2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

teşekkür ederim Allahım herkese versin kimseyi evladıyla sınamasın sonu güzel olsun sanada rabbim en kısa zamanda verecek kendini toparlaman yeterli canım benim dua edicem bu gece hepimiz için..

İnşallah canim. Rabbimin bize yazdigi guzellikleri zamani gelinceye kadar ümit ediyoruz ümitle bekliyoruz inşallah.. Rabbim dualarini kabul etsin.. Bebisine ve sana sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne dedim ben sana o ağrılara kanma hamilelikte ilk ay öyle oluyor demiştim..ayy çok sevindim canım yaaa darısı başıma inş

Hayirlisiyla seninde haberini alsak daha da sevineceğim

Hayirlisiyla seninde haberini alsak daha da sevineceğim

Hayırlısı cnm ya bu sefer acele etmek istemiyorum Bayram sonrasına kadar beklemeyi düşünüyorum o zamana kadar oldu oldu olmazsa test yaparım

kızlar Allah ım nasip ederse hamileyimmmmmmmmmmm idrarda pozitifi gördüm kanı verdim akşam dr un yanına gidicem kan testi sonucuma göre

çoook sevindim canım inşallah kandada gzel sonuçlar alırsın...Allah bu mübarek günde bebeğini sana bağışlasın...

Kadir geceniz mubarek olsun.allahım bu gece bütün dualarımızı kabul etsin inş.amin

Kadir geceniz mubarek olsun.allahım bu gece bütün dualarımızı kabul etsin inş.amin

Amin canim..sizlerinde mübarek olsun... İnsallah hepimizin dualari kabul olsun..

Kizlar. Ben bu sefer hic kanama olmadim normal mi acaba.. Çok çok az kahve akinti var..

Canim gittin mi doktora.. İğneye basladin mi

evet dün akşam hemşire yaptı ilkini göbekten anam nasıl yakıyomuş iğne resmen kasıldım kaldım diğerlerini ben yapıcam anlattı herşeyi göstererek.

evet dün akşam hemşire yaptı ilkini göbekten anam nasıl yakıyomuş iğne resmen kasıldım kaldım diğerlerini ben yapıcam anlattı herşeyi göstererek.

İyi bakalim hadi hayirlisi olsun şifa olsun.. Bebis saglikla gelsinde o aci ne ki.

İyi bakalim hadi hayirlisi olsun şifa olsun.. Bebis saglikla gelsinde o aci ne ki.

öyle canım haklısın dr cuma günü tekrar kan istedi ona göre ultrason tarihini belirleyecekmiş iyi katlıyomu ona bakacak heralde

öyle canım haklısın dr cuma günü tekrar kan istedi ona göre ultrason tarihini belirleyecekmiş iyi katlıyomu ona bakacak heralde

hadı bakalım anne adayı kendıne ve bebısıne ıyı bak bende kırmızıkartı yedım az önce gun erken geldı bu ay 2 gun umudum dıger aylara kaldı genede uzuldum

hadı bakalım anne adayı kendıne ve bebısıne ıyı bak bende kırmızıkartı yedım az önce gun erken geldı bu ay 2 gun umudum dıger aylara kaldı genede uzuldum

Hayirlisi canim üzülme geç olsun da güç olmasin.. Saglikla gelir inşallah..

Hayirlisi canim üzülme geç olsun da güç olmasin.. Saglikla gelir inşallah..

inş ya aslında pek umudum yoktu bu ay hemen korunmayı bırakınca olmaz dıye dusundum oylede oldu ınsan kendını cok kaptırıyor umuıt ıste en azından cumartesıye kadar adetım azalır tatıle cıkıyorum denız kum gunes tatıl yapıcam bu sene cok ıhtıyacım vardı yasadıklarımdan dolayı kafamı bosalıcam sen nasılsın agrın kanaman varmı cnm cok cok gecmıs olsun tekrardan bu son olsun ıns

İnşallah tatil iyi gelir bir daha ki ay mutlu haberi alirsin...
Bende iyiyim hamd olsun.. Agri oluyor ara ara.. Kanama hic olmadi normal mi acaba.. Yarin kontrole gitmeyi düşünüyorum kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…