- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Öyle maalesef kaderimizde bunlar varmis.. Herkesin sinavi farkli...Buda bizim sinavimiz.. Dogumhanede kürtaj olup çikmak.. Aci ama gerçek..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım içim bi tuhaf oldu denilecek te bişey yok ki ne diyeyim yani Allah acısın hepimize kendini çok yıpratmanı istemem dinlenmeye çalış umarım kimse böyle şeyler yaşamak zorunda kalmaz bir daha.
Amin amin... Artik kendimle evimle ilgilenecegim inşallah. İşten de ayrilma karari aldim daha calismayacagim..uzun Bir süre dinlenip sonra ne yapmam gerekirse onlari yapacagim..
inan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum üzüldüm canım
Öyle maalesef kaderimizde bunlar varmis.. Herkesin sinavi farkli...Buda bizim sinavimiz.. Dogumhanede kürtaj olup çikmak.. Aci ama gerçek..
Kizlar size tavsiyem aspirin ve iğneyi iyi düşünün.. Hatta mutlaka önlem amaclida olsa kullanin..eklem peridrol mutlaka iğne kullanin. Luckstar zaten kullanacak.. Gerekirse hemetologa gidin.. Riske atmayin..
Sen kullanmamısmiydin cnm bunlari?
Banada gecen ay doktorum coraspin yazdı ben o gun smear testi fln yaptirmistim kafam ondaydi. Coraspin icin gebelik oldugunda mi olmadan önce mi kulkanmaliyim tam ne dedi doktorum hatirlamiyorum.ama iciyidum ben hergun zarari olmaz heralde.
Kan pihtilasmasi icin testte yapılmadı neden coraspin verdiginide anlamadim.
Gerçekten öyle cnm.. en güzeli bu fikirden uzaklasmak... Aynı durumu is arkadaşım yaşadı şu an 3 çocuğu var.ki 3. Sü kaza oldu ben aldırmak istedim eşim istemedi aldırmamı dedi. Birde iki düşük yaşadığı için de farklı bir vicdan yaptı sanırım ... sadece ruhen ve bedenen dinlen nelerden keyif alıyorsan mümkün olduğunca onları yap. Kendini sakin sorgulama. Farklı bir korku da yaşıyor insan şu an benim yaşadığım gibi.. tek ilaç da zaman.. buradan paylamak da iyi geliyor.sevgiyle kal...Hayirlisi boyleymis.. Diyecek birşey yok maalesef.. İlk dusukten sonra kan pihtilasma testi yapilmisti. Mthfr 1298c heterizigot cikmisti. Bunu Dr.lar sorun olarak görmediğinden hiçbirşey kullanmadim. Şimdi ondan mi oldu neden oldu bilmiyorum . biraz daha arastiracagim.. Uzun bir sure çocuk fikrinden de vazgeciyorum zaten.. Çok yipratici oluyor bi süreç...
Gerçekten öyle cnm.. en güzeli bu fikirden uzaklasmak... Aynı durumu is arkadaşım yaşadı şu an 3 çocuğu var.ki 3. Sü kaza oldu ben aldırmak istedim eşim istemedi aldırmamı dedi. Birde iki düşük yaşadığı için de farklı bir vicdan yaptı sanırım ... sadece ruhen ve bedenen dinlen nelerden keyif alıyorsan mümkün olduğunca onları yap. Kendini sakin sorgulama. Farklı bir korku da yaşıyor insan şu an benim yaşadığım gibi.. tek ilaç da zaman.. buradan paylamak da iyi geliyor.sevgiyle kal...
Saol canim inşallah öyle yapacagim zorlu süreçler pes peşe kurtajlar kaygilar endişeler çok zor. Senin korkun nedir? Rabbim korkularimizdan emin kilsin bizleri..
Kizlar size tavsiyem aspirin ve iğneyi iyi düşünün.. Hatta mutlaka önlem amaclida olsa kullanin..eklem peridrol mutlaka iğne kullanin. Luckstar zaten kullanacak.. Gerekirse hemetologa gidin.. Riske atmayin..
Merhaba biraz önce benim topikte uckystar_34 söyledi bebegini kaybettiğini
Çok üzüldüm inan çok çok geçmiş olsun
İlk anın şokunu atlatınca insan düşünüp hayırlısı bu imiş diyor ama ilk anda bunları düşünmek bile zor seni öyle iyi anlıyorum ki biliyorsun benim yaşadıgım süreci de
Rabbim hayırlı zamanda saglıklı bi şekilde yeniden nasip etsin inşallahh....
Bol bol dinlen ve kendini moral olarak toparlamaya calış
İnşallah cabucak atlatırsın
Saolasin canim.. Öyle her şeyin hayirlisi Rabbim boyle uygun görmüş demek ki.. Allahin izniyle bunu da atlatirim.. Daha kotusunu düşününce bu ne ki diyoruz hamd olsun bu günümüze.. Rabbim hic birimize yasatmasin bir daha inşallah... Hayirlisi arkadasim çok saol...
Amin canım. Bende tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. 34 yaşındayim.ve artık süreci bildiğim için. 22 mayısta kürtaj oldum. Kalp atışı durduğu için. Herhangi bir testte yaptırmadım. Açıkçası herseyden korkuyorum. Sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın. Her yigidin harcı değil çünki. Inşallah hersey yoluna girecek canım ve gönlümüze göre olacak.. buradan paylaşmaya devam :)Saol canim inşallah öyle yapacagim zorlu süreçler pes peşe kurtajlar kaygilar endişeler çok zor. Senin korkun nedir? Rabbim korkularimizdan emin kilsin bizleri..
Amin canım. Bende tekrar yaşamaktan çok korkuyorum. 34 yaşındayim.ve artık süreci bildiğim için. 22 mayısta kürtaj oldum. Kalp atışı durduğu için. Herhangi bir testte yaptırmadım. Açıkçası herseyden korkuyorum. Sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın. Her yigidin harcı değil çünki. Inşallah hersey yoluna girecek canım ve gönlümüze göre olacak.. buradan paylaşmaya devam :)
İnşallah canim dua edecegim senin icin.. Sende korkma kaderde ne varsa onu yasiyoruz moralini yüksek tut ne olursa olsun da gerçekten üzülme. Sagligimiz yerinde olsun da inşallah Allahin izniyle yine olur diyorum..inşallah saglicakla kucagina alirsin...güçlüyüm hamd olsun sagligim yerinde güçlü olmak zorundayim da bir evladim var çok şükür onunla teselli buluyorum...uzuntum daha çok onun için kardeşini cook bekliyor.. Rabbimin tekrar saglicakla yavrumu vereceği günü bekleyeceğim..
bende annem için üzülüyorum torun bekliyor konuşmalardan bunu anlayabiliyorum artık annemle bunları konuşmak bile istemiyorum istemesem de tepki veriyorum çünkü hem konuyu kendi açıyor tepki verince de olsun kızım olur diyor :) anne dedim konuyu sen açıyosun sonrada avutmaya çalışıyosun ben bişey demiyorum ki zaten bekliyorum sadece dedim daha bugün.Napsın işte millet te ona soruyor var mı bişeyi diye
geçmiş olsun canım...hayırlısı böyleymiş demek ki...Allah bir daha yaşatmasın...ben hematolojiye gittim bana tedavi önermedi ama önlem amaçlı aspirin içiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?