2. Evlilikte sona doğru

Eşimle burada olmadığımız her zaman harika anlaşıyoruz beni şaşırtan bu kadar beraber eğlendiğin sevdiğin bir kişi nasıl olurda bu kadar basitce bunları söyl er, ama görünen o ki son derece sorumsuz ve bencil bir kişi var karsımda kendimi en az üzecek sekilde napıyosam yapıcam sadece eper durum düzelirse nasıl içtenşik göstereceğim bilmiyorum o kadar kırgınım ki... Hiç hatalı olduğunu kabul etmiyor... Sanki kendine yeni bir hayat kurmanın peşinde , bu hakkı nerden buluyor?? Beni değersizleştirerek hiçleştirerek hemde cok saskınım sanki bu adam kocam değil...

Zate

Zaten gelmeyecektik normalde . Mutsuz olmasın diye geldik ama tahmin etmiştim yine böyle olacağını..

Ya kızlar çocuk esirgeme kurumunda büyümüş adamlarla mı evlenelim?
Bu kayınvalidelerin kafası nasıl çalışıyor...
Allahım sen kurtar!
Yaaaa hic guluncek bisey degil aslinda ama mesaji okuyunca bastim kahkayi. Annemin kuzeninin kizi evlendi 5 yil once. Esinin annesi zamaninda terkedip gitmis onlari baba baska kadinla evlenmis sonra babada vefat ermis. Uvey anneyle buyumusler. Simdide dogru durust gorusmuyorlar. Bizim catlak kuzen de kocasini copsuz uzumum benim diye sever hep o aklima geldi. Yazmadan gecemedim.

Arkadaşlar bebeği aldır benim mutluluğum önemli diyen kayınvalide değil, bayanın eşi!!!
Hangi eş hangi baba bunu başkasının gazına lafına gelerek diyebilir yapmayın Allah aşkına ya. Adam bile isteye karısına eziyet ediyo şu laflarla. Şuurumu kapalı bilinçsizcemi diyo bunları sanki

Annesi boşan oğlum dese gözünün yaşına bakmadan boşucak demekki
Siz karşısında ezildikçe bu böle devam eder. Böyle adamın iyi günde gülen yüzünede inanılmaz yani

Zate

Zaten gelmeyecektik normalde . Mutsuz olmasın diye geldik ama tahmin etmiştim yine böyle olacağını..

Ailesinin yanında Kişilik değiştiriyor sanırım eşin. Öncelikle bebeğin için sakin olman gerekir. Stresli geçen hamilelik bebeği çok etkiliyor inan.. Bırak annesiyle yasasın orda topla eşyanı git kendi evine.. Eşinin çok iyi bir derse ihtiyacı var.

Bu asırı anneci erkekleri anlamıyorum gerçekten kardeşim madem evlenmeyin annenizle bir Ömür birlikte yaşayın ne diye karsı tarafın da başını yakıyorsun

Çok üzüldüm ben annede değilim bi evlilik de yaşamadim bebek isteginizide okudum ama doğacak cana huzur vermeyeceklerse ona da yazık ya çocuk doğduktan sonra bosansaniz? O zaman hep suçlar işte, bi bebeğe kıymak olarak dusunmeyin ohayata gelmeyi kendisi secmiyor ve eğer yaşayacak ise iyi bi ortama doğmayı hak ediyor biliyorum her şey 4/4luk değil ama bazen gidişat bellidir

kızma am o çok iyi anlatığın kocanda kişilik sorunu var,nasıl bir insan öle diyecem demiyorum,anamda öle bir kadın,bize evde iyi normal gibi,ailesının yanına gıdınce canavara dönerdı,var öle ailsının yanında dğeişsen insanlar,ve böle ınsanlar normal değiller,kişilik bozukluğu,senle normalde arası kötü olsada orda aynı olsa neyse,çok zordur yaa,

Bence eşinle aran iyiyse hiç kendi kendine gaza gelme belki bebeğiniz olduktan sonra kayınvaliden de düzelip normale döner. Herkes çok aklı başında hareket etmeyebilir ama zamanla düzelir her şey. Şu an hamile olduğun için çok karışık duygular içindesin o nedenle ani kararlar almamaya çalış.
Allah kolaylıklar versn.

Sorun bir tek kaynananin oldugu sehirde oluyorsa,evinin icinde genel itibariyle kocanla mutluysan,aceleci davranip bosanma,yat kalk sukret ki kaynananla ayni sehirde degilsin...esinle eger gercekten iyiysen,bir tek anasi sozkonusu olunca araniz aciliyorsa,bu fikri esinin beynine empoze et.bak hayatim,bizim bi sorunumuz yok aslinda,oraya gidince geriliyoruz,iyi bir zamaninizdaa,iyi ki burda yasiyoruz,bir arada yasamak zor falan filan..zaman icerisinde esininde senin gibi dusunmeye basladigini gorursin insallah.belki zaman icerisinde bu gidip gelmelerinizde azalir.oohh o zaman dunya sana guzel olur..umarim hersey dedigm kadar kolay olur seninde.

