Âmin cnm amnın inş herşey yolundadır..aylardır çektiğimiz sıkıntılar yeter artık güzel günler gelsin güzel haberler alıp mutlu olalım artık
Kızlarrr kayboldunuz yinee nerelerdesinizzz...dualarınıza ihtiyacım var yarın saat 3 de Dr randevum var inş kalp atışlarını duyarım ve herşey yolundadır..dua edin ne olur...
inşallah herşey yolundadır canım...Allah miniğini korusun inşallah...
Aminnnn... Bende sabirsizlaniyorum bir an evvel tekrar denemek istiyorum ara vermek veya bekleme dusuncesi strese sokuyor beni çok beklemek istemiyorum ama korkuyorum da..ama sonucta kismet olmayacaksa bir sene ara versemde farketmez o dusuncedeyim...Rabbim inşallah hayirli evlatlarimizi versin bir an önce..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha öncede dediğim gibi kendini hazır hissettiğinde dene bence olmayacağı varsa senelerce beklesende olmuyor.en azından vakit kaybetmemiş olursun
yeni işin hayırlı olsun canım...bende çocuk gelişimi mezunuyum...
Aslinda psikolojik olarak hazirim ama vücudum bedenim hazir mi o kafama takiliyor.. Hayirlisi inşallah. Ya bir sorun var mi yok mu bilsem hemen deniycem de ya benimle ilgili bir sorun varsa diyorum yine aynisini yasarsam
Kızlarrr kayboldunuz yinee nerelerdesinizzz...dualarınıza ihtiyacım var yarın saat 3 de Dr randevum var inş kalp atışlarını duyarım ve herşey yolundadır..dua edin ne olur...
gunaydın cnm nasılsın bı kac gundur gırememıstım dr gıttınmı dr korunma verdımı acaba bence korunma korunmak zaman kaybından baska bısye yaramıyo benı bılıyosunuz dr 3 ay dedı ben 1 ay anca korundum hemen hamıle kalıcam sanıyosun ama olmuyo bak 2 adetımı oldum bu ayın 20 de tam 3 ay bıtıyo hemen olmadı zaten kafana gore takıl bıde bısey sorucam gebe kalmak ıcın oncekı aylarda cok ozenlı davranırdım aman kacaklar olmasın aman kalmıcam sabah banyo yapıcam dıye sımdı ıse o heycanım yok buna cok cnm sıkılıyo bebek olsun dıye hıc bı cabaya gıremıyorum yaaa psıkolojım altust oldu
Gunaydin canim.. Ya bu gebe kalma mevzusu hepimizi bozdu zaten Rabbim hayirlisini versinde çok can sıkıcı oluyor gerçekten şimdi normal gebelere bakiyorum aa bebeği yasıyor nasil oldu acaba diyorum aaa kalbi durmamis diyorum kendi kendime sanki hamile herkesin bebeğinin kalbi duracak durmayanin ki mucize gibi zannediyorum...
Daha doktora gitmedim. Kismetse önümüzde ki hafta p.tesi gidecegim doktora duruma gore başka doktorlara gideceğim kismet bakalim ne diyecekler ama korunmak istemiyorum dediğin gibi vakit kaybi
hıc sorma bende cok sasırıyorum bıde bızım aılede tek benım dusugum oldu memlekete gıttıgımde herkes sordu bebek nasıl felan dıye cok uzuldum bırı var arkabam onunla bıraz dertlestık dedımkı onca kısı ıcınden benı buldu bu dıye ısyan etmıyorum ama ınsan neden dıye soruyor tekım vala dusuk yapam amcamın kızı dogurdu sapasaglam dıger kısı hamıle 2 ayı var doguma dayım kıuzı dogurdu bennn düşük yaptım en cok neye uzuluyorum herkes bı aıle oldu ben olamadım ona cok uzuluyorum
Aslinda psikolojik olarak hazirim ama vücudum bedenim hazir mi o kafama takiliyor.. Hayirlisi inşallah. Ya bir sorun var mi yok mu bilsem hemen deniycem de ya benimle ilgili bir sorun varsa diyorum yine aynisini yasarsam
Pericik heyecanlı misin yaa saatlerde geçmez simdi
Sen ne diyorsun ya heyecandan uyuyamadım bile...sürekli kendimi dinliyorum..göğüslerimi falan kontrol ediyorum acıyormu acımıyormu diye..bi sorun olduğunda belirtiler yok olur derlerya.anlıycağınız kafayı yedimm:18::18:
Sen ne diyorsun ya heyecandan uyuyamadım bile...sürekli kendimi dinliyorum..göğüslerimi falan kontrol ediyorum acıyormu acımıyormu diye..bi sorun olduğunda belirtiler yok olur derlerya.anlıycağınız kafayı yedimm:18::18:
kızlar bende eşime öyle diyorum herkesin çocuğu oldu bir kere hamile kaldılar onu da doğurdular ama ben tekrer tekrar hamile kalmak zorundayım ama şükür ki kalıyoruz ama kucağımıza da bi alabilseydik inşallah o günleri de görürüz şimdilerde düşük falan çok var benim bir arkadaşım 2 kere düşürdü 3.yolda şimdi kuzenim 4 tane düşük yaptı ama eskiden hiç böyle şeyler duymazdım ne bilim çok arttı bikaç senedir acayip düşük sayısında artış var neden anlamıyorum stresten midir başka şeyler mi yediklerimiz mi artık herneyse sebebi Allah şifamızı versin ben çalışmalara başladım tekrardan bu ay tutmasını çok istiyorum ama nasip kısmet herşey önce bi yumurtlamam lazım tabi takipteyim hayırlısı Allahtan artık..
Hayirlisi inşallah canim bu ay Rabbim nasip eder...
yok canim calismiyorum...cocuklar cok sevimli ama bu is cok zor...aaaa ne guzel meslekdaşız cnm sımdı calısıyormusun ayrıca cok tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın
hıc sorma bende cok sasırıyorum bıde bızım aılede tek benım dusugum oldu memlekete gıttıgımde herkes sordu bebek nasıl felan dıye cok uzuldum bırı var arkabam onunla bıraz dertlestık dedımkı onca kısı ıcınden benı buldu bu dıye ısyan etmıyorum ama ınsan neden dıye soruyor tekım vala dusuk yapam amcamın kızı dogurdu sapasaglam dıger kısı hamıle 2 ayı var doguma dayım kıuzı dogurdu bennn düşük yaptım en cok neye uzuluyorum herkes bı aıle oldu ben olamadım ona cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?