2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

evet canım kimyasalmış benimkisi bu ay inşallah minnaklarımızı getirelim bol bol çalışma veriyorum ödev olarak hepimize tam gaz yola devam.

cok sevındım kımyasal oldus-guna tam gaz yola devam ben artık yumurtlama gunlerını bıle takıp etmıcem akısna bırakıcam elbet bır gun hamıle kalıcam sadece zamana bırakıyorum artık yok adet oluucakmıyım acaba hamılemıyım dıye dusunmekten reglım gecıkıyo test felan ınsanı yıpratıyor bak buay pek umudum yoktu reglım erken geldı 2 gun takmayınca reglde etkılenmıyo sızın tavsıyelerınız neler bakalım

ikiz üçüz farketmez gelsınde meleklerımız saglıkla ben baska bısey ıstemıyorum yenılendım tatılde denız kum gunes akraba memeleket gıbısı yok kısmetse ısede baslıyorum haftaya artık yogun olucam pek takmaya vaktım olamz dıy sanıyorum

Sende hoşgeldin..hadi sanada hayırlı olsun inş bu ay güzel haberlerinizi sağlıklı bir şekilde bekliyorum

inş sıara kımde bakalım bu ayın tahlıhlısını kım olucak belkı baska bı dr gıderım muayne olurum felan bagımlılık yaptı dr bana

ben tuhaflaştım ya böyle bi salak gibiyim hormonel mi yoksa depresyon belirtilerimi bilmiyorum canım sıkkın isteksizim ne üzgünüm ne mutluyum kimyasal sonrası hamile kalmak kolaylaşıyor bunu biliyorum hatta kimyasal oldu iyiki daha kötüsü olmadı diyorum ama bi taraftan da çok üzülüyorum canım sıkılıyor kürtajdan sonra böyle olmamıştım hemen toparlamıştım tmm aklıma gelinci ağlıyodum ama çok umutluydum herşey düzelecek diyordum çok istekliydim şimdi daha karamsar oldum ama toparlanmam lazım çalışmalar başlayacak yakında yeni ay yeni umut ama bunu içimde hissetmem lazım dediğim gibi bir tuhafım bu aralar..

bendede kurtajdan sonra olmustu duzelırız kendını toplamaya calıs daha kotusude olabılırdı olsun bıdakıne ıns korkama hersey duzelır cnm takma kafana kendı yıpratmaktan baska bıseye yaramaz

Evet inşallah daha guzel olur.. İsin de hayirli olsun yeni bir isi önceden calisiyor muydun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karisik duygular hayatimizin karisik salatasi gibi ve moraller dibi tutan yemek tenceresi... Ama yine yeni yeniden mükellef sofra kurana kadar cabalayacagiz ve çekilen cefalarin sefasini surdugumuz günler çok yakin bi-iznillah .....

evet ovülasyon testlerimi aldım çalışmalara başlicam bakalım o dediğin mükellef sofrayı ne zaman kurabilirim ama yakın inşallah ya inşallah

Evet inşallah daha guzel olur.. İsin de hayirli olsun yeni bir isi önceden calisiyor muydun...

ben cocuk gelısmı mezunuyum daha once anaokulunda calısıyordum 3 sene once sonra bıraktım simdi eşim dogalgaz muhendıslık üzerine işyeri actı ben muasebeye bakıcam bakalım yapabılcekmıyım inş hayırlı olur

evet ovülasyon testlerimi aldım çalışmalara başlicam bakalım o dediğin mükellef sofrayı ne zaman kurabilirim ama yakın inşallah ya inşallah

İnşallah o sofrada kutlama yaparken bul kendini....

Hayirli olsun.. Yaparsin inşallah.. Bende muhasebe isindeyim takildigin konularda yardimci olurum

hayırlı olsun canım Allah utandırmasın

Hayirli olsun.. Yaparsin inşallah.. Bende muhasebe isindeyim takildigin konularda yardimci olurum

aaa cok guzel cok tesekkur ederım mutlaka senden ogrenecegım seyler vardır

yeni işin hayırlı olsun canım...bende çocuk gelişimi mezunuyum...

Kızlarrr kayboldunuz yinee nerelerdesinizzz...dualarınıza ihtiyacım var yarın saat 3 de Dr randevum var inş kalp atışlarını duyarım ve herşey yolundadır..dua edin ne olur...

Kızlarrr kayboldunuz yinee nerelerdesinizzz...dualarınıza ihtiyacım var yarın saat 3 de Dr randevum var inş kalp atışlarını duyarım ve herşey yolundadır..dua edin ne olur...

Canim inşallah herşey yolundadır.. Bende meraktayim senin için acikcasi dua ediyorum inşallah sorunsuz bir gebelik olur zaten kotu şeyleri duymaktan canim sıkılıyor inşallah senden başlayarak hep iyi şeyler duyalim.. Bende artik iyi olsun istiyorum Allahin izniyle Rabbimin guellikleri bizimle olsun insallah

Âmin cnm amnın inş herşey yolundadır..aylardır çektiğimiz sıkıntılar yeter artık güzel günler gelsin güzel haberler alıp mutlu olalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…