2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Şimdi geldim kızlar...Dr muayene edelim dış gebeliğe karşı dedi...kese görününce gerek kalmadı kan testine...düşüğe karşı progesteron verdi..

Hadi hayirlisi canim inşallah herşey güzel gider..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim değerim düşmüş kızlar bilginiz olsun yine olmadı neyse yapacak bişey yok dış gebelik olmasında ondan korkuyorum ben

Yaaa inanmıyorum niye neden Ya Rabbim sen hayirlisini ver ama çok üzüldüm neden boyle oluyor anlamıyorum yaa çok zor cokkk

Nedir bu kizlar yaa anlamiyorum neden kismet olmuyor.. Çok moralim bozuluyor

Yaaa inanmıyorum niye neden Ya Rabbim sen hayirlisini ver ama çok üzüldüm neden boyle oluyor anlamıyorum yaa çok zor cokkk

oluyor işte Allahın taktırı canım napim ağladım çok ama napalım allah buyuk olacak elbet vaktı zamanı gelmemiş demek ki Allahtan kı kımyasal bır daha kürtaj olmak istemiyorum yaaa

çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı neyse o olsun...

üzülmemek elde mi yaşanan acılarımız ortak hissedilenleri az çok tahmın ediyoruz kolay değil bak erenpasa kürtaj olu allah beterinden saklasın sağlık sıhhat versin hayırlısı böyleymiş tatile çıkayım cok zor bir yık yasadım ve hala daha yasıyorum kafamı dağıtmam lazım ama ınanıyorum olacak birgün benimde bebeğim..

aslını isterseniz kızlar ben bu ay hiç beklemiyordum adetimi bekledim 3 gün sancım vardı çünkü sizde biliyorsunuz bazı seylere ıyı tarafından bakmak lazım tekrar hamıle kalabildim buna da şükür bi de derler ki kimyasaldan sonra hemen hamıle kalınırmış genelde hemen kalınıo belki de bi dahakı ay bebeğim benimle olur su aralar iyi düşünmem lazım moralimi cok bozmak ıstemiyorum hiç olmamış gibi hareket edicem sadece gecikmeli regl olucam bayramda biraz kafamı dağıtayım sonra da regl bitince çalışmalara tam gaz devam rabbim nasıp eder inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat hepimize inş.

canım bu arada seni kutlarım ALLAH tamamına erdirsin darısı başımıza olsun.

çok haklısın canım...inşallah tez zamanda kedini toparlarsın...demek ki bizlerin sınavı böyleymiş...bende inanıyorum olacak bir gün...

Her şeyin hayirlisi ne diyelim.. Saglik olsun da inşallah Rabbim nasip eder bir gün elbet..

Her şeyin hayirlisi ne diyelim.. Saglik olsun da inşallah Rabbim nasip eder bir gün elbet..

inşallah sen ne yaptın ıyımısın korunacaksın sanırım bi süre istemiyorum demiştin.

inşallah sen ne yaptın ıyımısın korunacaksın sanırım bi süre istemiyorum demiştin.

Bilmiyorum kafam karma karisik hem istiyor hem istemiyorum.. 1-2 ay geçsin bir kaç Dr.a danisip ne yapa bilirim diye bakacagim...daha yaptirmam gereken test var mi.. Aspirin iğne kullanmalı miyim.. Bu sorulara cevap bulayim.. Ya da tamamen kendi akisina birakayim bilemedimmm

Bencede dr a danış canım benim nılıyosun ıkı gende sıkıntı var dr orta düzey yazıcam dedi demek ki tek gende olsaydıda düşük doz verecektı diye düşünüyorum.

benim değerim düşmüş kızlar bilginiz olsun yine olmadı neyse yapacak bişey yok dış gebelik olmasında ondan korkuyorum ben

Ayy cnm yaa üzüldüm bak şimdi ne oluyor böyle bize anlamıyorum..benimde ağrım var neden anlamıyorum.bayramda giriyor araya..mecbur bekliycez

hadı gozun aydın cnm darısı benım basıma artık adet oldum bıttsın calısmalar full tıme devam bakalım cok cok sevındım senın adına dua et bıze

Etmezmiyim cnm dua ederken en başta sizlerin adına ediyorum..allahım kötülüklerden korusun bizi yaşadığımız üzüntüler yeter artık

Son düzenleme:
Hadi hayirlisi canim inşallah herşey güzel gider..

Âmin cnm âmin inş ama ağrılarım var özellikle ayaktayken bu sefer çok ağır geçecek sanırım mide bulantısına affedersiniz kusmalar bile başladı

Âmin cnm âmin inş ama ağrılarım var özellikle ayaktayken bu sefer çok ağır geçecek sanırım mide bulantısına affedersiniz kusmalar bile başladı

Bebegin saglikla buyusun de sen kus önemli değil yeter ki o seni hic Birakmasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…