2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Evet cnm gittim şimdi geldim sağlık ocağında verdim gitmişken diğer kan değerlerine de bakalım dediler bidaha uğraşmazsın diye bakalım yarın alıcam hayırlısı artık

iyi canım bakalım inşallah güzel çıkar değerlerin.. umudumuz sensin artık... inşallahhhh

Burada tek kalmak istemiyorum hepiniz arkamdan sırayla geleceksiniz inş sağlıkla

inşallah canım öyle olurr.. Rabbim bu sefer hepimize nasip eder inşallah.. bende inşallah fazla beklemeyeceğim.. bir kere regl olayım korunmayacağım ne yapayım artık kaderde ne varsa onu yaşıyoruz nasılsa.. böyle deneye deneye sağlıklısını buluruz inşallah..

günaydın canım...iyiyim sen nasılsın...hamilelik nasıl gidiyor...

Saol cnm iyim..hamilelikte iyi gidiyordur umarım bir sorun yoktur..ara ara mide bulantısının dışında başka bişi yok.gerçi sağlıklı olsunda gerekirse 9 ay yatmaya razıyım.kendi Dr ma Pazartesi gideyim diyorum ama sizce erkenmi 6+3 olacak

Kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan bekleme tabi sonuçta Allah'ın takdiri..olmayacağı varsa beklesende olmuyor boşuna zaman harcama..

Kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan bekleme tabi sonuçta Allah'ın takdiri..olmayacağı varsa beklesende olmuyor boşuna zaman harcama..

öyle canım.. o yüzden beklemek istemiyorum yani başla bir sorun yoksa beklemeyeceğim.. 1 kere regl olayım da kısmetse..

kızlar günaydın hepinize ben regl oldum bu 4.günüm kısmetse bu aydan ümitliyim rabbim nasip ederse tabi herşeyin hayırlısı bakalım kısmet artık..

öyle canım.. o yüzden beklemek istemiyorum yani başla bir sorun yoksa beklemeyeceğim.. 1 kere regl olayım da kısmetse..

Slm kızlar tatıl bıttı eve dondum adetım bıttı yenı ay yenı umut deme erenpasa sen ne yaptın luckstarın durumu bellı oldumu kımyasalmıymıs prendol sen neyaptın

Slm kızlar tatıl bıttı eve dondum adetım bıttı yenı ay yenı umut deme erenpasa sen ne yaptın luckstarın durumu bellı oldumu kımyasalmıymıs prendol sen neyaptın

evet canım kimyasalmış benimkisi bu ay inşallah minnaklarımızı getirelim bol bol çalışma veriyorum ödev olarak hepimize tam gaz yola devam.

kızlar günaydın hepinize ben regl oldum bu 4.günüm kısmetse bu aydan ümitliyim rabbim nasip ederse tabi herşeyin hayırlısı bakalım kısmet artık..
hayırlısı canım inşallah kendi kendine regl olman ne güzel... ee artık iş başı yaptık.. artık rutine döndük inşallah moraller yüksek yola devam..

canım ne güzel sende tatil yaptın geldin iyi gelmiştir. artık bu enerjiyle ikiz falan olur güzel olur... bende şuan kanamalıyım bakalım bir daha ki reglimden sonra korunmayı düşünmüyorum.. bu arada bir kaç doktordan fikir alayım sonra yola devam edeceğim kısmetse..

Günaydın cnm hadi bakalım geri sayım başlıyor az kaldı desene.hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş

Sende hoşgeldin..hadi sanada hayırlı olsun inş bu ay güzel haberlerinizi sağlıklı bir şekilde bekliyorum

Erken değil canim tam zaman...inşallah kalp atisini da duyarsin...

Son düzenleme:
Ayy hadi inş tatlım yaa..kaç gündür nedense hep acaba boş gebelikmidir diye içim içimi yiyor.

Allahin izniyle inşallah herşey yolundadir.. Sil at kafandan olumsuzluklarii... Moralini hep yuksek tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahin izniyle inşallah herşey yolundadir.. Sil at kafandan olumsuzluklarii... Moralini hep yuksek tut

Haklısın cnm böyle düşünmekle zaman geçmez zaten.Allah'tan bu site ve sizler varsınız o kadar alışmışım ki size sizle konuşunca içim rahatlıyor

Haklısın cnm böyle düşünmekle zaman geçmez zaten.Allah'tan bu site ve sizler varsınız o kadar alışmışım ki size sizle konuşunca içim rahatlıyor

aynen öyle canım.. bende başka kimseyle konuşmuyorum bu meselelerimi çünkü beni anlamıyorlar... en iyi anlayan sizlersiniz....

Kan sonuçlarımı aldım değerlerin hepsi yerinde..beta ise pazar gecesi 4841 di Perşembe ise 12401 olmuş

Kan sonuçlarımı aldım değerlerin hepsi yerinde..beta ise pazar gecesi 4841 di Perşembe ise 12401 olmuş

Hayirlisi canim maşallah çok güzel hep boyle gider insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…