- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Canım şükürler olsun çok sevindim bundan sonrada artık hep güzel haberlerle gel inş Dr dan..kalp atışları duyulduğuna göre artık alttan muayene yapmaz cnm rahat olkılzar ben geldım mutluyum umutluyum kalp atışlarını gördüm dr simdilik bir sorun yok dedi yanlız kan sulandırıcı iğne verdi ilkini oldum belkı 10 gun sonra tekrardan olucam 7+1 gunlugum dr yanında kendımı tutamadım kadın bana sarıldı aglma dedı hersey allahtan bırsey dıkkatımı cektı gene alttan baktı tabı usg sokmadan besmele çekti cok hosuma gıttı yanı kızlar ıyıyım
kılzar ben geldım mutluyum umutluyum kalp atışlarını gördüm dr simdilik bir sorun yok dedi yanlız kan sulandırıcı iğne verdi ilkini oldum belkı 10 gun sonra tekrardan olucam 7+1 gunlugum dr yanında kendımı tutamadım kadın bana sarıldı aglma dedı hersey allahtan bırsey dıkkatımı cektı gene alttan baktı tabı usg sokmadan besmele çekti cok hosuma gıttı yanı kızlar ıyıyım
evt cok halısnız ben anlamdım sımdı usg kagıdına baktımda ustte 7+1 yazıyor alttan ise 6+1+2 yazıyor benım gebelık haftam kac acaba dr sormayı unuttum aklım basımdan gıttı kalp atıslarını görünceİnşallah hep sorunsuz devam eder.. İyi ve olumlu düşünmenin önemi çok ve Allaha güvenmek...
evt artık tadfı cıkarıcam cok stres yaptım bu hafta allahıma skurler olsun ıyıyız sımdılık inş hep böyle devam edercanım çok şükür oh rahatlamışsındır artık tadını çıkar hamileliğin
evt artık tadfı cıkarıcam cok stres yaptım bu hafta allahıma skurler olsun ıyıyız sımdılık inş hep böyle devam eder
Canım çok geçmiş olsun yat dinlen bari güzelceGunaydin arkadaşlarm
Asim inşallah mutlu donersin
Pericim saol onu başka arkadasa devir ederiz tamamlamistim ben canim Allah razi olsun
Bende bugün evdeyim malum grip tavan yapti evde dinleneyim dedim
Mübarek cuma günü hurmetine Rabbim dilediklerimize kavustursun bizleri hayirli cumalar....
amin arkadasım acayıp basım dönüyorAllahım nazarlardan saklasınnn
Normal cnm belirtileri tam anlamıyla 8 haftadan itibaren başlıyor gerçi ben 5 haftadan beri belirti yaşıyorum..amannn geçer bunlar alt tarafı toplamı 9'ay herşeye razıyım valla gerekirse 9 ay yatmaya yeterki sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımamin arkadasım acayıp basım dönüyor
bende saglıkllı olsunda herseye razıyım agrıya bmıde bulnatısna razıyım hatta dr kıloma baktı 1 kılo almısım dr dedkı olsun saglıkllı olsunda kılo önemlı deıl kızlar gözlerım kapanıyor basım donuyor yoruldum herhalde uykum var he yanlıs yazıyorum ne oluyor bana usg kagıdına baktınmı bwen sımdı kac haftalıgım üstte 7+1 yazıyor allta 6+1 yazıyor bılgın var mı dtr sormayı unutytumNormal cnm belirtileri tam anlamıyla 8 haftadan itibaren başlıyor gerçi ben 5 haftadan beri belirti yaşıyorum..amannn geçer bunlar alt tarafı toplamı 9'ay herşeye razıyım valla gerekirse 9 ay yatmaya yeterki sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım
