliğimi yaptım. Severek ve isteyerek evlendim, birbirimizi iyi tamamlayan iyi anlaşan bir çift idik.. Bu süre zarfında ne zaman sehir dısındaki kayınvalidemin yanına gelsek, kavga cıkıyor. Normalde harika anlaşan biz , buraya geldiğimizde boşanmaya karar veriyoruz.(2 kez oldu 2 ay içide) Eşim annesine cok düşkün ancak annesi gel-git akıllı gibi sürekli laf soktuyor..hep kavga ve huzursuzluk cıkıyor. 9 haftalık gebeyim bu kez eşimden ağxa alınmayacak seyler duydum cocuğu aldır, istemiyorum ben kendi mutluluğuma bakarım gibi seyler... Çok büyük bir haksızlık içindd boğuluyorum şuan.. Bunları duyan kayınvalide aman sakın yapmayın gibi şeylet söylüyor bu sefer normale dönüyor. Eşimin suan benimle hiçbir alakası yok yemek bile yiyemiyorum hem bu sıkıntı hem sıkıntıdan cocuğa bişey olur mu korkusu genel olarak ne yapmam gerektiğini bile bilemiyorum şuan. Hala buradayız
Adam çocuğunu bile silmiş.sen yada cocuk umurumda değil ben kendi mutluluğuma bakarım diyor ...
Insanlar cesitli sekillerde sinaniyorlar. Sabirli ol canim bebegine stres hormonlari vs gönderme. Kendi kendine konuş güçlü olmayi öğren. Düşünce gücünü Keşfet . Herkes ne ediyorsa kendine ediyor.sanmaki kayinvalidenin yaptiklari yanina kalir. Yazik ki huzurunuzu bozuyor düşünmüyor ki Allaha nasil hesap verecek cok yazik. Neyse ki sen kayinvaliden gibi biri değilsin bir psikolok gibi konuş kendinle. Bu devran hep böyle dönmez. Hayat daha neler neler çıkaracak. Zamani geri alma şansımız yok mümkün olduğunca fazla deger yükleme bişeylere idare et.Bende tolere etme taraftarıyfım ama eşim sanki aklını oynattı cocuğu aldır diyor tamamen annesinin yanına geçti suan sessiz kalmaya karar verdim ama bu haksızlık içimi kemiriyor
Sinirle soylenmis seyler cok buyuk sorunlar yok gibi. Evlilige zaman ver kisa surede her sey rayina oturmazMerhaba, 26 yasındayım gecen yıl 2. Evliliğimi yaptım. Severek ve isteyerek evlendim, birbirimizi iyi tamamlayan iyi anlaşan bir çift idik.. Bu süre zarfında ne zaman sehir dısındaki kayınvalidemin yanına gelsek, kavga cıkıyor. Normalde harika anlaşan biz , buraya geldiğimizde boşanmaya karar veriyoruz.(2 kez oldu 2 ay içide) Eşim annesine cok düşkün ancak annesi gel-git akıllı gibi sürekli laf soktuyor..hep kavga ve huzursuzluk cıkıyor. 9 haftalık gebeyim bu kez eşimden ağxa alınmayacak seyler duydum cocuğu aldır, istemiyorum ben kendi mutluluğuma bakarım gibi seyler... Çok büyük bir haksızlık içindd boğuluyorum şuan.. Bunları duyan kayınvalide aman sakın yapmayın gibi şeylet söylüyor bu sefer normale dönüyor. Eşimin suan benimle hiçbir alakası yok yemek bile yiyemiyorum hem bu sıkıntı hem sıkıntıdan cocuğa bişey olur mu korkusu genel olarak ne yapmam gerektiğini bile bilemiyorum şuan. Hala buradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?