İnşallah tatil iyi gelir bir daha ki ay mutlu haberi alirsin...
Bende iyiyim hamd olsun.. Agri oluyor ara ara.. Kanama hic olmadi normal mi acaba.. Yarin kontrole gitmeyi düşünüyorum kismetse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen benden daha tecrubelısın cnm benım 10 gun surmustu kanamam ara leke leke bazılarında olmadıgını bılıyorum normaldır hehalde hatta ıyı temızlensındıye kurtaj dan sonra kontorle gıttıgımde alltan hap koydu ondan sonra bır parca geldı sonra bıtmıstı kurtajın ılk gunude kanamam olmadıgı ıcın gene aynı ılacı vermıslerdı kanama baslasın dıye cok zor gundu benım ılk acı tecrubem allah bıdaha kımseye yasatmasın
Son olur inşallah gerçekten zor anlar yaşamayan bilmez bir kadinin en aci tecrübesi... İlk kurtajimda kanama olmustu 14 gün falan bunda olmadi bakalim hayirlisi ya başka birşey cikarmasinda basima.. Hayirlisiyla normale dönelim artik...
evet dün akşam hemşire yaptı ilkini göbekten anam nasıl yakıyomuş iğne resmen kasıldım kaldım diğerlerini ben yapıcam anlattı herşeyi göstererek.
Hadi hakkında hayırlısı artık cnm...umarım sağlıkla sonlandırırsın hamileliğini.dikkat et kendine
İnşallah tatil iyi gelir bir daha ki ay mutlu haberi alirsin...
Bende iyiyim hamd olsun.. Agri oluyor ara ara.. Kanama hic olmadi normal mi acaba.. Yarin kontrole gitmeyi düşünüyorum kismetse
Benimde kürtaj sonrası çok fazla kanamam olmadı cnm kahve leke leke geldi.bildiğim kadarıyla rahimin tamamen temizlenmesiyle alakalı diye biliyorum ben.bişey çıkacağını sanmıyorum gönlünü ferah tut.ama kontrolünüde ihmal etme ne olur ne olmaz
bazısında kanama olmayabiliyormuş canım dr una sor mutlaka demek ki içinde parça falan kalmadı
anammmmmmmmmm
Kızlarrrrrrrrr idrar testim pozitifffff
Ben bu ay hiç beklemiyordum öylesine yapayım dedim evde vardı test hatta bakmadım bile alıp çöpe atacaktım bi baktım iki çizgi hala şoktayım.dr bide bana 20. Günde 15 mm yum var demişti demek ovu olmuş o ikinci yummuş
Ay kiz ikiz olmasin ikinci yumurta da dollendiyse...
Ayy cnm çok Saol yaa gerçekten bu ay çok süpriz oldu hiç beklemiyordum....hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ikizede razıyım...valla eşimden önce ilk burda size söyledim sizle paylaşmak istedim..yarın sabah erken kan vermeye gidicem devlete sonucu alabilirmiyim öğlen sonrası bilmiyorum eğer vermezlerse özelde yaptırıcam..Bayram giriyor çünkü araya...kan testinden sonrada eşime söylemeyi düşünüyorum...
Ayy cnm çok Saol yaa gerçekten bu ay çok süpriz oldu hiç beklemiyordum....hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ikizede razıyım...valla eşimden önce ilk burda size söyledim sizle paylaşmak istedim..yarın sabah erken kan vermeye gidicem devlete sonucu alabilirmiyim öğlen sonrası bilmiyorum eğer vermezlerse özelde yaptırıcam..Bayram giriyor çünkü araya...kan testinden sonrada eşime söylemeyi düşünüyorum...
Şimdi geldim kızlar...Dr muayene edelim dış gebeliğe karşı dedi...kese görününce gerek kalmadı kan testine...düşüğe karşı progesteron verdi..
Şimdi geldim kızlar...Dr muayene edelim dış gebeliğe karşı dedi...kese görününce gerek kalmadı kan testine...düşüğe karşı progesteron verdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?