2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Gunaydin kizlarrrrrr
Testimi yaptimmmmmm veeeee kocaa birr sifirrrrr güzel bi tek çizgi tek basina takiliyordu....

Evet canim orasi öyle zaten tahmin ediyordum boyle olacagini..bakalim bekleyip gorecegiz canim az kaldi zaten

Gunaydin kizlarrrrrr
Testimi yaptimmmmmm veeeee kocaa birr sifirrrrr güzel bi tek çizgi tek basina takiliyordu....

kızım heyecanlandım ya uzun uzun yazınca tam aha dedim sonra sıfırı görünce kaldım böyle neyse dur bakalım bat günü tekrar edersin.

günaydın canlar erenpaşa senin test yapacağını unutmuşum ben ya valla neyse bat a az kaldı senin görücez ak mı kara mı hakkında hayırlısı olur inşallah canım benim işlere daldım kızlar bugün biraz yoğun ara ara girerim öpüldünüz.

Gunaydin kizlarrrrrr
Çıkmayan candan ümit kesilmezmiş canım benim henüz gününe var çıkmaması normal bende hep günüm gecikince çıkıyordu öncesinde çıkmazdı

Hepimizin hakkında hayirlisi pericim güzel haberlerle gel luckicim sana da kolay gelsin asim bogazin nasil oldu

Hepimizin hakkında hayirlisi pericim güzel haberlerle gel luckicim sana da kolay gelsin asim bogazin nasil oldu
bugun bıraz daha ıyıyım cnm aksam anneme gıttım mıss gıbı tarhana corbası yapmıs içtim kendıme geldım bıraz daha az acıyor bugun ıhlamur almaya gıdıcem iyi gelir inş

Geldim canlarım hayırlı haberlerle inş..Dr baktı bugün tam 12. Haftam bitiyor herşey normal görünüyor kocaman olmuş bu dedi en son ona 6+5 de gitmiştim..ikili testte sıra varmış saat 2 de tekrar gidicem.ama odasındaki ultrasonla baktı ense kalınlığı 1.6 çıktı değeri çok güzel yani..saat ikide kan vericem ve renkli dobler le bakacak organlarına falan şuan için bir problem görünmüyor içim çok rahatladı.renklide belki cinsiyeti bile gösterebilir..giderken birazda çikolata yemiştim kendini ordan oraya atıyordu çikolata hareketlendirdi

oh çok şükür maşallah kuzuya

ohhh çok şükürler olsun pericim rahatladım senı cok merak edıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…