Ben 46 ile hamile kaldım şuan 48.5 olmuşum oda nasıl oldu anlamadım doğru düzgün birşeyde yemiyorum..bu arada ceviz badem mutlaka yemeye başla cnm hurmada çok faydalı haberin olsun...gününü tam okuyamadım cnm geç döllenme değilse regl tarihini baz alıyorlar zaten..uykuyada gelince sen kesin uyumamışsındır gece ondan gözler kapanıyordur dimibende saglıkllı olsunda herseye razıyım agrıya bmıde bulnatısna razıyım hatta dr kıloma baktı 1 kılo almısım dr dedkı olsun saglıkllı olsunda kılo önemlı deıl kızlar gözlerım kapanıyor basım donuyor yoruldum herhalde uykum var he yanlıs yazıyorum ne oluyor bana usg kagıdına baktınmı bwen sımdı kac haftalıgım üstte 7+1 yazıyor allta 6+1 yazıyor bılgın var mı dtr sormayı unutytum
yok ya gece uyudum saat 10 da yattım oturamıyorum gece hem uykum gelıyor regl tarıhım egore 7+1 ama asagıda 6+1 rım herhalde 1 hafta gerıden gelıyorBen 46 ile hamile kaldım şuan 48.5 olmuşum oda nasıl oldu anlamadım doğru düzgün birşeyde yemiyorum..bu arada ceviz badem mutlaka yemeye başla cnm hurmada çok faydalı haberin olsun...gününü tam okuyamadım cnm geç döllenme değilse regl tarihini baz alıyorlar zaten..uykuyada gelince sen kesin uyumamışsındır gece ondan gözler kapanıyordur dimi
O zaman usg kağıdında yazan doğrudur cnm muhtemelen döllenme geç oldu ama zaten merak etme önümüzdeki günlerde tamamlarsın gününü..bende geç döllenme kesin olduğu halde 7.8 gün geriden geliyordu şimdi gününü tamamlamak üzere sadece 4 gün geriden geliyor çok çabuk büyüdüklerinden farkı kapatıyorlar onlara takılma yani tadını çıkarmaya çalış..gerçi ben hala tam kaptırmadım kendimi ama oluyor işte böyle şeyler ne kadar az düşünürsek o kadar iyi bebek içinde bizim içinde..her Dr da her tahlil de yeterince stres oluyoruz normalde olmamaya çalışalım bari..yok ya gece uyudum saat 10 da yattım oturamıyorum gece hem uykum gelıyor regl tarıhım egore 7+1 ama asagıda 6+1 rım herhalde 1 hafta gerıden gelıyor
evt cnm cok haklısın olsun saglıklı olsunda hıc onemlı deıl ıdrar ve kan tahlıllerımde temız cıktı kan sulandırıcı ıgne oldum bugun 10 gun sonra tekrar olucam bakalım dr belkı gerek kalmaz dedı ılerkı zamanlarda dr dedım calısyorum dıye oda en ufak bı sorunda senı ıstıhatte alıcam dedıO zaman usg kağıdında yazan doğrudur cnm muhtemelen döllenme geç oldu ama zaten merak etme önümüzdeki günlerde tamamlarsın gününü..bende geç döllenme kesin olduğu halde 7.8 gün geriden geliyordu şimdi gününü tamamlamak üzere sadece 4 gün geriden geliyor çok çabuk büyüdüklerinden farkı kapatıyorlar onlara takılma yani tadını çıkarmaya çalış..gerçi ben hala tam kaptırmadım kendimi ama oluyor işte böyle şeyler ne kadar az düşünürsek o kadar iyi bebek içinde bizim içinde..her Dr da her tahlil de yeterince stres oluyoruz normalde olmamaya çalışalım bari..
İğneyemi gerek olmadığını söyledi cnm seninle durumumuz aynıydı dimievt cnm cok haklısın olsun saglıklı olsunda hıc onemlı deıl ıdrar ve kan tahlıllerımde temız cıktı kan sulandırıcı ıgne oldum bugun 10 gun sonra tekrar olucam bakalım dr belkı gerek kalmaz dedı ılerkı zamanlarda dr dedım calısyorum dıye oda en ufak bı sorunda senı ıstıhatte alıcam dedı
Âmin cnmm âmin inşşşş şimdi dört gözle sizden gelecek güzel haberleri bekliyoruz hayırlısıyla inşdarısı erenpaşa eklem ve bana olsun inşallah
evt cnm bılmıyorum olsun dr dedıgınden cıkmıcamİğneyemi gerek olmadığını söyledi cnm seninle durumumuz aynıydı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?