ay unutmamışsın butun gun dısrdaydım şimdi eve geldim şajtım kaydı olmadım henüz beklemedeyim canım
ay unutmamışsın butun gun dısrdaydım şimdi eve geldim şajtım kaydı olmadım henüz beklemedeyim canım
cnm benımde kan pıtılasması testımde sadece MTHFR MUTASYON ANLIZINDE HETEROZİGOT 677CT CIKTI KENDI DR SORUN DEIL DEI SADECE HAMİLELİGİN BOYUNCA FOLIC ASIT KULLANACAKSIN DEMSTI GENETIK BOLUNDEDE DOKTOR AYNISINI SOYLEDI BENDE KORKTUM SIMDI CNM
Hayirlisi canim inşallah hayirlisiysa gebe kalirsin inşallah... Sevinçle bekliyorum haberini...
Bende iyi oluyorum canim daha iyiyim hamd olsun evde Dinleniyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım sen nasılsın nasıl oldun toparlanabildinmi...ağrın sızın kanaman falan varmı aksi bi durum yoktur inş..Dr çağırmasa bile sen yinede ihmal etme git bi muayene ol cnm.
İyiyim hamd olsun canım normale döndük artik Allahin izniyle... Agri kanama falan yok su anda bakalim nasil devam edecek.. Cuma gitmeyi düşünüyorum kontrole ne var ne yok bi bakalim inşallah bir sorunla karsilasmam... Senin bat ne zaman..
Evet senin 21 di.yani dün bence bir iki gün bekle gelmezse test yap varsa çıkar zaten cnm
Seninle sonuçlarımız aynı benimde mthfr677 heterozigot ve kaç Dr gösterdiysem hepside folbiol folik asiti verdi başka bişeye gerek kalmadığını söylediler hepside.hakkımızda hayırlısı artık allahım bir daha yaşatmasın gerçekten zor
kızlar Allah ım nasip ederse hamileyimmmmmmmmmmm idrarda pozitifi gördüm kanı verdim akşam dr un yanına gidicem kan testi sonucuma göre
kızlar Allah ım nasip ederse hamileyimmmmmmmmmmm idrarda pozitifi gördüm kanı verdim akşam dr un yanına gidicem kan testi sonucuma göre
Kani nerde verdin ne zaman cikacak çok heveslendim..canim yaa...inşallah guzel günler seninle olur...
Ne güzel yaaa boyle mübarek bi gundee....gözünüz aydin
Allahım saglikla tamamina erdirsin. Darisida bizlerin başına inşallahhhhhh :)
Kani nerde verdin ne zaman cikacak çok heveslendim..canim yaa...inşallah guzel günler seninle olur...
amin hemen burada poliklinik var verdim özelde çıkacak bir saate az kaldı
Rabbim korusun sizi inşallah..... Bekliyoruz heyecanla canim..
aldım sonucu değerim 121,10
Hadi gözün aydin canim.. İnşallah her şey yolunda gider Allahin izniyle kucagina da almak nasip olur canim tekrardan hayirli uğurlu olsun çok ama çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?