2. Evlilikte sona doğru

Allah aşkına ikinci evliliğini yapan hatunlar şu kv için 3 Maymunu oynayacak kıvama nasıl gelmiyorsunuz. Nabza göre şerbet. Demek adamın tek isteği annesi ile iyi geçinmen . He anacım he de geç.

tatlım ikinci evlilikte daha geniş düşünmen sadece eşini değil ailesinide ince elekten geçirip evlenmen gerekirdi bu birinci madde...

ikinci madde ; 2. evlilikte biribirinizi daha iyi tanıyıp herşey rayına oturdu işte bu adamdan baba olur dediğinde çocuk yapmalıydın.. çünkü bizlerin ağzı sütten yandı bırak yoğurdu dondurmayı bile üfleyerek yemeliyiz bence.. hatta düşünmeliyiz bu dondurmanın malzeme kalitelimi hakiki süt mü yoksa süt tozu mu

bence kayınvalidenlerin yanında alttan al hee hee de geç.. eve gelince güzel bir dille konuşş.. bir dahaki ziyaretiizde bu kötü tecrübeler yaşanmasın birdaha..

ikide birde boşanalım diye söylenirmi çocuk oyuncağımı bu yalama olur

Boşver sevme ya, sevmek zorunda değilsin, ama ne derse hiç bozulma, geçici süre olduğunu hatırlat dur kendine, etkisiz eleman olsun KV. Emin ol sen hiç cevap vermez, bozulduğunu üzüldüğünü belli etmezsen o daha çok gerilecek.
Eşinin yanında da iyi gözük, sen tepki vermezsen kadının yaptıklarını daha net görür.
İdare et canım ya, normalde eşimle çok iyiyiz diyorusun, 5-10 gün kadını yok say.

Son düzenleme:
Bu boşanalım yada cocuğu aldır demesi sanli biz hiç evli değilmişiz yada birbirinden nefret eden insanmışız gibi konuşabilmesi beni çok itiyor şuan , 5 dk da nasıl olur böyle... Bir gelini daha var onu hiç görmedim bu gelişimde gelmedi daha hiç üstelik aynı yerdeler düşünün... Yine bir hata yaptım galiba, güçlü olmak zorundayım suan bu haksızlık yanlarına kalöaz inşallah

o yavrucağın kalp atışını dinleyip aldır demek için ya vicdansız olmak gerekir ya da ciddi anlamda öfke nöbeti geçiriyor olması gerekir.

Sen daha evlenmeden çocuk istiyorum demişsin. Belki adam tam hazır değildi ama hazır gibi geldi ona seni istekli görünce.
Sürekli her tartışmada boşanalım demesi de yeterli olgunluğa erişememiş izlemini veriyor.
Kv yaptıklarına gelince de tölere edilip ,alttan politik olunmayacak şeyler değil bence..

Daha ilk tartışmanızda gebe değilim diye üzüldüm ,eşim tepkisiz kaldı demişsin. Ne bekliyordun! Cidden orda o huzursuzluğu çıkarmana değer miydi. ? Erkekler biz gibi hassas değil ki ilk denemede hemen hamile kalınamayacağını biliyor olmak gerekir, ona göre kendini hazırlaman gerekirdi. Sende de hata var ne yazık ki. Yok yere germişsin bazen.

Son düzenleme:
Ben şimdi sessiz kalıcam gecen boşanalım dediğinde cok fazla alttan aldım cok saçma geldi cünkü bu fikir... Fakat gecen olan olayın bugünden farkı yok üstelik kimseye bişey demedim surat yapmadım tek yaptığım eşime annen böyle birsey yaptı hayırdır diye sormak oldu , aklım almıyor eşim diyorki ben bir kaç sene sonra buraya yerleşeceğim ona göre.. Yani ya anlaşırsın ya anlaşırsın diyerek mecburlaştırıyor.. Yine bir sey demedim..sen yada cocuk umurumda değil ben kendi mutluluğuma bakarım diyor ... Söyleyecek laf kalmadı

Cocuğu
Cocuğun kalp atısını duyduğundads bir tepki vermedi zaten ...

esin ailenle filan nasil?

