2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Kızlar daha yeni geldim Dr dan.tam benim sıram yaklaşmışken doğuma gitti acil iki saat. Bekledik orda...Dr 6 haftalık görünmüyor 5 haftalık gibi dedi bi hafta sonra tekrar gel dedi.geç yum olmuş olabilir dedi..kese boş değil içinde bebek var dedi...şimdi bi hafta nasıl geçecek bilmiyorum....ayrıca birde hatırlıyormusunuz ben adetin 20.günü gittiğimde Dr bana 15 mm yum var gün aşırıya devam demişti.bu biraz içimi rahatlatıyor o Dr un söylediğine göre o zaman geç yum olmuş görünüyor değilmi

Birde tsh hormonum hamile kalmadan önce 2. Küsürdü hamileyken 4. Küsüre çıkmış Dr bunun için dahiliye ye yönlendirdi

Son düzenleme:

Evet bende onu diyecektim geç yumurtladin zaten.. Rabbim en güzellikleri nasip etsin inşallah Rabbim bir daha aci yasatmasin hic birimize gerçekten çok istiyorum artik herkesten iyi haberler duyalim insallahhhhhh
TSH için hic bir fikrim yok madem öyle ihmal etme yarin hemen git canim sıkı kontrolü ihmal etme hatta gerekirse başka kadin dogumcunun fikrini de al

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dahiliyeden haftaya perşembeye gün aldım cnm devlet olunca dahiliyeden biraz zor randevu alıyorsun...birde daha önce söylemedim sanırım size tam hatırlamıyorum..10 gün önce Geçen hafta Dr gittiğimde vajinal muayene etmişti dış gebeliğe karşı..Dr gelince 2 gün benden 3 kez akıntı geldi ama çok hafif pembemsiydi sonra gecti acaba yerleşme lekesimiydi..bugünkü kontrolde herhangi bir sorun yoktu çünkü lekeyle ilgili...birazda bu bana umut veriyor geç yum olmasına dair

Son düzenleme:

Gözünüz aydın. .umarım sorunsuz bi hamilelik yasarsiniz
Tsh ı ihmal etmeyin onceden ikac kullaniyormuydunuz bilmiyorum ama buyuk ihtimal ilac verecek degeri dusursun diye. Endokrinoloji doktoru varsa dahiliyeden sevk etmesini isterseniz takibinizi yapar.

Muhtemelen öyleydi hatta öyledir yaa şuan kanama falan yok hic korkma hep iyi düşün artik kötü dusunceleri cikart artik aklindan herşey çok güzel olacak.. Bak beraber burada yasayacagiz sevincini insallahhhhhh bebisimizin

Âmin inş...çok tşk ederimm...allahım isteyen herkeze sağlıklı bir şeklide nasip etsin inş...bu arada daha önce tsh sorunum yoktu..yıllardırda acaba troit falan varmıdır diye sürekli baktırırım zayıf olduğum için hep normal çıkardı hamile kalmadan on gün öncesi bile normaldi..şu 2-3 hafta içerisinde yükselmiş

Hamilelikte yukseliyo zaten. Ilac kullanmaya başladığınızda düşecek. Doktorunuz ayarlar dozunuda. Sorunsuz gecerr inşallah.

Ayy inş canım yaaa valla aklımdan bir türlü çıkmasına müsaade etmiyorki Dr lar hayırlısıyla şu bir haftayıda bi atlatırsam rahatlıycam...sizlerde olmasanız konuşacak kimse yok etrafımdakilerde anlamıyorlar herkeze boş ve önemsiz geliyor..yaşamayan anlamıyor anlayacağınız o yüzden bende kimseyle bu konuları pek konuşmuyorum sizin dışınızda iyiki varsınız sizinle rahatlıyorum ailem gibi oldunuz valla ipad i elimden düşürmüyorum o benim arkadaşım diyorum onun sayesinde sizinle iletişime giriyorum çünkü:)

Hamilelikte yukseliyo zaten. Ilac kullanmaya başladığınızda düşecek. Doktorunuz ayarlar dozunuda. Sorunsuz gecerr inşallah.

