- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Kan sonuçlarımı aldım değerlerin hepsi yerinde..beta ise pazar gecesi 4841 di Perşembe ise 12401 olmuş
evet canım kimyasalmış benimkisi bu ay inşallah minnaklarımızı getirelim bol bol çalışma veriyorum ödev olarak hepimize tam gaz yola devam.
hayırlısı canım inşallah kendi kendine regl olman ne güzel... ee artık iş başı yaptık.. artık rutine döndük inşallah moraller yüksek yola devam..
canım ne güzel sende tatil yaptın geldin iyi gelmiştir. artık bu enerjiyle ikiz falan olurgüzel olur... bende şuan kanamalıyım bakalım bir daha ki reglimden sonra korunmayı düşünmüyorum.. bu arada bir kaç doktordan fikir alayım sonra yola devam edeceğim kısmetse..
Sende hoşgeldin..hadi sanada hayırlı olsun inş bu ay güzel haberlerinizi sağlıklı bir şekilde bekliyorum
cok sevındım kımyasal oldus-guna tam gaz yola devam ben artık yumurtlama gunlerını bıle takıp etmıcem akısna bırakıcam elbet bır gun hamıle kalıcam sadece zamana bırakıyorum artık yok adet oluucakmıyım acaba hamılemıyım dıye dusunmekten reglım gecıkıyo test felan ınsanı yıpratıyor bak buay pek umudum yoktu reglım erken geldı 2 gun takmayınca reglde etkılenmıyo sızın tavsıyelerınız neler bakalım
ben tuhaflaştım ya böyle bi salak gibiyim hormonel mi yoksa depresyon belirtilerimi bilmiyorum canım sıkkın isteksizim ne üzgünüm ne mutluyum kimyasal sonrası hamile kalmak kolaylaşıyor bunu biliyorum hatta kimyasal oldu iyiki daha kötüsü olmadı diyorum ama bi taraftan da çok üzülüyorum canım sıkılıyor kürtajdan sonra böyle olmamıştım hemen toparlamıştım tmm aklıma gelinci ağlıyodum ama çok umutluydum herşey düzelecek diyordum çok istekliydim şimdi daha karamsar oldum ama toparlanmam lazım çalışmalar başlayacak yakında yeni ay yeni umut ama bunu içimde hissetmem lazım dediğim gibi bir tuhafım bu aralar..
ikiz üçüz farketmez gelsınde meleklerımız saglıkla ben baska bısey ıstemıyorum yenılendım tatılde denız kum gunes akraba memeleket gıbısı yok kısmetse ısede baslıyorum haftaya artık yogun olucam pek takmaya vaktım olamz dıy sanıyorum
ben tuhaflaştım ya böyle bi salak gibiyim hormonel mi yoksa depresyon belirtilerimi bilmiyorum canım sıkkın isteksizim ne üzgünüm ne mutluyum kimyasal sonrası hamile kalmak kolaylaşıyor bunu biliyorum hatta kimyasal oldu iyiki daha kötüsü olmadı diyorum ama bi taraftan da çok üzülüyorum canım sıkılıyor kürtajdan sonra böyle olmamıştım hemen toparlamıştım tmm aklıma gelinci ağlıyodum ama çok umutluydum herşey düzelecek diyordum çok istekliydim şimdi daha karamsar oldum ama toparlanmam lazım çalışmalar başlayacak yakında yeni ay yeni umut ama bunu içimde hissetmem lazım dediğim gibi bir tuhafım bu aralar..
Karisik duygular hayatimizin karisik salatasi gibi ve moraller dibi tutan yemek tenceresi... Ama yine yeni yeniden mükellef sofra kurana kadar cabalayacagiz ve çekilen cefalarin sefasini surdugumuz günler çok yakin bi-iznillah .....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet inşallah daha guzel olur.. İsin de hayirli olsun yeni bir isi önceden calisiyor muydun...
evet ovülasyon testlerimi aldım çalışmalara başlicam bakalım o dediğin mükellef sofrayı ne zaman kurabilirim ama yakın inşallah ya inşallah
ben cocuk gelısmı mezunuyum daha once anaokulunda calısıyordum 3 sene once sonra bıraktım simdi eşim dogalgaz muhendıslık üzerine işyeri actı ben muasebeye bakıcam bakalım yapabılcekmıyım inş hayırlı olur
İnşallah o sofrada kutlama yaparken bul kendini....
ben cocuk gelısmı mezunuyum daha once anaokulunda calısıyordum 3 sene once sonra bıraktım simdi eşim dogalgaz muhendıslık üzerine işyeri actı ben muasebeye bakıcam bakalım yapabılcekmıyım inş hayırlı olur
Hayirli olsun.. Yaparsin inşallah.. Bende muhasebe isindeyim takildigin konularda yardimci olurum
hayırlı olsun canım Allah utandırmasın
Kızlarrr kayboldunuz yinee nerelerdesinizzz...dualarınıza ihtiyacım var yarın saat 3 de Dr randevum var inş kalp atışlarını duyarım ve herşey yolundadır..dua edin ne olur...
Canim inşallah herşey yolundadır.. Bende meraktayim senin için acikcasi dua ediyorum inşallah sorunsuz bir gebelik olur zaten kotu şeyleri duymaktan canim sıkılıyor inşallah senden başlayarak hep iyi şeyler duyalim.. Bende artik iyi olsun istiyorum Allahin izniyle Rabbimin guellikleri bizimle olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?