Evet cnm gittim şimdi geldim sağlık ocağında verdim gitmişken diğer kan değerlerine de bakalım dediler bidaha uğraşmazsın diye bakalım yarın alıcam hayırlısı artık
iyi canım bakalım inşallah güzel çıkar değerlerin.. umudumuz sensin artık...inşallahhhh
Burada tek kalmak istemiyorum hepiniz arkamdan sırayla geleceksiniz inş sağlıkla
Günaydın kızlar nasılsınızz
günaydın canım...iyiyim sen nasılsın...hamilelik nasıl gidiyor...
inşallah canım öyle olurr.. Rabbim bu sefer hepimize nasip eder inşallah.. bende inşallah fazla beklemeyeceğim.. bir kere regl olayım korunmayacağım ne yapayım artık kaderde ne varsa onu yaşıyoruz nasılsa.. böyle deneye deneye sağlıklısını buluruz inşallah..
Kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan bekleme tabi sonuçta Allah'ın takdiri..olmayacağı varsa beklesende olmuyor boşuna zaman harcama..
öyle canım.. o yüzden beklemek istemiyorum yani başla bir sorun yoksa beklemeyeceğim.. 1 kere regl olayım da kısmetse..
Slm kızlar tatıl bıttı eve dondum adetım bıttı yenı ay yenı umut deme erenpasa sen ne yaptın luckstarın durumu bellı oldumu kımyasalmıymıs prendol sen neyaptın
hayırlısı canım inşallah kendi kendine regl olman ne güzel... ee artık iş başı yaptık.. artık rutine döndük inşallah moraller yüksek yola devam..kızlar günaydın hepinize ben regl oldum bu 4.günüm kısmetse bu aydan ümitliyim rabbim nasip ederse tabi herşeyin hayırlısı bakalım kısmet artık..
Slm kızlar tatıl bıttı eve dondum adetım bıttı yenı ay yenı umut deme erenpasa sen ne yaptın luckstarın durumu bellı oldumu kımyasalmıymıs prendol sen neyaptın
kızlar günaydın hepinize ben regl oldum bu 4.günüm kısmetse bu aydan ümitliyim rabbim nasip ederse tabi herşeyin hayırlısı bakalım kısmet artık..
Saol cnm iyim..hamilelikte iyi gidiyordur umarım bir sorun yoktur..ara ara mide bulantısının dışında başka bişi yok.gerçi sağlıklı olsunda gerekirse 9 ay yatmaya razıyım.kendi Dr ma Pazartesi gideyim diyorum ama sizce erkenmi 6+3 olacak
Erken değil canim tam zaman...inşallah kalp atisini da duyarsin...
Ayy hadi inş tatlım yaa..kaç gündür nedense hep acaba boş gebelikmidir diye içim içimi yiyor.
Allahin izniyle inşallah herşey yolundadir.. Sil at kafandan olumsuzluklarii... Moralini hep yuksek tut
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısın cnm böyle düşünmekle zaman geçmez zaten.Allah'tan bu site ve sizler varsınız o kadar alışmışım ki size sizle konuşunca içim rahatlıyor
Kan sonuçlarımı aldım değerlerin hepsi yerinde..beta ise pazar gecesi 4841 di Perşembe ise 12401 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?