- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Günaydın canim sanada üzüldüm arkadasina kaç aylikli tam olarak ne kadar vardi doğuma
kızlar ben geldım ben buyuk bır hata yapmısım dr gecen bana kan sulandırıcı iğne vermıstı ben anladımkı 10 gunde bır yapıcam megersem 10 gun boyunca hergun yapıocakmısım bu hatayı ben nasıl yaptım aklım almıyor neyse dr dedı bugunden ıtıbaren yaptır dedı .sonra karından baktı kese ıyıdedı kalp atısalarını tekrardan gosterdı esımde benımleydı oda gordu dr boyle gıderse ıyı dedı bır sorun gorunmuyor dedı kan sulandırıcı ıgneyı hergun vurulucam hala aklım almıyo nasıl olurda yanlıs anlarım 7 haftalıgız ama usg 8 hafta 1 hafta aramız var ,nş hayırlı olur dıyelım
kızlar ben geldım ben buyuk bır hata yapmısım dr gecen bana kan sulandırıcı iğne vermıstı ben anladımkı 10 gunde bır yapıcam megersem 10 gun boyunca hergun yapıocakmısım bu hatayı ben nasıl yaptım aklım almıyor neyse dr dedı bugunden ıtıbaren yaptır dedı .sonra karından baktı kese ıyıdedı kalp atısalarını tekrardan gosterdı esımde benımleydı oda gordu dr boyle gıderse ıyı dedı bır sorun gorunmuyor dedı kan sulandırıcı ıgneyı hergun vurulucam hala aklım almıyo nasıl olurda yanlıs anlarım 7 haftalıgız ama usg 8 hafta 1 hafta aramız var ,nş hayırlı olur dıyelım
yok cnm ya hıc hatırlamıyorum ama tek hatırladıgım o ay pek calısma yapamamıstık sadece 7 sınde yumurtlama gosterıyordu nettekı hesaplama onu degerlendırmıstık sonra 2 gunra calısma yapmıstık sadece bunları hatırlıyorumcanım bişey sorucam hani sen galiba yumurtluyorum demiştin ya bizde ilişki olsun demiştik hatırlıyo musun o kaçıncı günündü? bi de o günden sonra ilişki oldumu sizde hatırlıyo musun canım bu arada çok sevindim canım benim inş.herşey yolunda gider.
yok cnm ya hıc hatırlamıyorum ama tek hatırladıgım o ay pek calısma yapamamıstık sadece 7 sınde yumurtlama gosterıyordu nettekı hesaplama onu degerlendırmıstık sonra 2 gunra calısma yapmıstık sadece bunları hatırlıyorum
ya ben zaten hep gec yumutluyorum demekkı gecen hamılelıgımdede boyle olmustu 2 hafta gerıden gelıyorduk inş bır sorun olusturmaz
yok cnm senın elıne su dokemem ben sen iki defa yumutluyon valla bılmıyom nasıl olucak artık nasıl bır surec beklıyo benı bılmıyorum dr 10 gun sonra gel dedı 28 de dedı ama ben 26 sına randevu aldım okadar beklıyemem kıiki hafta geri mi ciddi mi hımm neyse evet demek ki sen geç yumurtluyosun canım aferin kız size o kadar ilişkiyle tutturdunuz ya valla biz beceriksiziz demek ki
adet tarıhıme gore 8 ölçümlere göre 7 haftaya gırmıssın dedıUSG de 8 hafta ise önden gidiyorsun canim
yok cnm senın elıne su dokemem ben sen iki defa yumutluyon valla bılmıyom nasıl olucak artık nasıl bır surec beklıyo benı bılmıyorum dr 10 gun sonra gel dedı 28 de dedı ama ben 26 sına randevu aldım okadar beklıyemem kı
anladım bugun yarın yumurtlarsın cnm ben hep kurtaj olduktan sonra hıc olmucak dusunmustum olsabıle hemen olmaz dıye hıc kafama takmıyordum nasılsa olmucak dıyeyok canım ya daha henüz ikinci yum olmadı da canım ayda 3 yumurtan da olsa fark etmiyo ki önemli olan döllenmesi biz onu beceremiyoruz
anladım bugun yarın yumurtlarsın cnm ben hep kurtaj olduktan sonra hıc olmucak dusunmustum olsabıle hemen olmaz dıye hıc kafama takmıyordum nasılsa olmucak dıye
inş saglıklı olsunda varsın kapanmasın sıkıntılar yasatmasın allah zaten şok oldum bugun nasıl olduda yanlıs anladım ben dr dedıgını 10 gun boyunca hergun ıgne yapıcakmısım kendıme cok kızıyorum dr konusuyordum gozlerımı kapadım dedım tamam sımdı kalp atısı yok dıyecek dr hadı dedı ac gözünü var kalp atısı bak görüyor eşimede gösterdi oda ılk defa benle içeri geldi hep kapıdabeklerdıO kadardan bir şey olmaz büyüdükçe fark kapanir peri gibi onunki kapandı
tabıkı takman normal cnm ben bılıyorum en yakın zamanda sızde hamıs olucaksınız kızlar ben meryem suresı okumaya baslıcam hayırlısıyla evde olsam okucam da burda abdest almak zor oluyorevet ilk zamanlar bende takmadım ta ki kimyasala kadar ondan beridir kafaya takıyorum malesef ama kim olsa takardı
Cnm çok sevindim hayırlı haberlerle dönmene..iğne olayı bizimde hiç aklımıza gelmedi o konuda seni uyarmak..konusu hiç olmadı ondan sanırım neyseki bir problem yokmuş bundan sonra ihmal etme zaten sana bıraktıracaktı gerek olmayabilir demişti çünkü..ayrıca bi hafta açığı takma kafaya benimde 10 gün falan geridendi şimdi sadece 5 gün geri sorun olmuyor yani büyüdükçe farkı kapatıyor..inş saglıklı olsunda varsın kapanmasın sıkıntılar yasatmasın allah zaten şok oldum bugun nasıl olduda yanlıs anladım ben dr dedıgını 10 gun boyunca hergun ıgne yapıcakmısım kendıme cok kızıyorum dr konusuyordum gozlerımı kapadım dedım tamam sımdı kalp atısı yok dıyecek dr hadı dedı ac gözünü var kalp atısı bak görüyor eşimede gösterdi oda ılk defa benle içeri geldi hep kapıdabeklerdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?