- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
amin kızlar inşallah ya hiç beklemiyodum kaç gündür adet sancım vardı ama gelmiş miniğim inşallah
teşekkür ederim Allahım herkese versin kimseyi evladıyla sınamasın sonu güzel olsun sanada rabbim en kısa zamanda verecek kendini toparlaman yeterli canım benim dua edicem bu gece hepimiz için..
Hadi hayırlısı Canımmm tebrik ederimmmmm Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş:)
amin canım benim cümlemize inşallah
Ne dedim ben sana o ağrılara kanma hamilelikte ilk ay öyle oluyor demiştim..ayy çok sevindim canım yaaa darısı başıma inş
Hayirlisiyla seninde haberini alsak daha da sevineceğim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlısı cnm ya bu sefer acele etmek istemiyorum Bayram sonrasına kadar beklemeyi düşünüyorum o zamana kadar oldu oldu olmazsa test yaparım
kızlar Allah ım nasip ederse hamileyimmmmmmmmmmm idrarda pozitifi gördüm kanı verdim akşam dr un yanına gidicem kan testi sonucuma göre
aldım sonucu değerim 121,10
Kadir geceniz mubarek olsun.allahım bu gece bütün dualarımızı kabul etsin inş.amin
hadi inşallah canım
Canim gittin mi doktora.. İğneye basladin mi
evet dün akşam hemşire yaptı ilkini göbekten anam nasıl yakıyomuş iğne resmen kasıldım kaldım diğerlerini ben yapıcam anlattı herşeyi göstererek.
İyi bakalim hadi hayirlisi olsun şifa olsun.. Bebis saglikla gelsinde o aci ne ki.
öyle canım haklısın dr cuma günü tekrar kan istedi ona göre ultrason tarihini belirleyecekmiş iyi katlıyomu ona bakacak heralde
hadı bakalım anne adayı kendıne ve bebısıne ıyı bak bende kırmızıkartı yedım az önce gun erken geldı bu ay 2 gun umudum dıger aylara kaldı genede uzuldum
Hayirlisi canim üzülme geç olsun da güç olmasin.. Saglikla gelir inşallah..
inş ya aslında pek umudum yoktu bu ay hemen korunmayı bırakınca olmaz dıye dusundum oylede oldu ınsan kendını cok kaptırıyor umuıt ıste en azından cumartesıye kadar adetım azalır tatıle cıkıyorum denız kum gunes tatıl yapıcam bu sene cok ıhtıyacım vardı yasadıklarımdan dolayı kafamı bosalıcam sen nasılsın agrın kanaman varmı cnm cok cok gecmıs olsun tekrardan bu son olsun ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?