2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

ooooooo muhabettı kacırtım tühh kızlar aksam gıremem yarın saat 9 da dr gıdıyorum bılıyosunuz hemen yazarım telden ama 2 saat haber almassoınız bıseyler ters gıdıyordur bılıyorum bana kızıyorsunuz napım ıcımden kötüü şeyler olucak gecıyor suan moralım cok ıyı bır suru muzık ındırdım arabamda dınlıcem ohhh keyfım mıss ruh halım bıraz anormal ıdare edın neolur

bizi merakta bırakma canım benim yaa inşallah herşey yolundadır inşallah inşallah inşallah

ya bu arada müzikleri nereden indirdin gıızzz bende istiyordum biraz müzik indirip arabada dinlemek ama fırsat bulupta yenilerden birşeyler ayarlayamadım eski müzikler var usbde

ya bu arada müzikleri nereden indirdin gıızzz bende istiyordum biraz müzik indirip arabada dinlemek ama fırsat bulupta yenilerden birşeyler ayarlayamadım eski müzikler var usbde
youtube dönüştürücüden indiriyorum kıpır kıpr muzıkler ındırdım oynucam yolda gıderken

tamam inşallah yarın güzel haberlerle görüşürüzzz
inşallah bol bol oynarız hep beraber

kızlar ben dun aksam annemlere gıttımıgımı soylemıstım esim anneme soyledı hamıle oldugumu cok sevındı ama oda benım gıbı buruktu şunu cok ıyı anladım hıc bırsey ılk heycanın yerını tutmuyor ilk aşk ilk öpücük gibi

Selamm..Dr geldik kızlar biraz geç oldu ama dışarda takıldım biraz..Dr herşeyine baktı gayet sağlıklı olduğunu söyledi ense ölçümü için bizi biraz oyaladı kıçını dönemedi bir türlü sürekli hareket halinde..neyse sonunda onuda yaptı herşey yolunda görünüyor kan sonucu salı günü çıkacak..son dakikada bacaklarını açtı ve Dr eşime gösterdi bacak arasına bakalım dedi ve yorumu sana bırakıyorum dedi eşime..çünkü önceden tembihlenmişti Dr cinsiyetin bana söylenmemesi konusunda..bana süpriz yapacakmış cinsiyet pastasıyla..erkekle pastanın içini mavi kızsa pembe oluyormuş ve onu kestiğin zaman anlıyorsun..bende bekliyorum bakalım biraz daha netleşsin heralde o zaman söyler diye

Canim yaaa boşuna stres yasadin hic yok yere ya çok sevindim inşallah sonuna kadar böyle gidersiniz canim yaş pasta olayida çok iyiymis nice pastalar nice kutlamalar nasip olsun her birimize

Canim yaaa boşuna stres yasadin hic yok yere ya çok sevindim inşallah sonuna kadar böyle gidersiniz canim yaş pasta olayida çok iyiymis nice pastalar nice kutlamalar nasip olsun her birimize
Evet cnm o günkü Dr yüzünden boşa gerildim ama şükür sonuçlar iyi darısı sizlerede inş

günaydın kızlar bugün benim arkadaşımda doğuma alınacak çocuk artık beslenemiyomuş küvezde besleyeceklermiş sezeryanla alınacak Allah yardımcısı olsun.

Günaydın canim sanada üzüldüm arkadasina kaç aylikli tam olarak ne kadar vardi doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…