Âmin inş ..gebeliktede pek ilaç kullanmak istemiyorum aslında ama mecbursak yapacak bişi yok

Canim gerçekten hic üzme kendini bol bol yaz buraya ben hep buradayim zaten benimde tel elimde hep canim sikildikca burayi aciyorum dediğin gibi yanindakiler anlamiyor anlamaya calissada bile benim kimseyle konusasim yok.. En iyisi burasi canim buradan devam hep birlikte....
Su haftalari çok iyi atlatmaya calis moralini düzeltecek seyler yap gez dolaş disari acik havaya cik otur ohhh miss

Aynen canım bizi bizden başka anlayan yok malesef..inş geçecek bu stresli günlerde

canım geçmiş olsun tsh için ilaç verirler muhtemelen sana bebişin gözükmemesi de çok normal ki bence benimkide 6,5 te gözükmüştü sıkma canını bence sıkıntı yoktur inşallah..

hamile olduğumuzu bile insanlarla paylaşamıyoruz malesef ben bu sefer pozitifi gördüğümde eşimi sıkı sıkı tembihlemiştim kesinlikle kimseye hiçbirşey söylemiyoruz diye hatta k.v ler memleketteydi oh dedim iyiki yoklar kimse duymadan kalbi falan duyalım da kesinleşince söyleriz diye eşim de tmm dedi ama sağolsun duramamış ve yetiştirmiş kv aradı beni bayramın ücüncü günü dediki ben bişey duydum dedim ne duydum hamileymişsin dedi yok dedim öyle bişey olmadı dedim niye dedi kimyasalmış tutunamamış dedim regl bile oldum ben dedim bitti gitti dedim üzülme boşver sıkma canını falan dedi ama kv nin beni arayacağı hatta öğrendiğini bile bilmediğim için ve onun öyle ümit içinde beni aramasından sonra moralim sıfır oldu eşimle tartıştık falan ağladım çok neyse şimdi iyiyim ama o gün çok kötüydüm

canım geçmiş olsun tsh için ilaç verirler muhtemelen sana bebişin gözükmemesi de çok normal ki bence benimkide 6,5 te gözükmüştü sıkma canını bence sıkıntı yoktur inşallah..

Yok cnm kesenin içi boş değil görünüyor ama Dr dediğine göre 6 haftayı bitirmiş görünmüyor 5 gibi duruyor dedi..geç döllenme olmuş olabilir dedi..ama işte yinede kafama takılıyor acaba gelişiminde problemmi var diye..bide hamileliğimi bilmiyordum oruç tuttum hep..sonrasındada iştahım olmadı pek bişiy yemiyorum ondan endişeleniyorum...Allah'a emanet artık bekliycez pazartesiyi

5+5 te benim bebek hiç oluşmamıştı dr bebeği görüpte 5 haftalık gibi nasıl dedi onu anlamadım ki 5 haftalık bebek görünmez bence :)) canım sıkma canını bence başka dr a da görün istersen bence herşey normal sıkma sakın canını ama şu lekelenme demişsin ya ona dikkat et sanırım progestan kullanıyorsun evdesin çalışmıyorsun sanırım sakın kendini çok yorma 3 aylık olana kadar dikkat et kendine

Bayramdan önce devlet hastanesinde Dr gittiğimde bana kese var dedi 15 gün sonra gel demişti.. 10 gün sonra kendi Dr um böyle dedi..bu durumda devlete gittiğimde 4 haftalık oluyor o zaman kese görünürmü peki.birde vajinal bakmadı göbekten usg baktı onda ölçüm fark edermi bilmiyorum..herneyse olmadı cuma devlete giderim tekrar...çalışmıyorum evdeyim..yatıyorum zaten bol bol..leke tekrarlamadı bidaha zaten kahve değil çok çok hafif pembemsiydi 3 kez tuvalete gittiğimde geldi o kadar bi damla bi damla

Son düzenleme:

Öyle güya bende soylemedim kimseye ama duymayan kalmamis bende gerçekten bu defa hic kimseye soylemeyecegim Esim annem bilse yeter... Boyle millet duyunca geçmiş olsun falan filan muhabbetleri olunca daha kotu olunuyor..

canım dört haftalıkken kese görünmez reglden bir hafta sonra görünür değerin 1500 lerdeyken falan işte evet sen başka bir dr a git bakalım lekelenme yoksa çok güzel aman olmasında inşallah

evet malesef bende istemiyorum geçmiş olsun falan..

cnm benım de hamıleıgımde olmustu boyle bısey aktıını hıssetmıstım bı gıttım wc cok cok acık pembe akıntı gelmıstı dr aradım hemen anlatmıstım kortkma dedı eger kırmızıya donerse hemen atla gel demıstı korkama takıp et bakalım kırmızıya donerse hemen dr gıt bence bı tanıdıgı ar bayramdan once dogum yaptı 9 ay boyunca kanması oldu yanı sonuc olarak nasıp cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…