Sık görüşmüyoruz öyle arayıp sormaz bizimkiler el üstünde tutuyor ama.. Bir beklentileri yok ondan.. Ama kv nin cok beklentisi var benden telefon fln sürekli arar sorar ... Telefonda idare ediliyorda burda olmuyor... Bilmiyorum kızlar durum bu akşam karsılaştığımızda ne olacak bilmiyorum

Sabahın 8 inden beri üç beş kuruyemişle duruyorum zaten midem bulanıo sürekli uykum var ama burada klima olmadığından geldiğimden beri doğru dürüst uyuyamadım dün gece sabaha kadar ayaktaydıö zaten yasadıklarımın sokundan... Umarım sorun olmaz

Yazık senin adına üzüldüm bebek olmadan çocuk konusu konuşulmadı mı? Sorumluluğu sevmeyen adam aslında evlenmemeli , evlisin tabi ki çocuk olacak böyle yıkıcı olması , kişiliği ile alakalı adam gibi adam böyle konuşmaz bence

Eşimle bizim aramızda hiç sorun yok herşey günlük güneşlik sadece kv sorun diyorsun. Ama satır aralarında aslında asıl sorun sizde gibi görünüyor.
Keşke 2. evliliği yaparken yada 26 yaşındasın yani bu kadar acele üstüne çocuk..
Neyse sabredin evladınızı kucağınıza alınca eşiniz anca o zaman baba olacak, bu arada kendinizi ve mnişi üzmemeye bakın her ne kadar zor olsa da..

kayınvalidenize kızmak gibi bir niyetle başlayıp sayfalar sonra anası ne ki danası ne olsun moduna geçtim?

1. sorumluluk almak denen şeyi istemiyor eşiniz
2. kadın değerinden bir haber (anne değerini de karıştırmış durumda)
3. evliliği çocuk oyuncağı sanıyor
4. kendi canından bir bebeğin yaşam belirtisine rağmen hayatına kast edecek kadar da merhametsiz.

lütfen ağır konuştuğum için bana kızmayın. ya da kızın siz bilirsiniz. çünkü, ben bir insanın baba olmak istememesini anlarım. ama eğer ortak karar alındıktan sonra bir gebelik yaşanıyorsa, o çocuk senin karnında yağmur taneleri ile düşmedi; sahip çıkacak adam ararım. büyük özveri midir yahu nikahın altında ki karının doğuracağı kendi kanından bir çocuğa babalık etmek.

açıkcası sizin için ve bebeğiniz için üzüldüm. ayrılır ya da ayrılmazsanız orasını bilemem ama çok da baba ya da koca sıfatına layık bir adamla evli değilsiniz gibi geldi bana. Allah selamet versin size.

Eşiniz gel git akıllımı ? Ne demek çocuğu aldır, oldu onun keyfine göre bi canı katledin. Böyle bişey olabilir mi ya, boşan yada boşanma demiyorum ama bırak orda anasıyla kalsın ne halt ediosa etsin, dön evine sen. Orda hamile halinle eziyet çekmek zorunda değilsin sende ana kuzususun yazık günah ne hakkı var

Annesini görünce böyle yapıyor işte, su dakikadan sonra ne olacağını bilmiyorum hiç bir yoruma kızmıyorum çünkü bir insan nasıl bu kadar insafsızca canice konuşur anlayamadım sanki hep rolmüş gibi yaptıkları...ne sevesim geliyor ne sahip cıkasım cok yordu bu olaylar beni ama kalkıp gidecek güç kalmadı , üstüne birde diyor ya benim mutluluğum önemli diye , bu değersizleştirme beni kötü seyler yapmaya itiyor .. Ama dediğim gibi güç yok ayrıca bu dakikadan sonra uğrasmam kim ne der diye düşünüyordum onuda bıraktım adam gibi karısına sahip cıkamayan kişi düşünmüyorsa bende düşünmüyorum...

KV için huzurunu bozan salaktır.bak 2. evliliğin sakin ol.degmez aynı şeyleri ben de yaşadım değmez.onun inadına yaşa her şeyi.

Buradan eşinle hiçte güllik gülüstanlıkmışsınız gibi bir haliniz yok

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli

neden 2. evliliğinizde kararlar alırken 2 kere düşünüp bir kere yapmadınız?

gitmeyeceksin ozaman bu kadar basit.yada dediklerine he deyip gececeksın.sonucta kocan senı sevıyor.sen onu sevıyorsun.ılıskıye mudahale edılmesıne sevgının sagladıgı duvar ıle karsı koyabılırsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…