2. Gebelik

Korunma yöntemi kullanarak hamile kaldıysan bu bir lütuf ... Ha yok ben arada korundum diyorsan o da ihmal tabi... Günah diyorsan elbette aldırma çocuğu kendini heba etmeye değmez ikisi bir arada büyür çıkar aradan.

Hamile kalacağını bile bile kalmışsın..

6 aylık bebeğinide emziremeyeceksin yazık ona da..
artık olana olmuş sen yoluna bak aldırmak gibi hata yapma allah sana nasip etmiş ..
cahillik etme.

Arkadaslar korunurken hamile kaldım anlatamıyorum galiba !!!

ne desem bos. madem istemiyordun neden korunmadin?
korunuyordumm !!!!!!!!!!!!!

Hamile kalacağını bile bile kalmışsın..

6 aylık bebeğinide emziremeyeceksin yazık ona da..
artık olana olmuş sen yoluna bak aldırmak gibi hata yapma allah sana nasip etmiş ..
cahillik etme.
kadin hamile uzuliyor sen de yazik digerine diyorsun. yazik falan degil insallah saglikla gelir. dunyanin en gyzel seyi kardesi olacak. en yakin arkadasi olacak beraber buyuyecekler.
bak benim yardim edenim bile yok. goz acip kapayincaya kadar geciyor ikinci hamilelik. saglikla al kucagina. git bir sukur namazi kil hatta.

Aldırma gibi bi durumum olamaz. Öyle bir canilik edemem evladıma kıyıp ömür boyu vicdan azabı çekemem. Anlatmak istediğim hazır değildim pskolojık olarak çökmüş durumdayım bunu nasıl atlatacagım

Ben doğduktan 3ay sonra annem hamile kalmış erkek kardeşimle aramda tam 1 yaş var. Kardeşimle ikiz gibi büyüdük birbirimizin arkadaşı olduk... Lütfen kıymayın bebeğinize onlar beraber büyürler. İkiz üçüz doğuran insanlar nasıl bakıyor lütfen yapmayın...

Kıyamam zaten Allahtan korkarım.. ama üzgünüm

Pskolojık olarak hazır değildim! Hazır değildim diyorum ah vah ederken size mi danışacağım yorum yazmak için yorum yazmayın ya ben buraya azar işitmek için yazmıyorum
iyi niyetle yazmaya da gelmiyoe. ne dusunursen dusun ya. amann bana ne. amacim yorum yazmak icin yazmak degil ama bunu anlayabilcek durumda bile degilsin. elestiriye katlanamayacaksan buraya yazmayacaksin. azarlayan da okur takdir eden de insanlarin fikirlerine zincir vuramazsin. cok daha fazla sey yazardim ama gebesin. saglikli dogumlar ya da herneye karar verirsen.

Güzel kardeşim hamileliğe hazır değildim. Ben buraya bu duruma nasıl alışacagım nasıl kabullenecegım diye soruyorum amacım kavga etmek değil

Oğlum 11 aylık. Eşime diyorum sakın ha aman dikkat et, manevi olarak hiç hazır değilim. Madem düşünmüyordunuz çok dikkatli olmalıydınız. Olan olmuş ister aldırın ister büyütün

ne sans ki sen onun farkında degilsin

Oğlum 11 aylık. Eşime diyorum sakın ha aman dikkat et, manevi olarak hiç hazır değilim. Madem düşünmüyordunuz çok dikkatli olmalıydınız. Olan olmuş ister aldırın ister büyütün
Zannedıyor musunuz ben demiyordum? Allahın verecek canı varsa sen ne kadar dikkat edersen et güç yermiyor vakti saati gelmiş bir can daha gelecek. Ben korunmayla ilgili sormuyorum bu duruma nasıl alışacagım dıyorum okuduysanız aldırmayacagımıda anlamıssınızdır

Anlatamazsınız..
Ben de anlatamamıştım..
Artık gebesiniz ve sürekli neden korunmadın soruları ne kadar da can sıkıcı değil mi?
Evli olmayanlar ve sırf keyif için hamile kalıp pişman olup aldıranlara bişey diyemiyoru da şu durumda haddi aşan hesap sorma olarak görüyorum ben bunu..

Çok zor bir durum. Psikolojik destek alabilirsin buradaki kadınlardan bu konuda yardım görebileceğini hiç zannetmiyorum. Allah ferahlık versin.

Aynen öyle gına geldi en yakınlarım bile korunsaydın diyor ulan ben aldırcam yada korunmadım demıyorum bu duruma nasıl adapte edicem kendımı dıyorum bayılıyor insanlar boş konusmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…