- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
AY kız güldürüyorsun beni Rabbimde seni güldürsün inşallah yavru kuşum... civcikdir o civcikkkaz kaldı senin ne güzel ya benim daha durumum bile belli değil sağda bişeyler var bende bebek olmadığı kesinaltın galiba
bizi merakta bırakma canım benim yaa inşallah herşey yolundadır inşallah inşallah inşallahooooooo muhabettı kacırtım tühh kızlar aksam gıremem yarın saat 9 da dr gıdıyorum bılıyosunuz hemen yazarım telden ama 2 saat haber almassoınız bıseyler ters gıdıyordur bılıyorum bana kızıyorsunuz napım ıcımden kötüü şeyler olucak gecıyor suan moralım cok ıyı bır suru muzık ındırdım arabamda dınlıcem ohhh keyfım mıss ruh halım bıraz anormal ıdare edın neolur
ya bu arada müzikleri nereden indirdin gıızzz bende istiyordum biraz müzik indirip arabada dinlemek ama fırsat bulupta yenilerden birşeyler ayarlayamadım eski müzikler var usbdeooooooo muhabettı kacırtım tühh kızlar aksam gıremem yarın saat 9 da dr gıdıyorum bılıyosunuz hemen yazarım telden ama 2 saat haber almassoınız bıseyler ters gıdıyordur bılıyorum bana kızıyorsunuz napım ıcımden kötüü şeyler olucak gecıyor suan moralım cok ıyı bır suru muzık ındırdım arabamda dınlıcem ohhh keyfım mıss ruh halım bıraz anormal ıdare edın neolur
youtube dönüştürücüden indiriyorum kıpır kıpr muzıkler ındırdım oynucam yolda gıderkenya bu arada müzikleri nereden indirdin gıızzz bende istiyordum biraz müzik indirip arabada dinlemek ama fırsat bulupta yenilerden birşeyler ayarlayamadım eski müzikler var usbde
insallah insallah okuyorum bol bol nasıpte nevarsa onu yasıcaz artıkbizi merakta bırakma canım benim yaa inşallah herşey yolundadır inşallah inşallah inşallah
inşallah insallah mezdeke oynucamtamam inşallah yarın güzel haberlerle görüşürüzzz
inşallah bol bol oynarız hep beraber
Evet cnm o günkü Dr yüzünden boşa gerildim ama şükür sonuçlar iyi darısı sizlerede inşCanim yaaa boşuna stres yasadin hic yok yere ya çok sevindim inşallah sonuna kadar böyle gidersiniz canim yaş pasta olayida çok iyiymis nice pastalar nice kutlamalar nasip olsun her birimize
Hayirlisi canim beklemedeyiz bizdeGünaydın hanımlar sıra bekliyorum hast. Bakalım neolacak
Günaydın hanımlar sıra bekliyorum hast. Bakalım neolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?