- 21 Ocak 2018
- 8.567
- 21.260
- 348
- 32
Ya sen niye gaza getiriyosun bu insanlariOnlar çok fena geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sen niye gaza getiriyosun bu insanlariOnlar çok fena geliyor![]()
Ne yapayım görevim buYa sen niye gaza getiriyosun bu insanlari![]()
Hayırlısı canım:)Mütevazı olmak bana yaramıyor nevroşum ya..
Ne yazayım ablama ,ne istersinbu mudur
onca iş yaptım geldim kimse yazmamış
ruhsuzlar![]()
Beni niye hemen buluyorsunuz ayıp oluyorElalisle ,Nevoşun ,bir de retronun masasını tahmin ettim![]()
coştur bizi yaa şöyle 9/8 lik falan bişeyler söyleNe yazayım ablama ,ne istersin![]()
Ben yine yemeklerinden bulurum seniBeni niye hemen buluyorsunuz ayıp oluyorPet tabaklarda sunum yapacağım az kaldı
![]()
Humusu dene o zaman canım çok güzel oluyor:)7 numara ile 1 numara arasında gittim geldim,veee 7 numaraya verdim.Aslında 1 numarayı daha çok beğendim de ben hiç humus yemedim,ne bileyim belki beğenmeyeceğim tadını![]()
diyosun7 numara ile 1 numara arasında gittim geldim,veee 7 numaraya verdim.Aslında 1 numarayı daha çok beğendim de ben hiç humus yemedim,ne bileyim belki beğenmeyeceğim tadını![]()
Dum raka dum raka da dum raka dum rakcoştur bizi yaa şöyle 9/8 lik falan bişeyler söyle![]()
Portakallı ördek yapacağımBen yine yemeklerinden bulurum seni![]()
gözün kör olmasın vereydin ya o zaman bir oycuk bu garibanaElalisle ,Nevoşun ,bir de retronun masasını tahmin ettim![]()
Sen de bilmediğim yemeği yapmasaydıngözün kör olmasın vereydin ya o zaman bir oycuk bu garibana![]()
ahahahahhahahhaha geçenlerde teeee çok öncelerde sen mi yazmıştın,tekli koltukta yan oturmak diye :)Dum raka dum raka da dum raka dum rak![]()