- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Insan böyle dua falan edince içi ayrı bir ferahlıyor en azından benim öyle oluyor kendimi çok hafif hissediyorum hayırlısıyla yarında hastaneden bir geleyim hayırlı haberlerle
Âmin cnm benim cümlemizin inşSaol pericim Allah kabul etsin Rabbim dualarini kabul etsin
yarın hangi dr.a gidiyorsun canım saat kaçta randevunÂmin cnm benim cümlemizin inş
Burda arada ikinci gittiğim hastane var cnm evime yakın oraya gidicem ondan randevu almıyorum sabah 10 gibi gidicemyarın hangi dr.a gidiyorsun canım saat kaçta randevun
YAAAAAAAAAAAA OLSUN GELMEYEN KIRMIZILARDAN ÜMİT KESİLMEZ Kİ DAHA VAR SENİN BATINAGunaydin kizlarrrrrr
Testimi yaptimmmmmm veeeee kocaa birr sifirrrrr güzel bi tek çizgi tek basina takiliyordu....
Gunaydin kizlarrrrrr
Testimi yaptimmmmmm veeeee kocaa birr sifirrrrr güzel bi tek çizgi tek basina takiliyordu....
Çıkmayan candan ümit kesilmezmiş canım benim henüz gününe var çıkmaması normal bende hep günüm gecikince çıkıyordu öncesinde çıkmazdıGunaydin kizlarrrrrr
bugun bıraz daha ıyıyım cnm aksam anneme gıttım mıss gıbı tarhana corbası yapmıs içtim kendıme geldım bıraz daha az acıyor bugun ıhlamur almaya gıdıcem iyi gelir inşHepimizin hakkında hayirlisi pericim güzel haberlerle gel luckicim sana da kolay gelsin asim bogazin nasil oldu
Geldim canlarım hayırlı haberlerle inş..Dr baktı bugün tam 12. Haftam bitiyor herşey normal görünüyor kocaman olmuş bu dedi en son ona 6+5 de gitmiştim..ikili testte sıra varmış saat 2 de tekrar gidicem.ama odasındaki ultrasonla baktı ense kalınlığı 1.6 çıktı değeri çok güzel yani..saat ikide kan vericem ve renkli dobler le bakacak organlarına falan şuan için bir problem görünmüyor içim çok rahatladı.renklide belki cinsiyeti bile gösterebilir..giderken birazda çikolata yemiştim kendini ordan oraya atıyordu çikolata hareketlendirdi
Canım benim hayırlısıyla inş tez zamanda Sizlerede sağlıklı bir gebelik nasip etsin...sizdende bi duysam hayırlı haberler çok daha sevinicem inanınoh çok şükür maşallah kuzuya
ohhh çok şükürler olsun pericim rahatladım senı cok merak edıyodumGeldim canlarım hayırlı haberlerle inş..Dr baktı bugün tam 12. Haftam bitiyor herşey normal görünüyor kocaman olmuş bu dedi en son ona 6+5 de gitmiştim..ikili testte sıra varmış saat 2 de tekrar gidicem.ama odasındaki ultrasonla baktı ense kalınlığı 1.6 çıktı değeri çok güzel yani..saat ikide kan vericem ve renkli dobler le bakacak organlarına falan şuan için bir problem görünmüyor içim çok rahatladı.renklide belki cinsiyeti bile gösterebilir..giderken birazda çikolata yemiştim kendini ordan oraya atıyordu çikolata hareketlendirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?