Evlenmeden it gibi dolanırlar güya erkek olcak , sonrada kendini bi b..
sanar anasınında en kıymetlisi oluverir

Allah yardimcin olsun canim..Esinle konusma yoluna git kayinvalideni de umursama

Eşini koy kapının önüne çocuğuda dediği gibi aldır.

Bende tolere etme taraftarıyfım ama eşim sanki aklını oynattı cocuğu aldır diyor tamamen annesinin yanına geçti suan sessiz kalmaya karar verdim ama bu haksızlık içimi kemiriyor
Insanlar cesitli sekillerde sinaniyorlar. Sabirli ol canim bebegine stres hormonlari vs gönderme. Kendi kendine konuş güçlü olmayi öğren. Düşünce gücünü Keşfet . Herkes ne ediyorsa kendine ediyor.sanmaki kayinvalidenin yaptiklari yanina kalir. Yazik ki huzurunuzu bozuyor düşünmüyor ki Allaha nasil hesap verecek cok yazik. Neyse ki sen kayinvaliden gibi biri değilsin bir psikolok gibi konuş kendinle. Bu devran hep böyle dönmez. Hayat daha neler neler çıkaracak. Zamani geri alma şansımız yok mümkün olduğunca fazla deger yükleme bişeylere idare et.

merhaba, arkadasım benimde bi kız kardesim var sözlü. o cocukla sekiz senedir cıkıyorlar ne zaman bi şey olsa ayrılarım deyip sonra barışıyorlar. onlar bu kelimeli karşısındakini hizaya getilmek için kullanıyor. çocuğu istemiyorum diyor ya sen istiyormusun. istiyorsan istersen boşanırız fakat ben boşanmak istemiyorum. boşansakta ben bu cocuğu doğuracam diyebilirmisin. diyebilirsen içinden de olsa sen anne olmaya hazırsın demektir. kaynanana gelince onla havadan sudan bahset ne deyse gülümse gec. eski tip kaynanalara geline işkence öğretilmiş. senin yularını elinde tutmak için böyle yapıyo. sen kaynana biraz politik davran kocana tatlı tatlı davran o zaman kocan sana yaklaşacaktır. hayat ne yazık ki numara yapmalı öğretiyor. kaynanala torunu hakkında konuşabilirsin onun bilgisine basvurup eve gidince arada ara buna bayılıyorlar. nerden mi biliyorum eşimin annesi öyle. ama hiç kaynana gibi davranmaz banada karışmaz ya oda başka konu. bence sus, gülümse, bi şey olmamış gibi davran. eşin bi şey derse cocuğun kalbi atmaya başlayacak sen bu cinayetin bedelini ödeyebilecekmisin diye sor. bunu kaynanaın yanında yap sonra gidip ona sarıl. hiç bi kadın bu durum karşısında sessiz kalmaz. saygılar

Sinirle soylenmis seyler cok buyuk sorunlar yok gibi. Evlilige zaman ver kisa surede her sey rayina oturmaz

bebeği aldırmak konusunda sen ne düşünüyorsun? eğer eşin yanında olsun yada olmasın aldırmak niyetinde değilsen şu anda idare et hem eşini hem kaynananı. evinize gidip sakinleşince tabloyu eşinin önüne açıkça koy. normalde hiçbir sorununuz olmadığını oraya gidince hep aranızın açıldığını göstermeye çalış tatli dille.

eşiniz ailesiyle görüşmek istiyorsa tek gitsin bir süre. hamilelikte yolculuğun rahatsız edeceğini bahane edebilirsin. düzelirse bu şekilde düzelir aranız ama yok illa sen de geleceksin deyip yine oraya gittiğinde kayışı koparırsa boşa, çocuğuna da kendi başına bakarsın.

yok eğer sen de çocuğu aldırmayı düşünüyosan aldırdıktan sonra 1 dakika bile durma o adamın yanında. yalvarsa da pişman da olsa boşa gitsin. kalbi pıt pıt atan bir yavrucağa kıyan adam için evlilğe mi kıymayacaksın!

Ben olsam onlari orda ana ogul birakir donerim kendi evime. Ne yapacagini kendi dusunsun sonra. Kimseye mecbur degilsin ve kendini ezdirmeyi kabul edersen sonucu boyle olur.

Herkes bi tavır değiştirdi şimdi, çok değerli oldum birden , dönene kadar bir konuşma yapmicam özellikle eşimle. Bu giden günlerin yıpranmanın dönüşü yok işte maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…