Aynen öyle gına geldi en yakınlarım bile korunsaydın diyor ulan ben aldırcam yada korunmadım demıyorum bu duruma nasıl adapte edicem kendımı dıyorum bayılıyor insanlar boş konusmaya
Ah canım... şuan ne kadarlıklar. Herşey gönlünüzce olsunKendi kararınızı verin..
Ben doğurdum ve çok mutluyum inşaAllah böyle de gider..
Hem de Allahın izniyle babasız iki çocuk büyütüyorum..
Birbirimizi çok seviyoruz Allah nazarlardan saklasın..
Birbirimize tutunuyoruz..
Birbirimizle zaman geçirmekten keyif alıyoruz..
İki kişi olmak başka üç kişi olmak başka..
Kalabalığız yani..
Dilerim siz de bizim gibi olursunuz..
Ah canım... şuan ne kadarlıklar. Herşey gönlünüzce olsun
Bir iki aya alışırsn diye düşünüyorum. Kendine telkinde bulun, sonuçta Allah'ın verdiği bir can... Eşinin desteği de çok önemli tabi Burda.Aldırma gibi bi durumum olamaz. Öyle bir canilik edemem evladıma kıyıp ömür boyu vicdan azabı çekemem. Anlatmak istediğim hazır değildim pskolojık olarak çökmüş durumdayım bunu nasıl atlatacagım
Allah size bağışlasınAmin hepimizin inşaAllah..
7 ve 9 yaşlarındalar..
Evlat candır herşeydir tabiki onu dogurunca herkesten cok sevıcem. Ama suan bu duruma nasıl alısıcam daha dinlenemeden hamıle kaldım daha dogum kılolarımı bıle veremedımŞimdi istemiyorsunuz ama doğduğunda hiç öyle düşünmeyeceksiniz. Beni de annem aldırmaya gidiyormuş yolda komşunun biri durdurmuş vazgeçirmiş. Hiç istemiyorlarmış beni ama sonradan iyi ki doğurmuşum derdi hep :) :) :)
Evet sezeryandı ılkı ne gibi zorluklar olabılır? Birde neden söylemeyin dediniz neler beklıyor ki beniarkadaşım hayırlısı olsun, alışıcaksın elbet zor olacak. ilki sezeryansa biraz daha zor olabilir inşallah değildir. sağlıklı evlat olur inşallah. bak benim 3 yaşında oğlum var ikinciyi bekliyorum ben de psikolojik olarak hazır değildim, yavaş yavaş kabulleneceğiz yapacak bir şey yok. bizim hatamız adam gibi korunamadık demek ki ne diyeyim. olan olmuş artık. herkese söylemeyin hemen.
Korunma yöntemlerini kullandım zaten ayrıca ilk bebegım tüp bebek çocugum olmuyordu benim
Geri çekilme canım.Hangi korunma yöntemini seçtin canım ? Biz de ona göre tedbir alalım ?
Evlat candır herşeydir tabiki onu dogurunca herkesten cok sevıcem. Ama suan bu duruma nasıl alısıcam daha dinlenemeden hamıle kaldım daha dogum kılolarımı bıle veremedım
Evet sezeryandı ılkı ne gibi zorluklar olabılır? Birde neden söylemeyin dediniz neler beklıyor ki beni
Geri çekilme canım.
Bu korunma yontemi değil kiGeri çekilme canım.
İşte tüp bebekle anne olursan bu yöntem çok bile geliyor insana:) mevlam cok büyük.. 6 haftalık daha kalp atısını duymadıkBu korunma yontemi değil kineyse o zaman ben aynı yöntemde devam sende üzme kendini, olacağı varmış... Kaç haftalık kuzucuk ?
Yengem subat ayında 5 haftalık kurtaj oldu , bır kac hafta once ogrendıkı 8 haftalık hamıle ustelık gebelık baslangıcı kurtajdan 3 gun oncesını gosterıyor. yıne gerı cekılmeyle hamıle kalmıs yıne kurtaj oldu . Ve doktor bunların agzından gırıp burnundan cıkmıs tuplerı baglanacak sımdıBu bir korunma yöntemi değil ama..
Hepsi gelir geçerr..Doğum kiloları dediğiniz nedir ki. Sizi çok iyi anlıyorum ama bunların hepsinin geçeceğini düşünün ve huzurlu olmaya çalışın. Hem 2 kardeşin arasında çok yaş farkı olmayacak ve ilerde belki sana teşekkür edecek çocukların :) kardeş olmak çok güzel.Siz çocuğunuza iyilik yapıyorsunuz. Hep iyi taraflarını düşünün. Allah yardım eder :)Evlat candır herşeydir tabiki onu dogurunca herkesten cok sevıcem. Ama suan bu duruma nasıl alısıcam daha dinlenemeden hamıle kaldım daha dogum kılolarımı bıle veremedım
Ah dedıkodu yapanı tiftik tiftik yolacagım.... kime nee.. rahim benim cocuk benım :) inşallah bir sorun yaşamam riskliymiş hemen hamıle kalmakdikişleriniz daha yeni iyileşmiştir ondan dedim, doktor kontrolünde bakar zaten. erken doğum riski olmasın diye bebeğin nereye yerleştiği önemli. malum daha rahim kendini yeni toparlıyordur. sezeryanda süreç normale göre daha uzun sürüyor bildiğim kadarıyla. ilk 3 ay herkese söylemeyin, zaten küçük bebeğiniz var diye diyorum, dedikodu çok yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?