2. Gebelik

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben

Doğuracaksınız ozaman
Ne mutlu size ki rabbim size layık görmüş
Yatın kalkın dua edin olmayanlar içinde dua edin

Ha bu arada bebişiniz daha yeni olduğu için piskolojiniz kötü olabilir,2.bebek fikri zor gibi görünebilir.
Ama emin olun nasıl büyüdüğünü bile anlamıcaksınız.....
Şimdiden kolaylıklar

Ha bu arada bebişiniz daha yeni olduğu için piskolojiniz kötü olabilir,2.bebek fikri zor gibi görünebilir.
Ama emin olun nasıl büyüdüğünü bile anlamıcaksınız.....
Şimdiden kolaylıklar
Bu. Kadar etkileniceğimi istemicemi tahmin etmezdim içimde hiç istek yok nasıl duzelcek

Bu. Kadar etkileniceğimi istemicemi tahmin etmezdim içimde hiç istek yok nasıl duzelcek
Daha bebegınız cok yenı ve kucuk dogal cok ısteklı ve heycanlı olmamanız . Hem ılk cocuk degıl hemde tum anılar tazeyken olmus. Ne kadarlıksınız?

Birkaç sene sonra ne iyi olduğunu göreceksiniz..
İkisi birden büyüyüverecek göreceksiniz..
Kardeş arasında yaş farkı az olduğunda daha düşkün olduklarını düşünüyorum ben..
Benimkiler de öyle..
Biraradayken kimseye ihtiyaç duymuyorlar..
Büyüdükçe daha da bağlanıp iki iyi arkadaş oluyor benimkiler..
Biri kız diğeri erkek olmasına rağmen..

Aldirmayin, evlat katili olmayin.

Allah boylesini nasip etmis demek ki, bunda da vardir bir hayir deyip heyecanla bekleyin yavrunuzu.

+ madem bu kadar istemeyecektiniz, korunma yontemlerinden daha etkin kullansaydiniz' demeden de gecemeyecegim.
Korunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim

neden söyleyiverim hemen size
Aşırı bir yıpranmışlık var şuanda içinizde
UYUMAMA istirahat edememe gibi şeyler sizde, devamlı ağlama ,kusma ,gaz gibi şikayetleri var yavrunuzun
Buda sizde piskolojik açıdan baskı yapıyor çok normal
İlk oğlum oldu benim ,sonra 2.de korunmama rağmen ardından geldi kızım çalışan bir bayanım ve uykum şuyum buyum hep gözümün önüne geldi,sonra bu fikre alıştım ve dedim 2.yi rabbim nasip etmiş ve vermiş meleğini yollamış o güzelliği büyütme lüksü vermiş bana .Kurban olurum onları yaratana ve iyiki iyiki olmuş dedim ve daha düzelmeden hemen 2.nin doğuşu yorgunluğu eklendi üzerime sinir harbide oldum ama geçti .Bakın şimdi biri 5 diğeri 3 yaşında binlerce şükürler olsun rabbime ...

Korunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
Rabbim kucagina almayi nasip etsin evlat kiymetini daha iyi bilirsin diye dusunuyorm ilk bebegin tüp bebekmiş.beraber buyurler zor olacak ama buyuyunce hersey guzel olur...suan bende 2.ye hamileyim oglum 2 yasinda klomenle hamile kalmistim.1 kere korunmadim ve hamileyim cok buyuk surpriz oldu bana da

Aldıramam kıyamam günaha giremem. Ama hiç hazır değildim damdan düşmüş gibi oldum heycan yok istek yok
benim kuzenim de bebeği küçükken hamile olduğunu öğrenmişti çok ağladı, çocuk küçük diye ona üzüldü ama şimdi iyi ki doğurmuşum diyor. çocuklar arada bir kavga etseler de birbirlerine deli oluyorlar. ileride pişman olacağınız bir şey yapmayın.

Korunma yöntemlerinden bihaber misiniz?Ayrıca ilk bebeği tüp bebek olan bir anne için ikinci kendiliğinden olmuş sizce de lütuf değil mi?ilk gebeliği yaşamadan önceki hislerinizi,endişelerinizi bir gözden geçirin!

ne desem bos. madem istemiyordun neden korunmadin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…