- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
cok uzulme bence. benim de ilk bebegim tup bebek 17 aylik hamileligimin de son aylarindayim. ikinci mucize gibi geldi. merak etme guzel guzel buyuyecekler insallah.Korunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
Arkadaslar korunurken hamile kaldım anlatamıyorum galiba !!!Korunma yöntemlerinden bihaber misiniz?Ayrıca ilk bebeği tüp bebek olan bir anne için ikinci kendiliğinden olmuş sizce de lütuf değil mi?ilk gebeliği yaşamadan önceki hislerinizi,endişelerinizi bir gözden geçirin!
Arkadaslar korunurken hamile kaldım anlatamıyorum galiba !!!Korunma yöntemlerinden bihaber misiniz?Ayrıca ilk bebeği tüp bebek olan bir anne için ikinci kendiliğinden olmuş sizce de lütuf değil mi?ilk gebeliği yaşamadan önceki hislerinizi,endişelerinizi bir gözden geçirin!
korunuyordumm !!!!!!!!!!!!!ne desem bos. madem istemiyordun neden korunmadin?
o zamn rahminde bir mucize tasiyorsun. ne diye ah vah ediyorsun?Arkadaslar korunurken hamile kaldım anlatamıyorum galiba !!!
korunuyordumm !!!!!!!!!!!!!
Pskolojık olarak hazır değildim! Hazır değildim diyorum ah vah ederken size mi danışacağım yorum yazmak için yorum yazmayın ya ben buraya azar işitmek için yazmıyorumo zamn rahminde bir mucize tasiyorsun. ne diye ah vah ediyorsun?
kadin hamile uzuliyor sen de yazik digerine diyorsun. yazik falan degil insallah saglikla gelir. dunyanin en gyzel seyi kardesi olacak. en yakin arkadasi olacak beraber buyuyecekler.Hamile kalacağını bile bile kalmışsın..
6 aylık bebeğinide emziremeyeceksin yazık ona da..
artık olana olmuş sen yoluna bak aldırmak gibi hata yapma allah sana nasip etmiş ..
cahillik etme.
Aldırma gibi bi durumum olamaz. Öyle bir canilik edemem evladıma kıyıp ömür boyu vicdan azabı çekemem. Anlatmak istediğim hazır değildim pskolojık olarak çökmüş durumdayım bunu nasıl atlatacagımKorunma yöntemi kullanarak hamile kaldıysan bu bir lütuf ... Ha yok ben arada korundum diyorsan o da ihmal tabi... Günah diyorsan elbette aldırma çocuğu kendini heba etmeye değmez ikisi bir arada büyür çıkar aradan.
Ben doğduktan 3ay sonra annem hamile kalmış erkek kardeşimle aramda tam 1 yaş var. Kardeşimle ikiz gibi büyüdük birbirimizin arkadaşı olduk... Lütfen kıymayın bebeğinize onlar beraber büyürler. İkiz üçüz doğuran insanlar nasıl bakıyor lütfen yapmayın...Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Kıyamam zaten Allahtan korkarım.. ama üzgünümBen doğduktan 3ay sonra annem hamile kalmış erkek kardeşimle aramda tam 1 yaş var. Kardeşimle ikiz gibi büyüdük birbirimizin arkadaşı olduk... Lütfen kıymayın bebeğinize onlar beraber büyürler. İkiz üçüz doğuran insanlar nasıl bakıyor lütfen yapmayın...
iyi niyetle yazmaya da gelmiyoe. ne dusunursen dusun ya. amann bana ne. amacim yorum yazmak icin yazmak degil ama bunu anlayabilcek durumda bile degilsin. elestiriye katlanamayacaksan buraya yazmayacaksin. azarlayan da okur takdir eden de insanlarin fikirlerine zincir vuramazsin. cok daha fazla sey yazardim ama gebesin. saglikli dogumlar ya da herneye karar verirsen.Pskolojık olarak hazır değildim! Hazır değildim diyorum ah vah ederken size mi danışacağım yorum yazmak için yorum yazmayın ya ben buraya azar işitmek için yazmıyorum
Güzel kardeşim hamileliğe hazır değildim. Ben buraya bu duruma nasıl alışacagım nasıl kabullenecegım diye soruyorum amacım kavga etmek değiliyi niyetle yazmaya da gelmiyoe. ne dusunursen dusun ya. amann bana ne. amacim yorum yazmak icin yazmak degil ama bunu anlayabilcek durumda bile degilsin. elestiriye katlanamayacaksan buraya yazmayacaksin. azarlayan da okur takdir eden de insanlarin fikirlerine zincir vuramazsin. cok daha fazla sey yazardim ama gebesin. saglikli dogumlar ya da herneye karar verirsen.
ne sans ki sen onun farkında degilsinKızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Zannedıyor musunuz ben demiyordum? Allahın verecek canı varsa sen ne kadar dikkat edersen et güç yermiyor vakti saati gelmiş bir can daha gelecek. Ben korunmayla ilgili sormuyorum bu duruma nasıl alışacagım dıyorum okuduysanız aldırmayacagımıda anlamıssınızdırOğlum 11 aylık. Eşime diyorum sakın ha aman dikkat et, manevi olarak hiç hazır değilim. Madem düşünmüyordunuz çok dikkatli olmalıydınız. Olan olmuş ister aldırın ister büyütün
Arkadaslar korunurken hamile kaldım anlatamıyorum galiba !!!
Aynen öyle gına geldi en yakınlarım bile korunsaydın diyor ulan ben aldırcam yada korunmadım demıyorum bu duruma nasıl adapte edicem kendımı dıyorum bayılıyor insanlar boş konusmayaAnlatamazsınız..
Ben de anlatamamıştım..
Artık gebesiniz ve sürekli neden korunmadın soruları ne kadar da can sıkıcı değil mi?
Evli olmayanlar ve sırf keyif için hamile kalıp pişman olup aldıranlara bişey diyemiyoru da şu durumda haddi aşan hesap sorma olarak görüyorum ben bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?