Doğuracaksınız ozaman
Ne mutlu size ki rabbim size layık görmüş
Yatın kalkın dua edin olmayanlar içinde dua edin
Aldıramam kıyamam günaha giremem. Ama hiç hazır değildim damdan düşmüş gibi oldum heycan yok istek yokAldirmayin, evlat katili olmayin.
Allah boylesini nasip etmis demek ki, bunda da vardir bir hayir deyip heyecanla bekleyin yavrunuzu.
Bu. Kadar etkileniceğimi istemicemi tahmin etmezdim içimde hiç istek yok nasıl duzelcekHa bu arada bebişiniz daha yeni olduğu için piskolojiniz kötü olabilir,2.bebek fikri zor gibi görünebilir.
Ama emin olun nasıl büyüdüğünü bile anlamıcaksınız.....
Şimdiden kolaylıklar
Daha bebegınız cok yenı ve kucuk dogal cok ısteklı ve heycanlı olmamanız . Hem ılk cocuk degıl hemde tum anılar tazeyken olmus. Ne kadarlıksınız?Bu. Kadar etkileniceğimi istemicemi tahmin etmezdim içimde hiç istek yok nasıl duzelcek
Korunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benimAldirmayin, evlat katili olmayin.
Allah boylesini nasip etmis demek ki, bunda da vardir bir hayir deyip heyecanla bekleyin yavrunuzu.
+ madem bu kadar istemeyecektiniz, korunma yontemlerinden daha etkin kullansaydiniz' demeden de gecemeyecegim.
Korunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
siz bunca zahmetle evlat sahibi olmuşsunuzKorunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
Bu. Kadar etkileniceğimi istemicemi tahmin etmezdim içimde hiç istek yok nasıl duzelcek
Rabbim kucagina almayi nasip etsin evlat kiymetini daha iyi bilirsin diye dusunuyorm ilk bebegin tüp bebekmiş.beraber buyurler zor olacak ama buyuyunce hersey guzel olur...suan bende 2.ye hamileyim oglum 2 yasinda klomenle hamile kalmistim.1 kere korunmadim ve hamileyim cok buyuk surpriz oldu bana daKorunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
benim kuzenim de bebeği küçükken hamile olduğunu öğrenmişti çok ağladı, çocuk küçük diye ona üzüldü ama şimdi iyi ki doğurmuşum diyor. çocuklar arada bir kavga etseler de birbirlerine deli oluyorlar. ileride pişman olacağınız bir şey yapmayın.Aldıramam kıyamam günaha giremem. Ama hiç hazır değildim damdan düşmüş gibi oldum heycan yok istek yok
ne desem bos. madem istemiyordun neden korunmadin?Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?