Şimdi geldim kızlar...Dr muayene edelim dış gebeliğe karşı dedi...kese görününce gerek kalmadı kan testine...düşüğe karşı progesteron verdi..
benim değerim düşmüş kızlar bilginiz olsun yine olmadı neyse yapacak bişey yok dış gebelik olmasında ondan korkuyorum ben
benim değerim düşmüş kızlar bilginiz olsun yine olmadı neyse yapacak bişey yok dış gebelik olmasında ondan korkuyorum ben
Nedir bu kizlar yaa anlamiyorum neden kismet olmuyor.. Çok moralim bozuluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oluyor işte Allahın taktırı canım napim ağladım çok ama napalım allah buyuk olacak elbet vaktı zamanı gelmemiş demek ki Allahtan kı kımyasal bır daha kürtaj olmak istemiyorum yaaaYaaa inanmıyorum niye neden Ya Rabbim sen hayirlisini ver ama çok üzüldüm neden boyle oluyor anlamıyorum yaa çok zor cokkk
çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı neyse o olsun...
Ayy cnm çok Saol yaa gerçekten bu ay çok süpriz oldu hiç beklemiyordum....hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ikizede razıyım...valla eşimden önce ilk burda size söyledim sizle paylaşmak istedim..yarın sabah erken kan vermeye gidicem devlete sonucu alabilirmiyim öğlen sonrası bilmiyorum eğer vermezlerse özelde yaptırıcam..Bayram giriyor çünkü araya...kan testinden sonrada eşime söylemeyi düşünüyorum...
üzülmemek elde mi yaşanan acılarımız ortak hissedilenleri az çok tahmın ediyoruz kolay değil bak erenpasa kürtaj olu allah beterinden saklasın sağlık sıhhat versin hayırlısı böyleymiş tatile çıkayım cok zor bir yık yasadım ve hala daha yasıyorum kafamı dağıtmam lazım ama ınanıyorum olacak birgün benimde bebeğim..
Her şeyin hayirlisi ne diyelim.. Saglik olsun da inşallah Rabbim nasip eder bir gün elbet..
inşallah sen ne yaptın ıyımısın korunacaksın sanırım bi süre istemiyorum demiştin.
Bencede dr a danış canım benim nılıyosun ıkı gende sıkıntı var dr orta düzey yazıcam dedi demek ki tek gende olsaydıda düşük doz verecektı diye düşünüyorum.Bilmiyorum kafam karma karisik hem istiyor hem istemiyorum.. 1-2 ay geçsin bir kaç Dr.a danisip ne yapa bilirim diye bakacagim...daha yaptirmam gereken test var mi.. Aspirin iğne kullanmalı miyim.. Bu sorulara cevap bulayim.. Ya da tamamen kendi akisina birakayim bilemedimmm
hadı gozun aydın cnm darısı benım basıma artık adet oldum bıttsın calısmalar full tıme devam bakalım cok cok sevındım senın adına dua et bıze
Hadi hayirlisi canim inşallah herşey güzel gider..
canım bu arada seni kutlarım ALLAH tamamına erdirsin darısı başımıza olsun.
ayy canım çok sevindimmm...inşallah sağlıklı hamilelik olur...
Âmin cnm âmin inş ama ağrılarım var özellikle ayaktayken bu sefer çok ağır geçecek sanırım mide bulantısına affedersiniz kusmalar bile başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?