- Emoji Skoru
- 4.547
- Puanlar
- 53
Canim bak oncelikle hayirli uqurlu olsun saqlicakla kucaqina alirsin insaAllah...Annem ben 6 aylik bebekken kardesime hamile kalmis beni sutten kesmis mecbur cok kotu bi kaynananin yaninda ve esi yaninda olmadan doqurmus kardesimide suan ikiz qibi buyuduk okadar quzel biseyki simdi iyikide olmus diyo...beraber okuduk beraber ewlendik beraber bebeklerimiz oldu cok ama cok quzel busey bence sakin bebeqinden vazqecme ::)):):)Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
Kızlar benım 6 aylık bebeğim var ve hamıle oldugumu öğrendim çok kötüyüm Allah günah yazmasın istemiyorum pskolojim bozuldu aldırmak istiyorum Allahın verdiği cana nasıl kıyarım günaha girerim aldıramam da napıcam ben
isin ozu bu ama oncesi ve sonrasi var tabi :)Beni lafa tutuyorlar. :))
Böylesi onlara da bana da daha iyi geldi. Hatta üstten gürültü oldu geçen gün uyanmis anne açar misin diye yanıma gelmiş. :))
Ferber yöntemi yatağa birakip çıkmak miMaRaL_ ??
nedense ben korununca hiç hamile kalmıyorum. burdakı bayanlar maşallah hep koruna koruna hamile kalıyorlarArkadaslar korunurken hamile kaldım anlatamıyorum galiba !!!
Canım ben korunmadan bile hamile kalamıyorum ki yıllarca tedavi görmüş tüp bebekle anne olmuş birine geri çekilme yöntemi bile fazladır beni en iyi tüp bebek anneleri anlar sizinde anlamanızı beklemıyorum sorun yoknedense ben korununca hiç hamile kalmıyorum. burdakı bayanlar maşallah hep koruna koruna hamile kalıyorlar
kalamiyordumki oalcak bence o cumle :)Canım ben korunmadan bile hamile kalamıyorum ki yıllarca tedavi görmüş tüp bebekle anne olmuş birine geri çekilme yöntemi bile fazladır beni en iyi tüp bebek anneleri anlar sizinde anlamanızı beklemıyorum sorun yok
eee kalmisin ilk cocuk öyle tüple oldu diye ikiciside öyle olcak diye sart mi var hayir. bal gibide oldu iste. geri cekilme yöntemide korunma sekli degildir... ben sizin korundugunuzu sanmiyorum. nasilss hamile kalmiyorum düsüncesiyle yaptiniz sonrasida ... ortadaCanım ben korunmadan bile hamile kalamıyorum ki yıllarca tedavi görmüş tüp bebekle anne olmuş birine geri çekilme yöntemi bile fazladır beni en iyi tüp bebek anneleri anlar sizinde anlamanızı beklemıyorum sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?