2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Çoksevindim yyaa okurken kendimmis gibi sevindim ya maşallah artik hep iyi haberler duyslim inşallah bizlerde boyle güzellikleri yaşayalım

Saol cnm benim darısı sana inş sende güzel haberlerle dönersin
inş şimdi hiç heycanlı degılım nebıleyım boyle hıc bısey hıssetmıyorum ama dr kapısına gıdınce oluyorum kalbim yerınden cıkıcak gıbı hıssedıyorum

inş şimdi hiç heycanlı degılım nebıleyım boyle hıc bısey hıssetmıyorum ama dr kapısına gıdınce oluyorum kalbim yerınden cıkıcak gıbı hıssedıyorum
Onu sorma bende en başından beri var halada geçmiş değil Dr kapısında beklerken tansiyon nabız tavan yapıyor bende Dr bile hayret ediyor..ama Dr dan çıkınca hemen normale dönüyorum 9 ay böyle geçecek malesef.

slm..canlar..nasılsınız...bende okul koşturması başladı 3 gündür giremedim bide dün evde ustalar vardı balkonlara cam balkon yaptırdık onlarla uğraştım...şimdi de temizliğe girişcem...güzel sohbetinizi yine kaçırdım ama şimdi hepsini okudum...asim geçmiş olsun dikkat et kendine...pericim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim...erenpaşa sen iyileştin galiba,bat ne zamandı cnm...lukcstar canım umudumuzu kesmek yok dimi fazla bilinç altına yerleşmiş onu çıkarıp at bi kenara kabus olmasın...

bende eko yok bugün dicektim valla canımsın kolay gelsin sanada ya iki gündür moralim iyi değil içim sıkılıyo üstümde yük var gibi hafiflemek istiyorum kızlar bilmiyorum bu ay regl olursam sanırım çok kötü olucam ben s.o.s.diye bağırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sağol canım bu kadar takma kendini hasta edeceksin stresten uzak dur olacak inşallah...

Ne güzel hayirli olsun balkonun bu yaz bende yaptirdim çokiyi oldu..
Canim benim bat c.tesi inşallah bakalim hayirlisi

Bu arada benim 2 gündür falan atesim yükseliyor griptendir dedim ama gripim geçti ates kaldi.. Ya su iki günde bi geçse hayirlisiyla

Ne güzel hayirli olsun balkonun bu yaz bende yaptirdim çokiyi oldu..
Canim benim bat c.tesi inşallah bakalim hayirlisi
teşekkür ederim canım...çok iyi oldu gerçekten en çok da kışın çamaşır kuruturken rahat ederim inşallah...
Bu arada benim 2 gündür falan atesim yükseliyor griptendir dedim ama gripim geçti ates kaldi.. Ya su iki günde bi geçse hayirlisiyla
canım gebelik başangıcında da ateş yükseliyor haberin olsun...inşallah güzel haberler verirsin bize...

Hayirlisi olsun pes peşe hamile kalalim 2015 haziran anneleri topiginde. Buluşalım inşallah

Balkonum ayni oda gibi oldu kapatinca.. Çiçekler koydum dişina renk renk sardunyalar kküçük bir de masa koydum cay içerken super oluyor e tabi tozu pisligide azaldi sürekli balkon yikamaktan kurtuldum camasir içinde çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…